Image
Image
13060
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14038.jpg

PLOVBA PO LJUBLJANICI, BARKA LJUBLJANICA, LJUBLJANA

Breg 2, 1000 , , Osrednjeslovenska
PLOVBA PO LJUBLJANICI, BARKA LJUBLJANICA, LJUBLJANA https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14038.jpg Breg 2, 1000 , , Osrednjeslovenska 0.0 05 1

Galerija slik

Predstavitev

Naša osnovna naloga Barke ljubljanica je omogočati vsem ljudem ogled mesta Ljubljana z leseno barko iz vodne perspektive. Poleg tega nudimo prevoze turistov, skupin, zaključenih družb v Barje, vse do Podpeči in nazaj. V udobni vožnji na leseni barki vam pripravimo enostavne a okusne prigrizke za prijetnejši čas plovbe, lahko pa poskrbimo za popolno pogostitev za najzahtevnejše. S svojim poslanstvom, ponudbo in pristopom, ter zgodbo, ki nastaja skupaj z vami, ponujamo in se trudimo zagotavljati maksimalne užitke plovbe po Ljubljanici

Potek vožnje
Izlet z barko traja 45 minut. Najprej se peljemo z Brega proti toku mimo izliva Gradaščice v Ljubljanico ter Hradeckega mostu. Pogled se odpre na novo urejena nabrežja, do Špice, kjer se odcepi Gruberjev prekop. Pri Livadi in veslaškem klubu barka obrne nazaj v smeri toka Ljubljanice. Odpre se čudovit pogled na Grad, Prule, staro mestno jedro, Čevljarski most, Frančiškansko cerkev in Tromostovje ter Plečnikovo tržnico. Še posebej zanimiv je pogled na baročne hiše ter množico mostov, kot na primer Šentjakobski, Prulski, Mesarski, Žitni ter posebno zanimiv z vodne perspektive, Zmajski most.

O ladjici
Barka je namenjena za prevoz potnikov po mirnih vodah. Spekter uporabnosti plovila je zelo širok. V osnovi  je bilo plovilo projektirano za prevoz potnikov po Ljubljanici. Čez dan v glavnem barka služi kot hidrobus, zvečer pa jo hitro lahko prilagodimo v plovilo za zabavo. Zaradi specifične konstrukcije centralnega dela čolna, ki meri cca. 30m2, je prilagodljivost velika in zavisi od zahtev in trenutnih potreb dejavnosti na barki.

Vodenja
V sodelovanju z društvom vodnikov Slovenije vam pomagamo najti najbolj primernega vodnika/co za vaše goste. Klasično ali razgibano, poznavalsko in simpatično, vam naši vodniki pokažejo mesto ali reko, v večih svetovnih jezikih.

 

Organizacija pogostitev

Posebna ponudba:

 • romantične vožnje s pogostitvijo penine za dve osebi 30€

 

Ponudbo pripravimo na podlagi povpraševanja za vsako stranko posebej.

Cenik pijače

 • voda 1,5€
 • pivo 2€
 • coca cola 2€
 • sok 2€
 • Srebrna radgonska penina 0,75l 18€
 • Srebrna radgonska penina 0,2l 5€
 • vino 0,2l Quercus belo, rdeče 4€


Urnik voženj

Zimski čas (November - Januar) - od 11.00 do 21.00 ure.

April: po dogovoru

Poletni čas (Maj - Oktober) - od 10.00 do 21.00 ure.


Vir: http://www.barka-ljubljanica.si

Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

0.0 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
 • izlet po Ljubljanici

  ,

  Pozdravljeni! Želela bi podati svoje razočaranje ob prevozu z vašo barko: 1. odhod je zamujal 10 minut, kar je bilo za otroško pričakovanje glede vožnje kar moteče. 2. Ko je "kapitan" končno prišel, se ni niti opravičil za zamudo, čeprav je bil z ladje odsoten skoraj 30 minut. Saj razumem, da ima tudi on svoje potrebe, a pričakujem vsaj kratko opravičilo za zamudo. 3. Kar pa nas je najbolj zmotilo, pa je to, da ob prihodu sploh ni pozdravil v slovenskem jeziku, niti ni v slovenskem jeziku nič povedal o poteku vožnje. Govoril je samo v angleškem jeziku, čeprav je bilo na ladjici kar nekaj slovenskih gostov z otroci, ki niso razumeli (tudi odrasli!), kaj pripoveduje. To se mi zdi zelo nespodobno in neprimerno, kot da bi se sramovali svojega jezika. 4. Tudi ob pristanku je vožnjo zaključil samo v angleščini. Žal vožnje z vašo ladjico ne bom ponovila, niti je ne bom priporočila znancem. Pa brez zamere, sem pač oseba, ki vedno pove svoje mnenje brez olepšav! Lepo pozdravljeni! Nada Makarovič

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Breg 2, 1000 , , Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Jezernik, gradnja plovil, Anže Logar s.p.
Davčna št.:
27722171
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 386 945
E-mail:
info@barka-ljubljanica.si
E-mail:
info@lakercraft.com
Certifikat