Image
Image
4401
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9798.jpg

ARBONA, LJUBLJANA

Savinškova ulica 12 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Smo generalni zastopnik in uvoznik zračnih batnih in vijačnih kompresorjev, naprav za pripravo stisnjenega zraka, zračnih inštalacij, pribora in pnevmatskih orodij nemškega proizvajalca Schneider airsystems.

V našem podjetju, ki ima več kot 20 letno tradicijo, Vam ob nakupu priskočimo na pomoč z bogatim znanjem in izkušnjami in Vam glede na Vaše želje in predvsem potrebe pomagamo pri izbiri in nakupu proizvodov za proizvodnjo, pripravo, transport in uporabo stisnjenega zraka. Ponujamo Vam proizvode, ki imajo najugodnejše razmerje med ceno in kvaliteto, saj imajo naši izdelki dolgo življenjsko dobo, odlikujejo jih tudi zanesljivo delovanje in najnižja stopnja reklamacije v panogi na svetovni ravni.

Nudimo tako našo kot tudi proizvajalčevo garancijo od 3 do 15 let za vse proizvode in dejanja ter vse Slovenske A-teste, ki močno presegajo zahtevane minimalne vrednosti. Poleg prodaje Vam nudimo tudi strokoven, hiter in kvaliteten servis, kateri je v nujnih primerih na razpolago 24 ur na dan z več kot 20 letnimi izkušnjami servisiranja vseh evropskih proizvajalcev.

Nudimo:
- PROIZVODNJA KOMPRESORJEV
Mali batni kompresorji in veliki batni kompresorji, ki so lahko premični - mobilni ali nepremični - stacionarni, oljni ali brezoljni in vijačni kompresorji, samostojne enote ali v kompletu s tlačno posodo in sušilcem stisnjenega zraka. Namen uporabe v industriji, obrtnih delavnicah in povečani domači uporabi.

- PRIPRAVA STISNJENEGA ZRAKA
Priprava zraka je zelo pomemben člen pri uporabi stisnjenega zraka, saj je od kvalitete stisnjenega - komprimiranega zraka odvisna življenjska doba orodja in naprav ter zdravje ljudi, ki delajo s temi orodji in napravami. Tako je prvi člen tlačna posoda ležeče - horizontalne ali pokončne - vertikalne oblike, katera zadrži večji del vlage in nečistoč v sebi.

Nato so v verigi priprave zraka zelo pomembni filtri tako grobi kot fini in filtri z aktivnim ogljem v živilski, zdravstveni in farmacevtski dejavnosti. Nato so sušilci tako hladilniški kot absorbcijski, kateri so zelo pomembni člen pri zagotavljanju čistega in suhega komprimiranega zraka, katerega namen je podaljšati življenjsko dobo pnevmatskim orodjem, strojem in napravam, ter čuvati zdravje uporabnikom. Za varovanje okolja pa poskrbijo separatorji kondenčne vode, ki filtrirajo odpadno kondenčno vodo.

- TRANSPORT STISNJENEGA ZRAKA
Prav tako je transport stisnjenega zraka pomemben člen, saj je potrebno komprimiran in očiščen zrak transportirati do uporabnikov. To naredimo s pomočjo zračnih inštalacij iz cevi in priključkov, preko hitrih spojk in špiralnih ali gibljivih cevi do energetskih postaj oz. uporabnikov. Zahvaljujoč visoki kvaliteti izdelkov prispevajo k izredni varčnosti do uporabnikov. Kvaliteta je najstrožje certificirana s strani TÜV organa in potrjena s certifikatom kakovosti.

- PRODAJA PNEVMATSKEGA ORODJA
Pnevmatska orodja so orodja za lažje, varnejše in hitrejše delo. Za pogon jim služi stisnjen zrak, ki mora biti čist, suh in brez kondenza. Tak je že dober za brezoljna pnevmatska orodja, za oljna pnevmatska orodja mora biti zrak poleg tega, da je suh in čist, tudi naoljen.

- SERVIS KOMPRESORJEVPisarna in razstavni prostor našega podjetja se nahajata v Šentvidu pri Ljubljani.

Delovni čas v podjetju je med tednom od 8.00 do 16.00. Zaradi terenskega dela je za obisk razstavnega prostora potrebna predhodna najava.

Ugodnost, ki jo uživajo naše stranke, je da smo na razpolago 24 ur na dan za nujna popravila. V vsakem trenutku smo dosegljivi na naši številki mobilnih telefonov. Pokrivamo celotno ozemlje Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne Gore, Kosova ter Makedonije.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Savinškova ulica 12 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Arbona servisiranje kompresorjev, inženiring in trgovina, d.o.o., ljubljana
Davčna št.:
13162519
Naslov:
Savinškova ulica 12, 1000 Ljubljana
Mobitel:
+386 (0)31 634 606
Mobitel:
+386 (0)41 634 606
Telefon:
+386 (0)1 5116036
E-mail:
arbona@siol.net
Faks:
+386 (0)1 5161378
Certifikat
Naziv:
Arbona servisiranje kompresorjev, inženiring in trgovina, d.o.o., ljubljana
Naslov:
Savinškova ulica 12, 1000 Ljubljana