Image
Image
4837
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew42191.jpg

ALPIN ACTION, KOBARID

Trnovo ob Soči 26a , Kobarid, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Alpin Action je podjetje, locirano v kraju Trnovo ob Soči (Slovenija), ki že od leta 1992 organizira številne športne aktivnosti na reki Soči kot so: rafting, kajak, vodeni spusti, kajak šola, kanjoning in rečni bob (hydrospeed). Ponudbo aktivnosti na reki smo letos nadgradili z izleti: sit-on-top, kanu, stand up paddel board (SUP) in sea kayak.

Okolica je prepredena s stezami, gozdnimi potmi in makadamskimi cestami, ki ponujajo neomejene možnosti raziskovanja čudovite narave. Poleg vodnih športov organiziramo tudi terensko jahanje ter izlete s štirikolesniki.

Poleg športnih aktivnosti podjetje Alpin Action ponuja izjemno trgovino kajakov in kajakaške opreme svetovno priznanih proizvajalcev kot so Dagger, Riot, Dragorossi, Big Dog, Palm Equipment, Peak Uk, At Paddles, Select, Kober, Sweet Protection, HF, Werner, Ty Warp, idr. Obiščite nas v Trnovem ob Soči ali na spletni strani www.alpinaction.si

Alpin Action Team je skupina prijateljev, ki  jih združuje ljubezen do športa in neokrnjene narave, želja po zabavi in užitku ter strast do reke.

Skupaj z nami lahko odkrijete dolino Soče, se naučite tehnike veslanja, se prepustite užitkom vožnje z raftom, kajakom ali kanujem, uživate v spustu z rečnim bobom, terenskem jahanju na varen in zabaven način.

V Sloveniji, na reki Soči, kajak, kanjoning, hydrospeed, miniraft, riverbug, stand up paddel board (SUP), sit-on-top, kanu, terensko jahanje, kajaki za mirne vode, šport, zabava, neokrnjena narava, avantura, nepozabna doživetja, dinamika, adrenalin. Izbira je vedno Alpin Action.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Trnovo ob Soči 26a , Kobarid, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Canyon 4, podjetje za gostinstvo, turizem in trgovino d.o.o.
Davčna št.:
98685198
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 708132
Telefon:
+386 (0)5 3845504
E-mail:
alpin.action@siol.net
E-mail:
info@alpinaction.it
Certifikat

Socialno omrežje