Image
Image
8808
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew38815.jpg

ARIBELA, SPREHAJANJE PSOV, LJUBLJANA

Cesta na brdo 39a , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Smo ljubitelji živali, ki smo se odločili, da bomo svoje večletno znanje, čas in ljubezen delili z vami. Naše izkušnje smo izpopolnili s tečajem Oskrbnika živali, ostalih izobraževanj in predavanj pa se udeležujemo vse leto.

Oskrba malih živali vsebuje hranjenje, čiščenje kletke, toaletnega prostora vašega malčka, po želji pa tudi sprehajanje. Ob prevzemu malčka za daljši čas naj bodo na vidnem mestu podatki o veterinarju ter brisača in po potrebi tudi krtača – tako bo vaš malček zdrav, zadovoljen in čist, ko se vrnete domov.

Dolžina in intenzivnost sprehoda sta prilagojeni glede na pasje potrebe oziroma želje lastnika. Prvi sprehod je skupen z lastnikom in je brezplačen. Po dogovoru se lahko sprehod spremeni v učno vajo, kjer vaš ljubljenček utrdi znanje ukazov. Ob prevzemu psa naj bodo na vidnem mestu podatki o veterinarju ter brisača in po potrebi tudi krtača – tako bo vaš pes zdrav, zadovoljen in čist, ko se vrnete domov.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta na brdo 39a , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Aribela, sprehajanje psov in spletna trgovina, Tatjana Fišar s.p.
Davčna št.:
11495243
Kontaktna oseba:
Tatjana Fišar
Mobitel:
+386 (0)40 590 633
E-mail:
aribela@doglover.com
Certifikat

Socialno omrežje