Image
Image
7200
  • Turizem
  • Apartmaji
  • ZASEBNE SOBE IN APARTMAJI, APARTMAJI SONCE, APARTMAJI PAK, ROGAŠKA SLATINA
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew27547.jpg

ZASEBNE SOBE IN APARTMAJI, APARTMAJI SONCE, APARTMAJI PAK, ROGAŠKA SLATINA

Mladinska ulica 3, 3250 Rogaška Slatina, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Apartmaja PAK se nahajata 500 m od centra v pritličju enodružinske hiše v Rogaški Slatini. Imata ločena vhoda od preostalega dela hiše. Vhoda sta istočasno neposredna izhoda na teraso (atrij). Primerno za otroke. Wireless dostop do interneta.

V apartmajih je vsa oprema (posteljnina, brisače, kuhinjske krpe, posoda, toaster, aparat za kavo, sušilec za lase, hladilnik, možnost zamrzovalnika, žar, TV, parkirni prostor ). Možna je vsa animacija, ki jo trenutno nudi Zdravilišče Rogaška Slatina. Ugodna ponudba prehrane v bližnjih restavracijah in hotelih. Market je oddaljen 100 m.

Živali niso dovoljene.
Kajenje v apartmajih ni dovoljeno.

Apartma SONCE***
je za 4 osebe in ima 1 spalnico s francosko posteljo, 1 dnevno sobo z raztegljivo posteljo, kuhinjo in 1 kopalnico.
Cena: A4 ( 2+2 ) 54€ na dan

Apartma LUNA***
Apartma LUNA*** je za 2 osebi in ima 1 spalnico s francosko posteljo, malo kuhinjo in kopalnico.
Cene: A2 (2+0 ) 38€ na dan

Počitniška hiša PAK***
za 2 - 6 oseb, 7 km iz Rogaške

LEGA: Počitniška hiša Pak*** se nahaja na gričku s čudovitim razgledom v bližini cerkve Sv. Vida in Sv. Eme na lokaciji med termami Rogaška Slatina (7 km) in termami Olimje Podčetrtek (5 km). Ima dnevno sobo s kuhinjo, veliko spalnico,  kopalnico, satelitsko TV, klimo, vso opremo v kuhinji, brisače , posteljnino, gril, travnik okoli hiše, prostor za piknik, parkirni prostor itd... (5km)

CENIK NAJEMA NA DAN: za 4 osebe 70€ na dan; 1 dodatno ležišče je 10€ na dan (možna sta 2 dodatna ležišča)
    
Turistična taksa ni všteta v ceno.

PRITLIČJE: dnevna soba z ležiščem za 2 osebi, brisače in posteljnina, kuhinja z opremo, hladilnik z zmrzovalnikom, kopalnica in WC s pralnim strojem, balkon, klima, SAT TV, terasa, žar, otroški igralni prostor, ležalniki

NADSTROPJE: spalnica (2-4 ležišča), WC, balkon

KLET: pred kletjo terasa z mizo in stoli za oddih pri grillu v senci ali na soncu.

O ZDRAVILIŠČU ROGAŠKA - Donat Mg - edinstvena mineralna voda v Evropi!

Temeljni kamen zglednega zdraviliškega centra v Rogaški Slatini je bil postavljen v srednjem veku; o tem priča latinsko posvetilo zemljiškega gospoda na obzidju studenca, namenjenega bolnikom. Razvoj zdravilišča je povezan s plemiškimi imeni in kronanimi glavami in že od sedemnajstega stoletja naprej z znanostjo. Tedaj je bila objavljena monografija z analizo rogaške mineralne vode, ki jo je napisal doktor fizike, Mariborčan Johann B. Grundel. Zgodovina je modra učiteljica. Danes je zdravilišče Rogaška sinonim za vrhunsko kakovost in tu so zadovoljni tudi najzahtevnejši gosti. Hkrati je Rogaška Slatina spodbudila razvoj raziskovanja mineralnih vod in ima na tem področju v Sloveniji še vedno vodilno vlogo.

Paviljon, ki se kot krona dviga nad vrelcem edinstvene, z magnezijem neobičajno bogate mineralne vode Donat, je energetski center zdravilišča. Klasicizem podaja roko secesiji in ta modernosti; starim načinom zdravljenja s pitjem mineralne vode se pridružujejo sodobni, kar najbolj celoviti pristopi h krepitvi in ponovnem pridobivanju zdravja, predvsem na področju bolezni prebave in presnove.

Posebnost:
celovitost in raznovrstnost ponudbe, številni specialisti v eni hiši: gastroenerologi, balneologi, kardiolog, internisti, fiziatri, klinični psihologi, varikolog, dermatolog, urolog, ginekolog, specialist estetske plastične kirurgije ...


Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Mladinska ulica 3, 3250 Rogaška Slatina, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Pak Veronika - sobodajalka
Davčna št.:
94947635
Naslov:
3 Mladinska ulica, Rogaška Slatina 3250
Odgovorna oseba:
Veronika Pak
Kontaktna oseba:
Veronika Pak
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 242 766
Telefon:
+386 (0)3 5814701
E-mail:
vera.pak@gmail.com
Certifikat
Naslov:
3 Mladinska ulica, Rogaška Slatina 3250