Image
Image
7984
  • Avto šole
  • AVTOŠOLA, TEČAJ CPP, IZPIT ZA AVTO, MOTOR ALI MOPED, KODA 96, IZBRIS KAZENSKIH TOČK, KRANJ
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/133/avtosola-avto-sola-ing-humar_1682337500.jpeg

AVTOŠOLA, TEČAJ CPP, IZPIT ZA AVTO, MOTOR ALI MOPED, KODA 96, IZBRIS KAZENSKIH TOČK, KRANJ

Bleiweisova cesta 10, 4000 Kranj, Gorenjska, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Zaposleni pokrivajo celotno starostno strukturo pri obeh spolih, tako da si kandidat lahko izbere učitelja vožnje v skladu z lastnimi preferencami.

Kako pristopiti k pripravljanju za izpit?
Z usposabljanje v avtošoli lahko začnete, ko vam ne manjka več kot šest mesecev do starosti predpisane za izdajo vozniškega dovoljenja.

Predlagamo naslednje korake:

  1. tečaj cestnoprometnih predpisov
  2. prva pomoč
  3. zdravniški pregled
  4. občinski testi
  5. ure praktične vožnje
  6. interni preizkus
  7. glavna vožnja

Zaposleni
Avtošolo ing. Humar, Kranj, d.o.o. sestavlja ekipa odličnih strokovnjakov in pedagogov, izvrstnih v poznavanju cestnoprometnih predpisov ter polnih praktičnih izkušenj, ki svoja znanja nesebično prenašajo na naše kandidate. Trenutno združujemo okrog 10 učiteljev vožnje, več predavateljev cestno prometnih predpisov in več vodij avtošole. Zaposleni pokrivajo celotno starostno strukturo pri obeh spolih, tako da si kandidat lahko izbere učitelja vožnje v skladu z lastnimi preferencami.


Predavalnice
Teoretična izobraževanja običajno izvajamo v lastnih predavalnicah. Na voljo imamo dve predavalnici, ki sta sodobno multimedijsko opremljeni (računalnik, LCD projektor, plazma, DVD predvajalnik in ozvočenje) ter sta klimatizirani/ogrevani.

Večja predavalnica, ki meri 75 m2 in ima 40 sedežev, je dostopna tudi invalidom.
Manjša predavalnica meri 35 m2 in ima na razpolago 20 sedežev.

Postopek pridobivanja vozniškega dovoljenja se začne s teoretičnim izobraževanjem, ki se imenuje Tečaj cestno prometnih predpisov ali na kratko CPP. Tečaj kandidatu ponudi vsa temeljna znanja, ki so potrebna za nadaljnje praktično usposabljanje in udeležbo v cestnem prometu. Poleg klasičnih predavanj se pri tečaju uporabljajo različni interaktivni pristopi, razširjena razprava s kandidati ter multimedijska oprema za predvajanje predstavitev, videa in zvoka. Dodatno popestritev vnesemo z obravnavo konkretnih primerov iz prometa vsakdanjega življenja. Za teoretično izobraževanje je v šoli mogoče dobiti ustrezno študijsko literaturo. Ob koncu tečaja CPP se kandidat, ki izpolnjuje starostno omejitev, na izpitnem centru prijavi na občinske teste.

Tečaj se začne vsak drugi ponedeljek ob 17:00 uri v prostorih šole, med počitnicami pa za dijake tudi v dopoldanskem času. Prijavite se lahko kar na prvem predavanju samem, lahko pa tudi preko spleta. Tečaj CPP običajno izvajamo v lastni predavalnici, po dogovoru pa tudi na drugih željenih lokacijah.

Priprava na teoretični del izpita.
Tečaj CPP – vsak drugi ponedeljek ob 17:00

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Bleiweisova cesta 10, 4000 Kranj, Gorenjska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
AVTOŠOLA ing. HUMAR, Kranj, d.o.o.
Davčna št.:
85699977
Telefon:
04/20-21-222, 031/615-531
E-mail:
as-humar@t-2.net
Certifikat
Naziv:
AVTOŠOLA ing. HUMAR, Kranj, d.o.o.