Image
Image
9174
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1902/apartmaji-silva-ljutomer_1684847861.jpeg

APARTMENT LJUTOMER Priporočamo

Cezanjevci 8, 9240 Ljutomer, Pomurska

Galerija slik

Predstavitev

Mirno bivanje v energijsko obnovljeni hiši s popolnoma opremljenimi apartmaji in v šotorišču dvoposteljni bungalovi v sami naravi.

Smo v osrčju Prlekije, od Bioterm Mala Nedelja in term Banovc oddaljeni slabih 9 km, nekaj manj od vinorodnega turističnega Jeruzalema. Le 3 km je od nas oddaljeno Gajševsko jezero, kjer najdejo svoj mir ribiči, v vetrovnem vremenu pa tam uživajo surfarji. Mimo nas peljejo pohodne poti, kolesarske poti, trgovina je od nas le slabih 5 min hoje.

Apartmajsko hišo smo v začetku leta 2021 energetsko sanirali, stavbno pohištvo, fasada, streha….,

Notranjost hiše je osvežena in tako lahko gostom ponudimo prijetno bivanje. Leta 2008 smo stanovanjsko hišo preuredili v apartmajsko in jo v začetku leta 2009 predali temu namenu, na istem dvorišču je še ena stavba z lepo jedilnico, sobo za sproščanje in apartmajem v 1. nadstropju z lastnim vhodom., v spodnjem delu pa so sanitarije za šotorišče. Na voljo imamo 6 enot: 3 apartmaji, en studio, dvoposteljno sobo in sobo za razvajanje s savno, masažnim stolom, masažno kadjo in posteljo, skupno 21 postelj. Apartmaji in studio imajo opremljeno kuhinjo, vsaka enota ima svojo kopalnico, televizijo, brezžično internetno povezavo. V prvem nadstropju je apartma in studio z balkonom, ter ena soba, v drugem nadstropju je velik apartma (čez celo nadstropje) z velikim balkonom, z dvema spalnicama, dnevna soba – v njej so še tri postelje, jedilnica in večja kuhinja. Parkirni prostor je ob hiši.

Za apartmajsko hišo je majhno šotorišče, kjer je 5 dvoposteljnih bungalovov (, Pia, Žak, Lukas, Petra in Maja),in troposteljna bungalov – Gal, 2 velika šotora, ki stojita na lesenem podestu in  prekrita s slamo. Eden ima eno spalnico s tremi posteljami, drugi pa dve spalnici (zakonska in enojna postelja).

V šotorišču je velik pokrit skupni prostor, kjer je na razpolago hladilnik z zamrzovalnikom, štedilnik (2x plin, 2x elektrika), el.roštilj in roštilj na drva oz. oglje, krušna peč, tekoča topla in hladna voda, mize in klopi in posebnost: sodček, kjer je vedno ohlajeno dobro prleško vino, ki si ga postreže vsak sam.

Našim gostom nudimo brezplačno degustacijo bučnega olja in semen v oljarni Središče ob Dravi, brezplačno degustacijo vin v "Verus vinogradi" Ormož, 20% popust na kopanje in savno v Biotermah Mala Nedelja, 20% popust na kopanje v termah Banovci, popust na hrano v odlični restavraciji, ....

CENIK SE NAHAJA NA TEJ POVEZAVI CENIK

 

Ključne besede:

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cezanjevci 8, 9240 Ljutomer, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
TTZ Turizem, trgovina in zastopanje, Vlado Žnidarič s.p.
Davčna št.:
67307060
Naslov:
Cezanjevci 8, 9240 Ljutomer
Občina:
Ljutomer
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0488 4011 3946 757 (NOVA KBM d.d.)
Odgovorna oseba:
Vlado Žnidarič
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 423 320
Mobitel:
+386(0)41 427 380
E-mail:
apartmajisilva@gmail.com
Faks:
+386(0)2 5809145
Certifikat
Naziv:
TTZ Turizem, trgovina in zastopanje, Vlado Žnidarič s.p.
Naslov:
Cezanjevci 8, 9240 Ljutomer

Kontaktne osebe

Socialno omrežje