Image
Image
2594
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew65142.jpg

APARTMAJI ADRIA, PRIVLAKA

Ivana Pavla II 52, Privlaka, 23233 ,

Galerija slik

Predstavitev

Apartmaji v Privlaka v bližini Zadra, ki se nahaja 200 metrov od plaže. Apartma za 2 +3 oseb, ki vključuje eno spalnico z zakonsko posteljo + pomožno ležišče, dnevna soba s kavčem za dve osebi, kuhinja, kopalnica, balkon. Apartma 4 +3 osebe, ima dve spalnici z zakonsko posteljo, dnevna soba s kavčem za dve osebi, dve kopalnici, kuhinjo in balkon. Apartma za 2 +2 osebi vključuje eno spalnico, dnevno sobo z velikim kavčem za dve osebi, popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnico / tušem in dva velika balkona. Vsi apartmaji so klimatizirani. Parkirna mesta so zagotovljena pred stavbo. Možnost uporabe žara. Plaža je delno peščena in delno betonirana. Morje je čisto. V bližini turističnega naselja Zaton, kjer je mogoče uporabiti vse od športa in zabave. Zgodovinsko mestece Nin je le 2 km stran. Zadar se nahaja v bližini štirih nacionalnih parkov, ki so vsekakor vredni ogleda.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ivana Pavla II 52, Privlaka, 23233 ,

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Apartmani Adria
Govorimo:
 EN
 De
 HR
Mobitel:
+385 (0)95 9077979
Telefon:
+385 (0)23 367537
E-mail:
agrbic@globalnet.hr
Certifikat