Image
Image
6293
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew8048.jpg

AVTOŠOLA P-WINNER, LJUBLJANA

Dunajska cesta 106,1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Smo avtošola s 20-letno tradicijo kategorij H, A, B, EKB, C IN E.

Nekaj razlogov zakaj kandidati izberejo NAŠO AVTOŠOLO:

- Dosegamo nadpovprečno uspešnost opravljenih izpitov praktične vožnje.

- Naredili smo prvi in pravi korak pred drugimi avtošolami, naši kandidati so od začetka na pravi in varni poti, inštruktorji kandidatom podajajo znanja in sposobnosti varne vožnje. Ta znanja so dodatno teoretično in praktično izpopolnili na treningu varne vožnje Braneta Küzmica in s tem pridobili certifikat varne vožnje.

- Ne nudimo praznih obljub, znamo prisluhniti željam kandidatov ter prilagoditi pouk praktične vožnje glede na sposobnosti posameznega kandidata.

- Zavedamo se, da je kakovost verjetno najpomembnejši dejavnik, ko se kupec odloča o nakupu blaga oz. storitve, vseeno pa vemo, da je tudi cena pomemben dejavnik ki lahko marsikoga odvrne ali prepriča. Zato smo pripravili ponudbo, ki je sprejemljiva in cenovno konkurenčna. Največ znanja za Vašo varnost, Avtošola P-Winner – odločitev brez tveganja.

Rena a car

Rent a car P-Winner, izposoja osebnih in tovornih kombi vozil z voznikom ali brez. Če imate pravico do nadomestnega vozila s strani zavarovalnic ali servisov, bi se radi selili pa nimate primernega vozila, smo pravi naslov za Vas. Ponujamo vozila razgibanega cenovnega razreda, ugodne cene ter popuste za daljši najem. Modro je dodati našo tel. številko v Vaš imenik, 041/620 232.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dunajska cesta 106,1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
P-winner podjetje za storitve v prometu, avto servis, gostinska dejavnost, trgovina, agencija za nepremičnine in delo, d.o.o., Ljubljana
Davčna št.:
27875091
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386(0)1 5684629
Certifikat