Image
Image
6863
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew73437.jpg

AKRIPOL, PROIZVODNJA IN PREDELAVA POLIMEROV, TREBNJE

Prijateljeva cesta 11 , Trebnje, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Akripol, smo sodobno organizirano in uspešno podjetje, ki svojim kupcem zagotavlja funkcionalne izdelke visoke kakovosti. Delujemo znotraj skupine Trimo in imamo bogato tradicijo, saj naši začetki segajo v leto 1974. Skozi vsa obdobja poslovanja smo veliko pozornosti posvečali kreativnosti in inovativnosti, kar je zagotovo prispevalo k temu, da smo postali vodilno slovensko podjetje za proizvodnjo in predelavo polimerov ter plošč iz litega akrilnega stekla. Le to se ne odlikuje le s svojo eleganco, svoj svet odraža z briljanco in izjemno skladnostjo barv.

Vizija
Naša vizija je razvijati osnovno dejavnost razvoja, proizvodnje in trženja naprednih polimernih materialov najvišje kakovosti ter ustvarjati inovativno okolje, ki se bo odražalo v inovativnih aplikativnih rešitvah.

Razvoj in inovativnost
V Akripolu spodbujamo nove ideje in zamisli, hkrati pa sestavljamo svojstven sistem za razvoj inovativnosti. Odlikujejo nas skupinski duh, zaupanje in sodelovanje vseh zaposlenih, ki imajo talent na področju inovativnosti in ta svoj potencial tudi nadalje razvijajo.

Prijavljena imamo dva slovenska patenta z naslovoma Samočistilni premaz in Trdi premaz ter dva evropska patenta, in sicer Reciklirana lita akrilna plošča z granitnim izgledom ter Akrilno steklo z nanopolnilom. Uspešno smo prijavili tudi pet inovacij.
V okviru procesa izboljšav oziroma TIP-ov načrtno spodbujamo klimo inovativnosti in nastajanje novih idej skozi več vzporednih aktivnosti. Na ta način ustvarjamo in izboljšujemo odnose med zaposlenimi. Za vse zamisli je zaposlenim na voljo tudi Akripolov koš idej.

Kakovost
Kakovost delovnih procesov in s tem kakovostno proizvedenih izdelkov je ena od strateških usmeritev podjetja. Osnovni cilj našega podjetja je kakovostno proizvajati izdelke, ki ob stalni skrbi za zdravo in varno okolje zadovoljijo potrebe in zahteve naročnika.  Razvoj, izdelava in trženje potekajo v skladu z zahtevami mednarodnega standarda kakovosti ISO 9001:2008.

Smo podjetje, ki želi slediti le najboljšemu, zato delujemo kakovostno na vseh področjih. Na takšen način obvladujemo in izboljšujemo svoje poslovanje ter povečujemo zadovoljstvo naših kupcev.

Aglas - Oblikovanje za trajnost
Lito akrilno steklo Aglas je vrhunski polimerni material z izjemno tradicijo uporabe. V primerjavi s steklom je lažji in odpornejši na udarce ter ima odlično transparentnost. Videz, barvitost, trajnost ter enostavno, hitro in poceni oblikovanje so razlogi za to, da s ploščami Aglas zlahka dosežemo edinstven oblikovni izraz.

Alux -lahki svetlobniki
Svetlobniki Alux so lahki in trajni. Ponudijo optimalne rešitve za:
  • naravno osvetljevanje z dnevno svetlobo,
  • naravno prezračevanje,
  • delujejo kot pomembni požarni varnostni sistemi,
  • ščitijo prostore pred zunanjimi vplivi: padavinami, hrupom, prahom.

SoundStop -vrhunska protihrupna zaščita
Protihrupne ograje s transparentnimi litimi akrilnimi ploščami Aglas SoundStop odlikujejo izjemna svetlobna prepustnost in odpornost na vremenske razmere ter staranje. Prosojnost voznikom ne daje občutka utesnjenosti in ga vizualno ne ločuje od pokrajine. Ograje SoundStop so funkcionalno, tehnološko in estetsko izjemno dovršen produkt družine litega akrilnega stekla Aglas.

Novilon - liti poliamidi
Liti poliamidi so inženirske ali tehnične plastike. Zaradi svojih odličnih mehansko-fizikalnih in kemijskih lastnosti predstavljajo alternativo strojnim elementom, izdelanih iz kovinskih litin. Primerni so predvsem za vgradnjo na mestih, kjer prihaja do velikih mehanskih obremenitev in stikov z agresivnimi kemikalijami ali nečistočami.

Vir: http://www.akripol.si/o-podjetju

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Prijateljeva cesta 11 , Trebnje, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
AKRIPOL proizvodnja in predelava polimerov, d.o.o.
Davčna št.:
22511822
Govorimo:
 SI
Telefon:
+386(0)7 3481600
Telefon:
+386(0)7 3481691
E-mail:
akripol@akripol.si
Faks:
+386(0)7 3460045
Certifikat