Image
Image
8329
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew52827.jpg

MONTAŽA IN SERVIS TOPLOTNIH ČRPALK HITACHI MITSUBISHI LJUBLJANA KLIMA NAPRAVE Priporočamo

Steletova ulica 6, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska
MONTAŽA IN SERVIS TOPLOTNIH ČRPALK HITACHI MITSUBISHI LJUBLJANA KLIMA NAPRAVE https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew52827.jpg Steletova ulica 6, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska 5.0 05 1

Galerija slik

Predstavitev

Imate poškodovano toplotno črpalko od toče ali kako drugače,
najpogosteje so poškodbe na hladilnih rebrih.
Pokličite na 041654398, in vam popravimo hladilna rebra na toplotni črpalki.

Podjetje AZ, zaključna gradbena dela, Aleksander Zakelšek s.p. nudi storitve na področju zaključnih gradbenih del in motaže klimatskih naprav.

Ko razmišljate o hlajenju vroče stavbe, verjetno ne pomislite na toplotne črpalke. Dejstvo je, da je beseda "klimatska naprava" verjetno  prva beseda na katero pomislite in pridejo v vašo glavo, razen če ste popolnoma proti tem potem se odločite za nakup rolojev.
Izkazalo se je, da  lahko toplotna črpalka segreva in ohladi bivalne in delovne prostore, v nekaterih primerih pa je prednostno ločiti sisteme ogrevanja in hlajenja.

Preprosto povedano, toplotna črpalka je naprava, ki uporablja majhno količino energije za premikanje toplote iz ene lokacije v drugo. Ni preveč težko, kajne? Toplotne črpalke se navadno uporabljajo za izvlek vročine iz zraka ali tal, da segrejejo dom ali pisarno, vendar jih je mogoče obrniti, da se prostori hladijoa. Na nek način, če veste, kako deluje klimatska naprava, potem že veste, kako deluje toplotna črpalka. To je zato, ker toplotne črpalke in klimatske naprave delujejo na zelo podoben način.

Storitve

 • adaptacija stanovanj
 • adaptacija hiš
 • izdelava fasad
 • izdelava strehe
 • urejanje okolice
 • vodovodne inštalacije
 • elektroinštalacije
 • montaža in servis klimatskih naprav
 • montaža in servis toplotnih črpalk

Uredimo vse, od A do Ž.

Popravilo toplotne črpalke in servis toplotne črpalke sta ključnega pomena za učinkovito delovanje sistema ogrevanja in hlajenja v vašem domu ali poslovnem prostoru.
Toplotne črpalke so energetsko učinkovit način ogrevanja in hlajenja, vendar zahtevajo redno vzdrževanje in popravilo, da ohranijo svojo optimalno učinkovitost.

Toplotna črpalka deluje tako, da izkorišča naravno toploto iz okolja (zraka, vode ali zemlje) in jo prenaša v vaš dom ali poslovni prostor. 
To zagotavlja učinkovito ogrevanje v hladnejših mesecih in učinkovito hlajenje v toplejših mesecih. 
Kljub svoji zanesljivosti in energetski učinkovitosti se lahko toplotne črpalke sčasoma obrabijo ali doživijo okvare, zato je pomembno redno izvajati servisne preglede.

Ena od ključnih storitev je popravilo toplotne črpalke. 
Ko opazite nepravilnosti v delovanju sistema, kot so neustrezno ogrevanje ali hlajenje, nenavadni zvoki ali puščanje tekočine, je nujno, da takoj ukrepate. 
Strokovnjaki za popravilo toplotnih črpalk imajo potrebno znanje in izkušnje za diagnosticiranje težav ter izvajanje popravil na najučinkovitejši način.

Redni servis toplotne črpalke je ključnega pomena za preprečevanje morebitnih okvar in ohranjanje dolge življenjske dobe sistema. Med servisnim pregledom lahko tehnik pregleda in očisti komponente, preveri nivo hladilnega sredstva, preveri električne povezave ter preveri splošno delovanje sistema. 
Redno vzdrževanje lahko tudi pripomore k zmanjšanju stroškov energije, saj ohranja učinkovitost sistema.

Poleg popravila in rednega vzdrževanja, lahko strokovnjaki za toplotne črpalke tudi svetujejo o nadgradnjah sistema za izboljšanje učinkovitosti ali zmanjšanje porabe energije. 
Na primer, namestitev naprednejšega termostata ali optimizacija sistema lahko pripomoreta k boljšemu izkoristku toplotne črpalke.

Pri izbiri podjetja za popravilo in servis toplotne črpalke je pomembno izbrati zaupanja vrednega ponudnika z izkušnjami na področju toplotnih črpalk. 

V zaključku, redno vzdrževanje in popravilo toplotne črpalke sta ključnega pomena za zagotavljanje učinkovitega delovanja ogrevalnega in hladilnega sistema. 
S pravilno skrbjo lahko podaljšate življenjsko dobo svoje toplotne črpalke, hkrati pa zmanjšate stroške energije in ohranite udobje v svojem domu ali poslovnem prostoru.

Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

5.0 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
 • Zelo zadovoljna stranka

  ,

  Montaža klimatske naprave je bila v najhujši sezoni, ko je izvajalec najbolj obremenjen, izvedena celo pred dogovorjenim terminom. Poleg izredno strokovno opravljenega dela bi rada pohvalila nadvse prijazen, v vseh pogledih korekten odnos do strank. Priporočam vsem

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Steletova ulica 6, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
AZ, zaključna gradbena dela, Aleksander Zakelšek s.p.
Davčna št.:
39413870
Naslov:
Steletova ulica 6, 1000 Ljubljana
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 654 398
Mobitel:
041654398
E-mail:
aleksander.zakelsek@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
AZ, zaključna gradbena dela, Aleksander Zakelšek s.p.
Naslov:
Steletova ulica 6, 1000 Ljubljana