Image
Image
8383
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew22572.jpg

SERVIS KOMBIJEV, AVTOOPTIKA, SERVIS KLIME, AVTOSERVIS ŽALEC, SERVIS DOSTAVNIH VOZIL Priporočamo

Ulica Florjana Pohlina 5, 3310 Žalec, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev


PRIPRAVA IN VOŽNJA NA TEHNIČNI PREGLED, PREMONTAŽA PNEVMATIK, NOVA OBJAVA VULKANIZERSTVO ŽALEC
Avtoservis Matjaž Dosedla se ukvarja izključno z avtomehaniko in avtoservisom, ter vzdrževanjem in popravili motornih vozil.

Z izborom primernega olja poskrbimo za daljšo življenjsko dobo motorja vašega vozila, saj je mazno olje pomemben element vsakega motorja z notranjim izgorevanjem.


Storitve:

 •  odprava ugotovljenih napak
 •  popravilo dostavnih vozil
 •  strokovno in kvalitetno varjenje aluminija
 • avtooptika
 • servis klime
 • servis dostavnih vozil

Avtooptika

Nudimo optične meritve in nastavitve podvozij vozil na optiki Hoffman 3D:
 • popolnoma avtomatiziran samokalibrirni sistem,
 • skrajšan čas meritve - nastavitve podvozja,
 • popolna sinhronizacija 3D sistema z avtodvigalom,
 • avtomatska meritev diametra gum,
 • s strani proizvajalcev vozil podprta baza zahtevanih specifikacij vseh merjenih kotov,
 • izredna natančnost meritev - nastavitev.

Avtomehanik

Delovna področja avtomehanika obsegajo vzdrževanje in popravila motornih vozil v prometnih in remontnih delavnicah, v servisih avtomobilskih proizvajalcev in v obrti.

Kaj delavec običajno dela

Servisno vzdrževanje motornih vozil vključuje čiščenje in vzdrževanje motornega vozila, kontrolo in nastavitev vplinjača, vžigalne naprave in ventilov, kontrolo in nastavitev kretniškega mehanizma in zavor, zamenjavo obrabljenih delov, zamenjavo in dolivanje olja motorju, menjalniku, diferencialu in kretniškemu mehanizmu. Delovno področje avtomehanika so popravila avtomobilskih motorjev z notranjim izgorevanjem, demontiranje motorja, čiščenje in pranje delov, odkrivanje napak in zamenjava obrabljenih delov.

Delovna področja

Avtomehanik je lahko zaposlen na različnih področjih. V velikih remontnih in servisnih delavnicah je delo organizirano tako, da se ukvarja samo z posameznimi avtomobilskimi sklopi, z zavornimi sistemi, menjalniki ali podvozjem. V manjših delavnicah take delitve dela ni. Glavne naloge avtomehanika so tekoče vzdrževanje in generalna popravila motorjev in motornih vozil. Pri tekočem vzdrževanju se mora ravnati po navodilih izdelovalca, ko mora zamenjati oziroma dopolniti ustrezne tekočine. Navodila upošteva tudi, ko kontrolira in naravnava delovanje posameznih mehanizmov, menjava iztrošene dele, zateguje vijake in maže gibljive dele.

Kadar gre za okvare ali napake v delovanju avtomobila, najprej ugotovi, kaj jih je povzročilo. Nato s primernim orodjem razstavi posamezne sklope in okvaro. Okvaro odpravi z zamenjavo izrabljenega dela ali z nastavitvijo pokvarjenega mehanizma. Pri generalnem popravilu pregleda in razstavi vse sklope, posamezne dele očistiti, pregleda njihovo iztrošenost in preveč obrabljene dele popravi ali zamenja. Po končanem pregledu in popravilu najprej preizkusi delovanje motorja v prostem teku. Še neodpravljene napake skuša ugotoviti s poslušanjem in z merilnimi instrumenti. Preden izroči vozilo lastniku, ga preizkusi še na poskusni vožnji. Če vozilo deluje brezhibno, je mehanikovo delo končano.

Delovni pripomočki

Pripomočki, ki jih pri svojem delu uporablja avtomehanik, so različni. To so: delovna miza s paralelnim primežem, osnovno avtomehanično orodje, specialno avtomehanično orodje, naprave in pripomočki za čiščenje, mazanje in vzdrževanje avtomobilov in njihovih sklopov, stroji - tudi numerično vodeni, za popravilo in obdelavo avtomobilskih delov, merilne in kontrolne naprave za pregled popravljenih delov in sklopov vozila, naprave in pripomočki za preizkušanje delovanja sklopov in agregatov vozila, kompresorji, dvigala ter podlage za podlaganje vozil.

Osnovni materiali so rezervni deli, maziva, lepila, antikorozijska zaščitna sredstva in tekočine za oskrbovanje avtomobila (hladilna in zavorna tekočina). Pomožna sredstva so sredstva za pranje in čiščenje ter brusilna sredstva. Kot dokumente uporablja tehnične risbe, delovne naloge, garancijske liste, ateste in podobno.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ulica Florjana Pohlina 5, 3310 Žalec, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
AVTOMEHANIKA, MATJAŽ DOSEDLA S.P.
Davčna št.:
26887975
Naslov:
Ulica Florjana Pohlina 5, 3310 Žalec
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 0183 343 (ABANKA d.d.)
Odgovorna oseba:
Matjaž Dosedla
Kontaktna oseba:
Matjaž Dosedla
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386 (0)31 350 119 Matic Dosedla
Mobitel:
+386 (0)31 608 349 Matjaž Dosedla
Mobitel:
031350119
Telefon:
+386 (0)3 7102200
E-mail:
matjaz.dosedla@siol.net
Certifikat
Naziv:
AVTOMEHANIKA, MATJAŽ DOSEDLA S.P.
Naslov:
Ulica Florjana Pohlina 5, 3310 Žalec