Image
Image
3858
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4635/apartmajiKorennapis-1525769059.jpg

APARTMAJI Z ZAJTRKOM VIPAVA, KOREN

Glavni trg 2, 5271 Vipava, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Kakor Slovenija leži na sončni strani Alp, se tudi Vipava nahaja na sončni strani Vipavske doline, kar je zagotovo tudi eden izmed razlogov poselitve Ilirov in Keltov na tem območju v pred rimskem času. Od tu tudi izvor imena Vipava. Edina reka z deltastim izvirom v Evropi je ravno reka Vipava, zaradi česar mnogi imenujejo Vipavo kot slovenske Benetke.

APARTMA PODFAROVŽ
V tem apartmaju je ena spalnica (dve ležišči), kopalnica, veža, polno opremljena kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, kjer sta še dve ležišči (eno dodatno). Del tega apartmaja je tudi balkon z dvema stoloma in mizo. Od tu je prelep pogled na zadnje dvorišče in vrt, na stari vipavski grad ter na dijaške domove Škofijske gimnazije Vipava. Za vaše dobro počutje je na voljo tudi TV in fen, kakor v vseh ostalih apartmajih.

APARTMA ZA TABROM
Posebnost tega apartmaja so okrogle stopnice, ki vodijo iz dnevnega prostora do treh ležišč. Eno ležišče ja v majhni sobi, drugi dve postelji pa v drugem prostoru. V dnevni sobi pa je še eno normalno, ter eno dodatno ležišče. Vseh ležišč v tem apartmaju je torej pet. Ravno tako je tukaj kuhinja, kopalnica, TV, radio, jedilna miza... Dva metra od vhodnih vrat je balkon s pogledom na atrij, ki ga lahko gosti mirno uporabljajo.

APARTMA PODSKALCA
Spalnica za dva, kopalnica, kuhinja z dnevnim prostorom in balkon so glavni elementi tudi tega apartmaja. V dnevnem prostoru je na voljo raztegljiv kavč, ki lahko ponudi še dve dodatni ležišči za dva otroka. Potrebno je omeniti, da ima ta apartma največji balkon izmed vseh apartmajev ter da se tu sliši šumenje reke Vipave, kar ob poletnih večerih naredi to prijeten kotiček za ohladitev.

APARTMA POD LIPCO
Podobno kot pri zgornjih apatmajih ima tudi apartma "Pod lipco" spalnico za dva, kopalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo z dnevnim prostorom ter še eno dodatno učno sobo, opremljeno s pisalno mizo in pisarniškim stolom. V dnevnem prostoru je eno normalno ter še eno dodatno ležišče, kar pomeni da v tem apartmaju lahko prenočijo štirje gosti.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Glavni trg 2, 5271 Vipava, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Domen Koren - sobodajalec
Davčna št.:
75739780
Naslov:
Glavni trg 2, 5271 Vipava
Odgovorna oseba:
Domen Koren
Kontaktna oseba:
Domen Koren
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 217 213
E-mail:
apartmajikoren@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Domen Koren - sobodajalec
Naslov:
Glavni trg 2, 5271 Vipava

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč

Socialno omrežje