Image
Image
207
  • Turizem
  • Apartmaji
  • APARTMENT LJUBLJANA SLOVENIJA Stairway to heaven - M&D homestay
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9111/apartment-ljubljana-slovenija-stairway-to-heaven-m-d-homestay_1699360360.jpeg

APARTMENT LJUBLJANA SLOVENIJA Stairway to heaven - M&D homestay Priporočamo

Tržaška cesta 86, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

APARTMENT LJUBLJANA SLOVENIJA Stairway to heaven - M&D homestay

2 gosta
Studio
1 postelja
1 kopalnica

O tem prostoru
Luštna garsonjera se nahaja 20 minut hoje od centra mesta. Je na novo prenovljen, moderno opremljen, čist in urejen, zaradi česar bo vaše bivanje prijetno in udobno. Le nekaj korakov stran je avtobusna postaja, s katere lahko pridete povsod po Ljubljani. In če želite občutiti življenje Ljubljane, si lahko v bližini izposodite kolo.

Prostor
V notranjosti boste našli prijeten prostor, zaradi česar bo naše stanovanje prijeten dom stran od doma. 20m2 in opremljen z vsemi bistvenimi kuhinjskimi aparati, ki vam dajejo svobodo pri pripravi vaših najljubših jedi. Tistim na podaljšanem bivanju pa sta na voljo pralni in sušilni stroj za perilo, ki zagotavljata, da ste vedno sveži in pripravljeni na naslednjo avanturo.

Ljubljana
Naše udobno bivališče, ki se nahaja le 20 minut hoje stran od živahnega središča mesta, ponuja popolno mešanico udobja in miru. Tisti, ki imate raje javni prevoz, ne skrbite, saj je le 100 metrov od apartmaja avtobusna postaja, ki omogoča enostaven dostop do vseh znamenitosti Ljubljane.

Razen vse infrastrukture, ki jo lahko potrebujete (avtobusne postaje, banke, pošte, megamarketi, univerze ...) v bližini so "Kavarna Sputnik", kjer lahko plešete na salsa večerih ali jeste okusne obroke ves dan, "Restavracija Via Bona" z okusnimi meniji za turiste in poletnimi plesnimi večeri na odprti terasi ter urbanim klubom "Cirkus". In če želite v miru spiti jutranjo kavo, vas bo trideset korakov popeljalo do lokalnega "Terra bara".

Stanovanje se nahaja na eni izmed glavnih ulic v Ljubljani, 900 m od avtoceste. Prevozite se lahko z Avant2Go 100% električnim car sharingom, mestnim avtobusom in vlakom, najemom kolesa, taksijem ali pa se odpravite na lep sprehod do mestnega parka Tivoli, Rožnika ali Živalskega vrta Ljubljana.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tržaška cesta 86, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
DRAGAN ĐORĐEVIĆ - SOBODAJALEC
Davčna št.:
10118942
Naslov:
Tržaška cesta 86, 1000 Ljubljana
Občina:
Ljubljana
Poslovna enota:
Črtomirova ulica 24, 1000 Ljubljana
Odgovorna oseba:
Dragan Đorđević
Kontaktna oseba:
Dragan Đorđević
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
069 656 575
E-mail:
dragan-elektro@hotmail.com
Certifikat
Naziv:
DRAGAN ĐORĐEVIĆ - SOBODAJALEC
Naslov:
Tržaška cesta 86, 1000 Ljubljana

Kontaktne osebe