Image
Image
7177
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew56723.jpg

ASTROINTEGRAL, ASTROLOŠKO SVETOVANJE, NATALNA KARTA

Stranska pot 13, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Natalna karta, znana tudi kot astrološka ali rojstna karta, je grafična slika neba, ki predstavlja položaje planetov, Sonca, Lune in drugih nebesnih teles ob trenutku vašega rojstva. Uporablja se v astrologiji za pridobivanje vpogleda v vašo osebnost, značilnosti in življenjsko pot.

Natalna karta vsebuje 12 hiš, ki predstavljajo različne vidike vašega življenja, ter znake zodiaka, ki so razporejeni okoli hiš glede na položaj planetov. Vsak planet ima svoj pomen in simbolizira različne vidike vaše osebnosti in življenja.

Za izdelavo svoje natalne karte morate poznati datum, uro in kraj svojega rojstva. Astrologi uporabljamo te podatke za izračun položajev planetov ob trenutku vašega rojstva in tako ustvarimo vašo natalno karto. 

Vaša natalna karta vam lahko omogoči vpogled v vaše moči in šibkosti, potencialne izzive, s katerimi se boste soočili v življenju, ter kako se različni vidiki vaše osebnosti združujejo. 

Kot astrologi psihologije ne morejo več izvzemati, tako dolgoročno psihologi in psihoterapevti ne bodo mogli več astrologije negirati. Astrologija brez psihologije je v težnji po projiciranju odgovornosti za lastno usodo v »zvezde« ali v slepi kompenzaciji in begu pred vsakodnevnimi problemi v nevarnosti izgube kontakta z realnostjo. Brez psihologije je astrologija brez znanja o duševnih zakonitosti, brez znanja o prilagoditvenih in obrambnih mehanizmih, brez znanja o realni in nerealni človeški naravi, brez znanja o različnih izraznih oblikah določenega duševne zasnove (otroška, odrasla in zrela vloga), brez znanja o različnih duševnih boleznih, brez znanja o različnih terapevtskih možnostih. Brez psihologije je astrologija neizogibno abstraktna, diletantska, brez smisla in neučinkovita.

Prav tako kot astrolog brez psihologije psihoterapevt brez astrologije zaznava samo polovično resničnost. Brez horoskopa veliko terapevtov tipa v temi, ker ne uspejo prepoznati psihične strukture svojih klientov. Velik primanjkljaj je, da psihoterapevt brez horoskopa ne ve, kje naj bi »terapiral«. Psihoterapevtom primanjkuje tudi znanje o kozmičnih zakonitostih, o povezanosti med osebnostno dinamiko in usodo. Njihov zorni kot je zožen.

Hermann Meyer

Inštitut za psihološko astrologijo, München


Storitve

- Astrološke analize osebnosti: analiza natalne (rojstne) karte

- Primerjalne partnerske analize: astrološka analiza dinamike partnerskega odnosa

- Analiza časovne dinamike tranzitov in progresij: napovedovanje prihodnjih razvojnih trendov

- Astrološko svetovanje pri vzgojnih dilemah

Stranke morajo poznati natančen čas svojega rojstva.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Stranska pot 13, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Astrointegral, astrološko svetovanje in psihoterapija, Erika Žagar s.p.
Davčna št.:
88871959
Naslov:
Stranska pot 13, 1000 Ljubljana
Poslovna enota:
Stranska pot 13, 1000 Ljubljana
Poslovna enota:
Vejice 1, 3225 Planina pri Sevnici
Kontaktna oseba:
Erika Žagar, univ. dipl. psih.
Mobitel:
+386 (0)40 544 372
E-mail:
erika.zagar@guest.arnes.si
Certifikat
Naslov:
Stranska pot 13, 1000 Ljubljana

Kontaktne osebe

Erika Zagar