Image
Image
10951
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew2668.jpg

AVTOŠOLA CAPRIS, IZOLA

Trg Brolo 5, 6000 Izola, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Avtošola Capris se ponaša z bogatim voznim parkom ter prijaznimi in izkušeninimi učitelji vožnje.

Smo edina avtošola na Obali z BE kategorijo, obenem pa smo za C in E kategorijo pridobili novo vozilo s klimo ter prikolico s centralno osjo, ki je zelo enostavna za manevriranje.

Vsi učitelji vožnje imajo več kot 10 let delovnih izkušenj na področju poučevanja in usposabljanja kandidatov za voznike.


Tečaji CPP

Tečaj Cestno prometnih predpisov traja 20 šolskih ur. Tečaj poteka od ponedeljka do petka po 4 šolske ure dnevno v učilnici avtošole Capris, Trg Brolo 5 v Kopru.

Teoretično usposabljanje poteka s pomočjo računalniškega programa podjetja Primotehna. Po zaključenem tečaju kandidat prejme evidenčni karton vožnje, katerega skupaj z zdravniškim spričevalom, prvo pomočjo ter osebnim dokumentom priloži na izpitnem centru kjer se prijavi na glavno teorijo.


Vozni park

Vsa našavozila imajo diesel motorje zaradi lažjega speljevanja. Na tak način bistveno olajšamo usposabljanje kandidatov. Vozlia so kompaktna in pregledna, da še dodatno olajšamo usposabljanje.

Seznam vozil si lahko ogledate na desni.


Zdravniško spričevalo

Za pričetek opravljanja vozniškega izpita je potrebno pridobiti zdravniško spričevalo, opraviti tečaj prve pomoči ter opraviti tečaj Cestno prometnih predpisov (CPP). Vrstni red ni določen.

S pridobljenimi spričevali se zglasite na izpitnem centru, kjer se prijavite in opravite glavno teorijo. Po opravljeni glavni teoriji lahko pričnete z praktičnim usposabljanjem z izbranim učiteljem vožnje. Število ur je odvisno od vsakega posameznika, vendar je zakonsko določeno minimalno število 20 moto ur. Ko ste zaključili program praktičnega usposabljanja, se zglasite vodji avtošole, da vam to potrdi v evidenčnem kartonu vožnje s katerim se na izpitnem centru prijavite na praktični preizkus znanja (glavna vožnja). Glavna vožnja traja 1 uro za vozila nižje kategorije (A, A1, AM, B, BE) ter 2 uri za višje kategorije (C, CE). Po uspešno opravljeni glavni vožnji pridobite vozniški izpit.
Voznik začetnik

Voznik začetnik je vsak voznik motornega vozila do dopolnjenega enaindvajsetega leta starosti in voznik motornega vozila v obdobju dveh let od prve pridobitve vozniškega dovoljenja za vožnjo motornih vozil, ne glede na to, ali je bilo pridobljeno v Republiki Sloveniji ali v tujini. Voznik začetnik je tudi voznik motornega vozila v obdobju dveh let od prve pridobitve vozniškega dovoljenja za vožnjo motornih vozil kategorije A2 ali A ali B, čeprav ima že vozniško dovoljenje za vožnjo motornih vozil kategorij AM, A1, B1, F ali G več kot dve leti.

Vozniško dovoljenje se izda upravičencu s statusom voznika začetnika z veljavnostjo do dopolnjenega 21. leta starosti oz. za dobo dveh let po prvi pridobitvi vozniškega dovoljenja.
Sicer pa voznik začetnik ne sme imeti v cestnem prometu alkohola v organizmu, prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja pa se mu izreče, če v času treh let doseže ali preseže sedem kazenskih točk v cestnem prometu.

V tem obdobju mora voznik začetnik opraviti dodaten program usposabljanja, ki zajema tečaj varne vožnje in delavnico psihosocialnih odnosov v prometu. Ko bo po poteku vozniškega dovoljenja voznik želel podaljšati veljavnost le tega, bo moral na upravni enoti priložiti potrdilo o opravljenem dodatnem usposabljanju.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Trg Brolo 5, 6000 Izola, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
RETRANS d.o.o. Izola
Poslovna oblika:
Avtošola Capris, Retrans, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o., Izola
Davčna št.:
80027393
Naslov:
Trg Brolo 5, 6000 Koper
Odgovorna oseba:
Elvis Koščica
Kontaktna oseba:
Elvis Koščica
Mobitel:
+386(0)41 602 676
Mobitel:
+386(0)41 744 210
Telefon:
+386(0)5 9028977
E-mail:
capris@t-2.net
Certifikat
Naziv:
RETRANS d.o.o. Izola
Naslov:
Trg Brolo 5, 6000 Koper

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč
Povpraševanje ali pomoč

Socialno omrežje