Image
Image
4546
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew25424.jpg

AGROTON, LJUBLJANA

Tržaška cesta 359 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

KOMPLETNA UREDITEV OKOLICE: načrtovanje-zasaditve vrtov, strojna setev trave, polaganje travne ruše, svetovanje
IZKOPI Z MINIBAGROM: manjši-750kg, pride povsod, večji-2,6 t, ima veliko storilnost; razni izkopi dvorišč, izkopi jarkov, planiranje zemlje
DVIG in PRENOS BREMEN do 1000 kg

S KOMBINACIJO ZNANJA, IZKUŠENJ, PRIDNOSTI IN SODOBNE TEHNIKE VAM USTVARJAMO SVET LEPŠI ŽE VEČ KOT 20 LET!Načrtujemo in zasajamo okrasne vrtove, vzdržujemo in obnavljamo že izdelane vrtove, posebno pozornost namenjamo zelenicam: obstoječe spravljamo v dobro kondicijo (z zračenjem, peskanjem, pravilnim gnojenjem, herbiciranjem plevelov...), ali pa vam jo na novo zasejemo s profesionalno sejalnico za setev trate in kvalitetnimi semeni.

Mini bager lahko z dvigalom postavimo v nedostopen atrij ali na teraso in vam prihranimo veliko fizičnih naporov. Z večjim je storilnost še veliko večja, poravnamo vam teren, naložimo in odpeljemo vam ves odvečen material.

Z dvigalom vam pomagamo dvignit, prestavit ali prepeljat razna bremena, na 8 metrih oddaljenosti še vedno dvigne 400 kg. Na konec lahko priključimo grajfer, s katerim vam premečemo nasipne materiale na nedostopna mesta(na teraso, zaprt atrij...)

Frezanje zelenjavnih vrtov z globinsko frezo ali frezanje terena za zelenico s specialno frezo.

Cepilec drv poskrbi, da nam pri kurjenju na drva ni prevečkrat vroče, pridemo pomagat nacepit drva, če le ni prevelika količina.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tržaška cesta 359 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Agroton export-import, trgovina in proizvodnja d.o.o.
Davčna št.:
53074521
Mobitel:
+386(0)41 617 398
E-mail:
info@agroton.si
Certifikat

Socialno omrežje