Image
Image
8520
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9089.jpg

TRGOVINA ZA MALE ŽIVALI, PASJA HRANA, PTICE SKOBČEVKE, AKVARIJI, POVODCI ZA PSE, ŠKOFJA LOKA, ARO

Spodnji trg 36, 4220 Škofja Loka, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Ukvarjamo pa se tudi s proizvodnjo akvarijev, terarijev, akvaterarijev, vivarijev, steklenih polic in omar (izdelava po naročilu). Z veseljem vam bomo svetovali pri pravilni izbiri ali pomagali rešiti problem, ki ga imate z akvarijem.

Podjetje Aro d.o.o. je družinsko podjetje zaljubljencev v male živali, ki uspešno posluje vse od začetka leta 1992 in je ena izmed prvih trgovin za male živali v Sloveniji. Poleg klasičnih trgovin za male živali Aro v Škofji Loki smo našo dejavnost razširili tudi na proizvodnjo akvarijev, s katerimi zalagamo večji del Slovenskega trga.

Ponosni smo, da s strokovnostjo, prijaznostjo in uslužnostjo, lahko in znamo pomagati, svetovati in reševati prenekateri problem naših kupcev. Dolgoletna vsakodnevna praksa ter izmenjave informacij s stroko in strankami, so nas obogatile z neprecenljivim znanjem in izkušnjami, ki jih z veseljem delimo z vsemi, ki to želijo in potrebujejo.


Ponujamo vam

Psi:
- Hrana
- Priboljški
- Dodatki in vitamini
- Oprema
- Proti klopom in bolham
Pravijo, da so psi človekovi najboljši prijatelji, zato jim tudi mi vračajmo enako količino pozornosti, skrbi in ljubezni. Hrana za psa naj bo kvalitetna, z veliko vsebnosti kakovostnega mesa, sadja, zelenjave in vitaminov, kdaj pa kdaj mu ponudimo kak pasji priboljšek – za nagrado ali kar tako, tegobe pa mu lajšajmo in odpravljajmo s kvalitetnimi vitamini in dodatki v obliki tablet ali prahu.


Mačke:
- Hrana
- Dodatki in vitamini
- Oprema
- Nega
Hrana za mačko naj bo kvalitetna, kdaj pa kdaj se ne bo branila tudi priboljška. Ker so mačke mesojedci, poskrbite, da bo meso njena glavna hrana. Žitaric naj bo čim manj, če že, naj bodo te kvalitetne ter določene. Določeno naj bo tud meso in organi, kar lahko preverite na deklaracijah. Vsaj delež hrane naj bo mokre – v pločevinkah, vrečkah ali pa naj bo to surovo/kuhano meso ali notranji organi.


Beli dihurji:
- Hrana
- Dodatki in vitamini
- Oprema in nega
V tej kategoriji najdete vse za vašega belega dihurja. Dihurji so striktni mesojedci, njihova prehrana sestoji večinoma iz mesa in mesnih izdelkov. Priporočamo, da ga tako hranite tudi vi. Pri nas najdete nekaj znamk komercialne hrane za dihurje (še več v poslovalnicah), največkrat pa lastniki hranijo svoje živalice s kvalitetnimi mačjimi briketi brez žitaric in konzervami ter svežim mesom.


Glodavci in kunci:
- Hrana
- Oprema za glodavce
- Nega
- Pesek in stelja
Glodavci (glodalci) so ljubke male živalice, še posebej priljubljene pri otrocih. A to so vseeno živa bitja s svojimi, edinstvenimi zahtevami. Za te je potrebno poskrbeti, drugače je živalica nesrečna.
Pred nakupom se dobro pozanimajte o zahtevah določene vrste, pa naj bo to kunec (načeloma ne spada v kategorijo glodalcev, vendar smo ga sem dodali zaradi lažje razporeditve po kategorijah), hrček, miška, morski prašiček, podgana, puščavski skakač itd…


Ptice:
- Hrana
- Oprema
- Dodatki in vitamini
- Krmilnice in gnezdilnice
- Pesek


Akvaristika:
- Akvarij
- Hrana za ribe
- Oprema
- Vzdrževanje
Akvaristika je postala že prava znanost, saj je treba živalim v oskrbi zagotoviti primeren življenjski prostor. V tej kategoriji boste našli vse za vaše tropske ali hladnovodne ribe (še več boste pa našli v naših fizičnih poslovalnicah, kjer smo vam na voljo tudi z odgovori na vsakršna vprašanja, saj vam z dolgoletnimi izkušnjami jamčimo, da znamo rešiti marsikatero težavo).


Teraristika:
- Hrana
- Dodatki in vitamini
- Aquaterarij
- Terariji in vivariji
- Oprema
V kategoriji teraristika boste našli naše kvaitetne akvaterarije in terarije iz stekla, primerne za vodne želve, kopenske želve, paličnjake, kuščarje, pajkove, kače… Akvaterarije in terarije delamo tudi po naročilu!


Za lastnike živali:
- Repelenti za ljudi
- Zaščita
- Knjige

 

Več na prodaja malih živali in opreme za živali

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Spodnji trg 36, 4220 Škofja Loka, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
ARO d.o.o.
Davčna št.:
94499519
Naslov:
Spodnji trg 36, 4220 Škofja Loka
Poslovna enota:
Spodnji trg 36, 4220 Škofja Loka
Odgovorna oseba:
Žagar Darija
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386 (0)4 5120838
E-mail:
info@aro.si
Certifikat
Naziv:
ARO d.o.o.
Naslov:
Spodnji trg 36, 4220 Škofja Loka

Kontaktne osebe

Povpraševanje