Image
Image
5163
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew54641.jpg

AKTIVHOTEL SANTALUCIA, TORBOLE SUL GARDA

Via Santa Lucia 6, Torbole sul Garda ,

Galerija slik

Predstavitev

Povsem prenovljen kompleks Aktivhotel Santalucia se nahaja v prostornem zasebnem vrtu z oljkami le 200 metrov od Gardskega jezera. Odpočijte si v umirjenem 3000 m2 velikem vrtu z bazenom ter sprostitvenim centrom s savno in solarijem. Dan lahko začnete z bogatim samopostrežnim zajtrkom, ki ga lahko v toplejših mesecih pojeste kar zunaj. Sobe so svetle in prostorne, vse imajo tudi lasten balkon. Hotel je bil nedavno prenovljen in ima prijazno atmosfero dobrodošlice. Hotel je popolna izbira za tiste, ki iščejo aktiven oddih. Na voljo so gorska kolesa, pa tudi prostor za varno shranjevanje športne opreme.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Via Santa Lucia 6, Torbole sul Garda ,

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Aktivhotel Santalucia
Davčna št.:
00589390228
Telefon:
+39 0464 505140
Certifikat