Image
Image
6698
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14795.jpg

APARTMAJI APARTMENTS TOLMIN

Zadlaz Čadrg 4, 5220 Tolmin, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Počitniška hiša Orhideja se nahaja v centru Tolmina. Ima veliko dvorišče, na katerem lahko parkirate svoje vozilo in kolesarnico. V bližini je park, kjer je tudi otroško igrišče. V vseh apartmajih je dostop do interneta, po dogovoru pa lahko gostje naročijo tudi zajtrk.

V apartmajski hiši Orhideja so vam na razpolago trije apartmaji in soba:

Apartma Orhideja je 75 m² velik apartma z dvema spalnicama, kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo. V njem je 6 postelj + 2 dodatni ležišči. Kuhinja je moderno opremljena s pomivalnim strojem, pečico, steklokeramično kuhalno ploščo in hladilnikom z zamrzovalnikom.

Apartma Sončnica je 40 m² velik apartma s spalnico, kuhinjo z dnevnim prostorom in kopalnico. V njem sta 2 postelji + dodatno ležišče.

Studio Lilija je 30 m² velik, v katerem je kuhinjska niša, dnevno spalni prostor in kopalnica. Sončni vzhod pričara čudovito svetlobo in pogled na Tolminski grad vas bo očaral.

Soba Vijolica je dvoposteljna soba s kopalnico. Lahko jo združimo z APP Sončnica in dobimo čudoviti počitniški šopek z dvema spalnicama, dvema kopalnicama in kuhinjo z dnevnim prostorom.

Aparma Zvonček  je 40 m² velik apartma s spalnico, v kateri sta dve ločeni postelji, kuhinja z dnevnim prostorom in kopalnica. V dnevnem prostoru sta dve dodatni ležišči. Sproščujoči oddih doživite ob posedanju na terasi.

Soba Vijolica je dvoposteljna soba s kopalnico. Lahko jo združimo z APP Sončnica in dobimo čudoviti počitniški šopek z dvema spalnicama, dvema kopalnicama in kuhinjo z dnevnim prostorom.

Soba Marjetica je dvoposteljna soba z kopalnico. Ima svoj vhod in teraso.

Apartma Orhideja je 75 m² velik apartma z dvema spalnicama, kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo. V njem je 6 postelj. Kuhinja je moderno opremljena s pomivalnim strojem, pečico, steklokeramično kuhalno ploščo in hladilnikom z zamrzovalnikom.

Letni vrt

Dobrote iz vaške sirarne v Čadrgu lahko poskusite v Letnem vrtu Pr' Jakču, ki se nahaja dober kilometer naprej od znamenite Dantejeve jame.

V letnem vrtu Pr' Jakču se boste okrepčali z domačim narezkom, poskusili tolminsko specialiteto, in sicer kuhan krompir s slano skuto; gurmani se ne bodo odrekli krompirjevi friki s polento, sladokusci pa se bodo lahko posladkali z domačim jabolčnim zavitkom s skuto, jabolki in orehi.

Žejo boste pogasili z bezgovim sokom, s šilcem domačega žganja pa pognali kri po žilah.

Letni vrt je odprt celo poletje, prostora je za 30 popotnikov, za zaključene skupine je potrebno predhodno naročilo.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Zadlaz Čadrg 4, 5220 Tolmin, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
LETNI VRT PR JAKČU FRANCI RUTAR S.P.
Davčna št.:
93619723
Naslov:
Zadlaz Čadrg 4, 5220 Tolmin, Goriška
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0463 5011 4591 883 (NOVA KBM d.d.)
Odgovorna oseba:
Rutar Mirjam
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)51 438 949
Mobitel:
051438949
E-mail:
info@apartma-orhideja.com
Certifikat
Naziv:
LETNI VRT PR JAKČU FRANCI RUTAR S.P.
Naslov:
Zadlaz Čadrg 4, 5220 Tolmin, Goriška

Kontaktne osebe