Image
Image
9370
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew76295.jpg

ARTIS 3D, 2D-3D GLOBINSKO LASERSKO GRAVIRANJE V STEKLO, SUBLIMACIJSKI TISK NA SKODELICE, LJUBLJANA

Pod hribom 8a, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

ARTIS 3D je mlado podjetje, ki se ukvarja z laserskim graviranjem v kristalne kocke različnih velikosti in oblik. Take kocke so lahko unikatno čisto posebno osebno dariloali pa reprezantativni namizni okras v podjetjih,saj izdelujemo različne motive:priznanja,grbe, 2D ali 3D fotografij oseb, živali predmetov ali izdelkov, znaki in logotipi podjetij,s katerim smo prijetno presenetili že mnogo obdarovancev. 

 

3D lasersko graviranje v steklo je visoko precizen postopek, pri katerem se uporablja laserski žarek za ustvarjanje globokih in podrobno izdelanih vzorcev ter reliefnih slik v steklenih površinah. Ta tehnologija združuje zmogljivosti računalniškega oblikovanja in natančnosti laserske tehnologije, da ustvari impresivne in estetsko privlačne rezultate. 

Postopek 3D laserskega graviranja vključuje naslednje korake: 

 1. Priprava Načrta:

Najprej je potrebno ustvariti digitalni model ali načrt, ki ga želite gravirati v steklo. Ta načrt mora biti v 3D formatu, ki ga lahko razume laserski sistem. 

 1. Nastavitev Laserskega Stroja:

Laser se natančno nastavi glede na debelino in vrsto stekla ter načrt, ki ga želite gravirati. Nastavitve vključujejo moč laserja, hitrost graviranja in fokusno razdaljo, ki zagotavlja želeno globino gravure. 

 1. Izvajanje Graviranja:

Laser nato začne postopoma odstranjevati majhne delce stekla, pri čemer sledi vzorcu iz digitalnega načrta. Laserski žarek hitro premika po površini stekla, pri tem pa se z vsakim prehodom ustvari majhen delček reliefne slike ali vzorca. 

 1. Hladilni Sistem:

Med graviranjem se uporablja hladilni sistem, ki preprečuje pregrevanje stekla. Pogosto se uporablja zračno hlajenje ali tekoči hladilni sistemi, ki ohranjajo stabilno temperaturo stekla. 

 1. Dokončanje in Čiščenje:

Po končanem graviranju se steklo previdno odstrani iz laserskega stroja. Površina se lahko očisti, da odstranimo morebitne ostanke stekla in prah, ki so nastali med postopkom graviranja. 

3D lasersko graviranje v steklo se pogosto uporablja za ustvarjanje umetniških del, spominskih daril, okrasnih izdelkov, poslovnih daril in drugih visoko kakovostnih izdelkov. Zaradi svoje visoke natančnosti in sposobnosti ustvarjanja zapletenih vzorcev je ta tehnika postala priljubljena pri oblikovalcih, umetnikih in trgovcih.

Graviranje po naročilu

Izbira motiva je takorekoč neomejena, gravuro pa lahko naredimo po znanih vnaprej izbranih tematskih motivih (osebni, verski, praznični), vaši fotografiji ene alivečih oseb. Za poseben učinek globine lahko predmetre ali osebe slikamo s posebno kamero s treh strani. Pri vseh motivih lahko izbirate izširokega spektra oblik in velikosti, pohvalimo pa se lahkozvisoko kvaliteto in pristopno ceno.Vsi izdelki so v lični praktični embalaži.

Graviramo tudi imena, napise znake in fotografije na dog tage ( vojaške identifikacijske plošćice), pet tage (ploščice za domače živali),obeske, ure, nožein podobno. Nudimo tudi izbor klasičnih pokalov in medalj, poleg tega pa še pokalov in trofej izdelanih iz kristala. Naši kristalni pokali so stilnega izgleda ter zelo atraktivni in sofisticirani na izgled.

Graviranje

Na podlagi klasične (poročne ali kakršnekoli druge) fotografije izdelamo gravuro slike na pleksi steklo ali steklo. Izdelek je zelo atraktiven in predstavlja veliko dodano vrednost navadni fotografiji - idealno in unikatno darilo. Poleg pokalov in trofej izdelanih iz kristala, ki so primerni za darilo ob obletnicah ali rojstnih dnevih, so stilnega izgleda in zelo atraktivni, nudimo tudi velik izbor klasičnih pokalov in medalj. Imamo širok spekter izdelkov, hkrati pa visoko kvaliteto in pristopno ceno. Tudi za poslovna darila imamo široko paleto motivov in pester izbor kristalnih izdelkov. Vsi gravirani izdelki so zapakirani v lično embalažo. Smo zanesljivi in hitri, vedno presenečamo z novimi izdelki in novimi idejami - predvsem unikatnimi, saj predmete izdelamo po vaših željah in potrebah, kjer je edina omejitev vaša domišljija.

Storitve laserskega graviranja, ki jih ponujamo:

 1. Personalizirana Božična Darila:

  • Gravirane božične okraske
  • Personalizirane božične sveče
  • Gravirane božične darilne škatle
 2. Cerkvena Darila:

  • Gravirane verske ikone
  • Personalizirane verske knjige
  • Lesene ali steklene svetilke s verskimi motivi
 3. Portreti Domačih Ljubljenčkov:

  • Gravirane slike domačih ljubljenčkov na steklo
  • Personalizirane steklene okvirje z graviranimi podobami živali
  • Lesene plakate z izgraviranimi portreti domačih ljubljenčkov
 4. Gravirane Fotografije:

  • Gravirane družinske fotografije na steklo
  • Personalizirane fotografske albume z izgraviranimi naslovnimi stranmi
  • Leseni okvirji z graviranimi spominskimi fotografijami
 5. Gravirane Spominske Stvaritve:

  • Gravirane steklene spominske sveče
  • Personalizirane lesene škatle za shranjevanje spominskih predmetov
  • Gravirane steklene vaze za spominske cvetlice
 6. Poslovna Darila:

  • Gravirane steklene trofeje za priznanja in dosežke
  • Personalizirane pisalne mize z izgraviranimi podjetniškimi logotipi
  • Gravirane steklene plakete za priznanje zaposlenim
 7. Osebna Darila:

  • Gravirane steklene vaze s sporočili ljubezni
  • Personalizirane lesene škatle za nakit z izgraviranimi imeni
  • Gravirane steklene skodelice s posebnimi sporočili

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Pod hribom 8a, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
ARTIS 3D, trgovina in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
53357612
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 3517 761 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Kontaktna oseba:
Andrej Fendi
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 RU
Mobitel:
+386(0)41 717 647
E-mail:
info@artis3d.si
Certifikat
Naziv:
ARTIS 3D, trgovina in storitve, d.o.o.

Socialno omrežje