Image
Image
6320
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5022/porocna_agencija_kotice_cvetja_petja_porocna_cvetlicarna_darilnica_kamnik__14_-1627643553.jpg

DEKORACIJA DOGODKOV, PRIREDITVE, KOORDINACIJA POROK, KOTIČEK CVETJA IN PETJA - KAMNIK

Podgorje 23 , 1241 Kamnik, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Sva Tanja in Gregor,  izkušen in uigran par, ki se odlično dopolnjujeva tako v poslovnem kot zasebnem življenju. Skupaj z najinimi specializiranimi poslovnimi partnerji vam bova pomagala ustvariti nepozabno poročno zgodbo!

Naj bodo priprave na vajin poročni dan povsem brez skrbi!

Sva Tanja in Gregor,  izkušen in uigran par, ki se odlično dopolnjujeva tako v poslovnem kot zasebnem življenju. Skupaj z najinimi specializiranimi poslovnimi partnerji vam bova pomagala ustvariti nepozabno poročno zgodbo!

Uporabila bova vse svoje znanje in izkušnje ter vama znotraj široke palete poročnih ponudnikov, s katerimi že vrsto let odlično sodelujeva, pomagala izbrati tiste, ki bodo zadovoljili vse vajine želje. Najin način dela temelji na zaupanju, spoštovanju in strokovnosti! S tem, ko nama zaupata svoje želje, vama prihraniva nepotrebne skrbi, čas in nenazadnje tudi denar.

Čimprej naju pokličita, da se dogovorimo za termin; v najini poročni agenciji se vama bomo popolnoma posvetili in prisluhnili vajinim željam.

CVETLIČARNA

Specializirani smo za dekoracijo porok in dogodkov, ponujamo širok nabor storitev, ki združujejo estetiko, kreativnost in profesionalnost. Naša ponudba vključuje:

  1. Dekoracija porok: Ustvarimo čudovite dekoracije za poročne slovesnosti in sprejeme. To vključuje cvetlične aranžmaje za cerkvene in zunajcerkvene poroke, arhitekturne elemente, kot so cvetlični loki, ter dekoracijo miz, stolov in prostora za sprejem.

  2. Poročni spominki: Ponujamo različne poročne spominke, kot so cvetlični šopki za družice, butonjerke za ženina in goste, ter druge personalizirane izdelke, ki dopolnjujejo poročno doživetje.

  3. Dostava šopkov na dom ali delovno mesto: Omogočamo vam dostavo svežih cvetličnih šopkov in aranžmajev na želeni naslov, bodisi za posebne priložnosti, kot so rojstni dnevi, obletnice ali pa preprosto kot gesta ljubezni in pozornosti.

  4. Dekoracija dogodkov: Poleg porok se ukvarjamo tudi z dekoriranjem drugih dogodkov, kot so obletnice, rojstnodnevne zabave, poslovni dogodki in druge posebne priložnosti. Nudimo celovito storitev oblikovanja in izvedbe dekoracije, prilagojene potrebam strank.

  5. Žalne storitve: Nudimo tudi žalne storitve, vključno z izdelavo in dostavo žalnih vencev, šopkov in aranžmajev za pogrebne slovesnosti. Njihovi izdelki so skrbno oblikovani, da izrazijo sočutje in spoštovanje do pokojnega in njegovih svojcev.

  6. Venci in aranžmaji: Poleg tega ponujamo široko paleto vrhunskih cvetličnih vencev, aranžmajev in drugih cvetličnih dekoracij za različne priložnosti, vključno z rojstnimi dnevi, obletnicami, materinim dnevom in drugimi posebnimi dogodki.


ORGANIZACIJA

  1. Organizacija porok in dogodkov: Poleg cvetličnih dekoracij cvetličarna ponuja tudi storitve organizacije porok in dogodkov. Njihov izkušen tim sodelavcev skrbi za vsak vidik priprav na poseben dan, vključno z izbiro lokacije, cateringom, glasbo, fotografijo in drugimi detajli, ki zagotavljajo brezskrbno izvedbo poroke ali dogodka po meri strank.

  2. Teambuilding: Cvetličarna izvaja tudi kreativne teambuilding dejavnosti, ki združujejo estetsko ustvarjanje s sodelovalnim delom. Delavnice izdelave cvetličnih aranžmajev ali dekorativnih predmetov omogočajo sodelavcem, da se povežejo in sodelujejo na nov način, ki spodbuja timsko delo in kreativnost.

  3. Poslovni dogodki: Za poslovne stranke cvetličarna organizira poslovne dogodke, kot so konference, seminarji, srečanja s strankami in podobno. Poleg cvetlične dekoracije ponujajo tudi celovito organizacijo dogodka, vključno s prilagojenim cateringom, tehnično podporo, urejanjem prostora in vodenjem dogodka, da zagotovijo uspešno in brezhibno izvedbo poslovnega dogodka.

 


Nudimo tudi usposabljanje oz. izobraževanje za vse bodoče organizatorje porok.


VAŠE ŽELJE + NAŠE IZKUŠNJE IN OSEBNI PRISTOP = NAJLEPŠA POROČNA ZGODBA


Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Podgorje 23 , 1241 Kamnik, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
TANJA OCEPEK, S.P.
Poslovna oblika:
KOTIČEK CVETJA IN PETJA, poročna agencija in ostale storitve, TANJA OCEPEK, S.P.
Davčna št.:
99000580
Naslov:
Podgorje 23, 1241 Kamnik
Kontaktna oseba:
Tanja Ocepek
Kontaktna oseba:
Gregor Ocepek
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386(0)31 802 505
Spletna trgovina:
Certifikat
Naziv:
TANJA OCEPEK, S.P.
Naslov:
Podgorje 23, 1241 Kamnik

Kontaktne osebe

Floristika
Organizacija porok

Socialno omrežje