Image
Image
236
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9103/apartments-kobarid-apartma-zotler_1697800894.jpeg

APARTMENTS KOBARID Apartma Zotler Priporočamo

Markova ulica 4, 5222 Kobarid, Goriška, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

APARTMENTS KOBARID Apartma Zotler

Naši udobni apartmaji v srcu Kobarida so popolna izbira za družine in pare, ki želijo doživeti čarobnost tega slikovitega kraja. Naši prostori so odlično opremljeni in ponujajo vse, kar potrebujete za udobno bivanje.

Apartma je opremljen z brezplačnim Wi-Fi-jem, kar vam omogoča, da ostanete povezani s svetom, delate na daljavo ali preprosto brskate po spletu in načrtujete svoje aktivnosti v Kobaridu.

Spalnica v apartmaju vključuje eno udobno zakonsko posteljo, ki zagotavlja mirne in sproščujoče noči. Za družine ali skupine prijateljev pa je na voljo tudi pograd, ki bo otrokom ali dodatnim gostom zagotovil udobno namestitev.

Naj vas očara čarobnost Kobarida, njegova kulturna dediščina in naravne lepote, hkrati pa se po napornem dnevu vrnete v naš udoben apartma, kjer se boste počutili kot doma. S popolnim razgledom na mesto in udobno namestitvijo bodo vaše počitnice res nepozabne.

Apartma vam nudi zakonsko posteljo in pograd.


Kobarid je lepo mesto v zahodnem delu Slovenije, ki ponuja raznolike možnosti za zabavo, rekreacijo in odkrivanje kulturne dediščine. Tukaj je nekaj stvari, ki jih lahko počnete v Kobaridu:

  1. Ogled Kobariškega muzeja: Muzej je posvečen dogodkom iz prve svetovne vojne, znan pa je tudi po razstavi, ki prikazuje zgodovino Kobariškega odpora. To je odličen kraj za spoznavanje zgodovine tega območja.

  2. Raziskovanje narave: Kobarid se nahaja v osrčju Triglavskega narodnega parka in je odlično izhodišče za raziskovanje naravnih lepot. Lahko se odpravite na pohod v okoliške hribe, kolesarite po slikovitih cestah ali pa se odpravite na vodne športe, kot sta rafting in kajak.

  3. Obisk Soče: Reka Soča je znana po svoji izjemni modri barvi in ponuja priložnost za kopanje, ribolov, piknike ob njenem bregu ter različne vodne športe.

  4. Kulinarična doživetja: Poskusite tradicionalno slovensko hrano v lokalnih restavracijah in okušajte kobariške specialitete, kot so Kobariški štruklji, kobariška jota in različne vrste sirov.

  5. Ogled kulturnih znamenitosti: Poleg Kobariškega muzeja lahko obiščete tudi cerkev sv. Antona, staro mestno jedro in spomenike, ki pričajo o zgodovini tega območja.
  6. Aktivnosti na prostem: V bližini Kobarida se lahko ukvarjate s plezanjem, gorskimi sprehodi, ribolovom, jadralnim padalstvom in drugimi aktivnostmi na prostem.
  7. Vinogradi in degustacije: Obiščite okoliške vinograde in se udeležite degustacij slovenskih vin, ki so postala vse bolj priljubljena.

Kobarid ponuja odlično kombinacijo kulturnih in naravnih atrakcij ter številne priložnosti za sprostitev in aktivnosti na prostem.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Markova ulica 4, 5222 Kobarid, Goriška, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
APARTMA ZOTLER - MARIJA BENKO - SOBODAJALKA
Davčna št.:
37758667
Naslov:
Markova ulica 4, 5222 Kobarid
Občina:
Kobarid
Poslovna enota:
Staro selo 4A, 5222 Kobarid
Odgovorna oseba:
Marija Benko
Kontaktna oseba:
Marija Benko
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
051 799 904
E-mail:
apartma.zotler@gmail.com
Certifikat
Naziv:
APARTMA ZOTLER - MARIJA BENKO - SOBODAJALKA
Naslov:
Markova ulica 4, 5222 Kobarid

Kontaktne osebe