Image
Image
6083
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew13141.jpg

AVTOSERVIS PTUJ TURNŠEK AVTOKLEPARSTVO AVTOLIČARSTVO KALIBRACIJA ADAS IN DIAGNOSTIKA Priporočamo

Brstje 27a, 2250 Ptuj, Podravska
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

KALIBRACIJA ADAS IN DIAGNOSTIKA

varnostni in asistenčni sistemi, ki jih poznamo pod kratico ADAS. Kamere in senzorji, ki jih omenjeni sistemi uporabljajo, se namreč največkrat nahajajo prav v vetrobranskem steklu. Z asistenčnimi sistemi, ki postajajo v sodobnih avtomobilih vse bolj samoumevni, je močno narasla tudi potreba po njihovih rekalibracijah, ki sledijo servisnim in kleparskim popravilom avtomobilov. Izvajamo kalibracije vseh vozil.

Avtoservis Ptuj, Avtoservis Turnšek, podjetje z dolgoletno tradicijo, ki je bilo ustanovljeno leta 1976. Na začetku poslovne poti se je podjetje Avtoservis Turnšek Ptuj ukvarjalo z avtokleparsko dejavnostjo Ptuj. Ker smo hitro spoznali, da je našim strankam potrebno ponuditi vse na enem mestu, smo k ponudbi našega podjetja Avtoservis Turnšek Ptuj dodali storitvi avtoličarstvo Ptuj in trgovino z rezervnimi deli v Ptuj.

Prav tako v podjetju Avtoservis Turnšek Ptuj opravljamo sodne cenitve vozil v Ptuju in cenitve poškodovanih vozil v Ptuju za vse večje slovenske zavarovalnice. Za popravilo škod na vozilih imamo pogodbe s slovenskimi zavarovalnicami.

Danes imamo v podjetju Avtoservis Turnšek Ptuj zaposlenih pet delavcev. Vsako leto pa se pri nas usposabljajo tudi dijaki. Interes podjetja Avtoservis Turnšek Ptuj je, da zadovoljimo vse naše stranke. To se trudimo doseči s poštenim, kvalitetnim in korektnim delom, ki ga opravljamo za naše stranke že več kot 40 let.

CENITVE AVTOMOBILSKIH ŠKOD PTUJ

V našem podjetju AVTOSERVIS TURNŠEK PTUJ opravljamo cenitve avtomobilskih škod in avtomobilov.

Cenitve opravljamo za naslednje zavarovalnice (AK, delni AK):

• Zavarovalnica Triglav d.d.
• Zavarovalnica Sava  d.d.
• Generali Zavarovalnica d.d.

AVTOKLEPARSTVO PTUJ

Naše podjetje je specializirano za avtokleparska dela v Ptuju. Avtokleparji popravijo poškodovane dele karoserije ali uničene dele karoserij nadomestijo z novimi. To opravijo ročno s pomočjo specialnega ročnega in električnega orodja, po potrebi pa tudi na ravnalni mizi.

Avtokleparji, zaposleni v našem podjetju, imajo vsa potrebna strokovna znanja, da lahko svoje delo opravljajo učinkovito in kakovostno. Spoznajo se na tehnologijo in obdelavo materialov, ki jih uporabljajo pri svojem delu.

Avtomobilski kleparji/avtokleparstvo Ptuj v podjetju AVTOSERVIS TURNŠEK PTUJ svoje delo opravljajo odgovorno, dosledno in natančno, so iznajdljivi, precizni in spretni.

Naši avtokleparji opravijo avtokleparske storitve na vseh znamkah in tipih vozil, prav tako pa vam popravijo ali zamenjajo vetrobranska stekla.

Dela izvajamo po Vašem naročilu ali po zapisku katere koli zavarovalnice.


AVTOLIČARSTVO PTUJ


Naše podjetje AVTOSERVIS TURNŠEK je specializirano za avtoličarska dela Ptuj. Avtoličarji pripravljajo in lakirajo osebna in dostavna vozila.

Avtoličar najprej oceni stanje površin, potrebnih za ličenje. Priprava podlage poteka ročno z uporabo najkvalitetnejših materialov za obdelavo. Avtoličar v okviru svojega dela pripravi barvo za nanos, pri čemer določi odtenek barve, v mešalnici zmeša barvo glede na originalno recepturo, nato preizkusi barvo na kontrolnih lističih, jo po potrebi doniansira in nato s pripravljeno barvo pobarva poškodovano površino vozila. Ročno lakiranje in sušenje se izvajata v komori, kjer se Vaše vozilo na primerni temperaturi tudi osuši.

V podjetju AVTOSERVIS TURNŠEK/avtoličarstvo Ptuj naši avtoličarji izvajajo storitve na vseh znamkah in tipih vozil. Pri tem uporabljajo najboljše materiale (Glasurit, 3M ...).

Imamo lastno mešalnico barv nemškega proizvajalca barv GLASURIT, ki nam jih dobavlja slovenski zastopnik Glaso d.o.o.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
AVTOSERVIS TURNŠEK, SIMONA TURNŠEK s.p.
Davčna št.:
61061204
Naslov:
Brstje 27a, 2250 Ptuj
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0423 6011 3406 888 (NOVA KBM d.d.)
Odgovorna oseba:
Simona Turnšek
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 684 904
Mobitel:
041 847 791
Telefon:
+386(0)2 7717761
E-mail:
avtoservis.turnsek@siol.net
Certifikat
Naziv:
AVTOSERVIS TURNŠEK, SIMONA TURNŠEK s.p.
Naslov:
Brstje 27a, 2250 Ptuj

Socialno omrežje

Odpiralni čas
GMT +00:00
Ponedeljek
07:00 - 15:00
Torek
07:00 - 15:00
Sreda
07:00 - 15:00
Četrtek
07:00 - 15:00
Petek
07:00 - 15:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto