Image
Image
7835
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1818/avtotrgovina-andrej-rupar-skofja-loka_1697119873.jpeg

REZERVNI DELI ZA AVTO ŠKOFJA LOKA

Grenc 11, 4220 Škofja Loka, Gorenjska, Slovenija
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

Trgovina z avtodeli je specializirana trgovina, ki ponuja različne avtomobilske dele, komponente, dodatke in potrebščine za avtomobile. Tukaj je seznam nekaterih stvari, ki jih običajno najdete v trgovinah z avtodeli:

    Avtomobilski deli: To vključuje motorne dele, kot so zavorni diski, jermeni, svečke, filtri za olje in zrak, ter ostale komponente, kot so jermeni, vžigalne svečke, črpalke in drugi nadomestni deli.

    Pnevmatike in platišča: Trgovine z avtodeli ponujajo različne vrste pnevmatik za različne sezonske razmere ter platišča za prilagoditev videza ali funkcionalnosti vašega avtomobila.

    Oprema za vzdrževanje: To vključuje izdelke za čiščenje in nego vozila, olja in maziva, hladilna sredstva in tekočine, ter drugo opremo, ki pomaga ohranjati avtomobil v dobrem stanju.

    Avtomobilska elektronika: Ponujajo tudi elektronske komponente, kot so avtoradiji, zvočniki, navigacijske naprave, alarmni sistemi, senzorji in kamere za vzvratno vožnjo.

    Notranja in zunanja dodatna oprema: Trgovine z avtodeli imajo tudi različne dodatke, kot so strešni prtljažniki, nosilci za kolesa, čistilci zraka, tepihi, sedežne prevleke in drugi izdelki za izboljšanje notranjosti in zunanjosti avtomobila.

    Oprema za vleko: Če potrebujete opremo za vleko prikolic, ponujajo tudi ključavnice za vleko, kroglice za priklop, vlečne vrvi in druge dodatke.

    Avtodiagnostika: Trgovine pogosto prodajajo diagnostične orodje in skenerje za avtomobile, ki vam omogočajo, da preverite napake in težave v sistemu vozila.

    Rezervni deli za karoserijo: Če imate poškodovan del karoserije, kot so ogledala, odbijači ali žarometi, boste našli tudi rezervne dele za karoserijo.

    Akumulatorji in električni deli: Trgovine z avtodeli ponujajo avtomobilske baterije-akumulatorje, žice, svečke, alternatorje in druge električne komponente.

    Oprema za hladilni sistem: Vključuje hladilnike, termostate, črpalke za vodo in druge dele, ki so povezani s hladilnim sistemom motorja.

To je le nekaj primerov stvari, ki jih lahko najdete v trgovini z avtodeli. Ponudba se lahko razlikuje glede na zalogo, zato je dobro, da se pozanimate o konkretni zalogi in njeni ponudbi,
skartka skoraj vse se dobi.

- rezervni deli za vse znamke osebnih vozil (jermeni, olja, filtri, zavore …) ter Tomosov program - filtri in olja za poltovorna in tovorna vozila
- deli za motorje (bati, črpalke, ležaji, vodne črpalke)
- elektro program (svečke, vžigalni kabli, razdelilne kape, moduli, akumulatorji …)
- izpušne cevi
- podvozja (ležaji, zglobi, katalizatorji …)
- zimske in letne pnevmatike
- dodatna oprema (preproge, prevleke …)
- avtokozmetika
- pločevina za avto, svetila, hladilniki


Delovni čas:
pon. - pet. od 8. – 19. ure

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Grenc 11, 4220 Škofja Loka, Gorenjska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
AVTOCENTER ANDREJ RUPAR S.P.
Davčna št.:
43612300
Naslov:
Grenc 11, 4220 Škofja Loka
Mobitel:
040 575 976
Telefon:
04 5127340
E-mail:
andrejrupar07@gmail.com
Faks:
04 5127341
Certifikat
Naziv:
AVTOCENTER ANDREJ RUPAR S.P.
Naslov:
Grenc 11, 4220 Škofja Loka
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
09:00 - 19:00
Torek
09:00 - 19:00
Sreda
09:00 - 19:00
Četrtek
09:00 - 19:00
Petek
09:00 - 19:00
Sobota
09:00 - 12:00
Nedelja
Zaprto