Image
Image
8146
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew55732.jpg

BELAFIT CENTER ZDRAVJA IN LEPOTE D.O.O., RAVNE NA KOROŠKEM

Na gradu 6, 2390 , Ravne na Koroškem, Koroška
BELAFIT CENTER ZDRAVJA IN LEPOTE D.O.O., RAVNE NA KOROŠKEM https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew55732.jpg Na gradu 6, 2390 , Ravne na Koroškem, Koroška +386(0)2 6211 658 4.5 05 1

Galerija slik

Predstavitev

Vaša lepota, Vaše zdravje, Vaše počutje in Vaša samozavest, to je naš cilj.

Želite shujšati in biti v formi, polepšati obraz in telo? Za Vas imamo pripravljene različne tretmaje in storitve, s katerimi negujemo Vaš obraz in telo ne glede na starost, spol in problematiko, z uporabo preverjenih, kvalitetnih in vrhunsko priznanih proizvodov (Dermalogica, Jane Iredale, Guinot,…), aparatov ( VacuTherm, Guinot TehnicSpa, Ami radiofrekvenco, Ami Oxi Pro Age, kavitacijo…) v kombinaciji s strokovno izobraženim osebjem v našem salonu. Tretmaje prilagodimo za vsako stranko posebej.


NEGA OBRAZA


Nega obraza s kozmetiko Dermalogica

Nega obraza je izredno pomembna za zdravo in lepo kožo. Z njo seveda izničimo dobršen del staranja, koža pa dobi mehkobo, svežino in sijaj mladosti. Spretne roke ter kvalitetna in primerno izbrana kozmetika tako lahko delata čudeže.

Odgovor se skriva v Dermalogica negi doma in v kozmetičnem salonu. Leta 1985 prvič predstavljena Dermalogica je povzročila pravo revolucijo na področju profesionalne nege kože. To je bila prva linija preparatov brez težkih olj, alergijsko problematičnega lanolina in njegovih derivatov, aknotvornih umetnih barvil, dražečih dišav, izsuševalnih alkoholov in formaldehidnih konzervansov. Krog klientov, ki ji zaupa je izreden – od znanih osebnosti, Hollywoodskih zvezd, do mladostnikov, ki jim problematična koža povzroča težave.

Dermalogica uporablja vrhunske naravne sestavine: komplekse naravnih sestavin, eterična, hidroesenčna in aromatična olja, rastlinske in zeliščne izvlečke. Vse so iz obnovljivih virov, so brez primesi živalskega izvora in niso testirane na živalih.

20 minutna brezplačna MINI HITRA NEGA je ”poučna lekcija” za vsakogar, ki si želi svojo kožo doma negovati s strokovno izbranimi vrhunskimi preparati Dermalogica. Po edinstvenem sistemu face-mappinga boste s strokovno šolano kozmetičarko določili optimalne preparate.


Pomlajevanje s kisikovo terapijo – OXI PRO AGE

Gre za t.i. kisikovo terapijo- revolucionarno pomlajevalno metodo, ki na osnovi čistega kisika in v kombinaciji z vrhunskimi kozmetičnimi preparati (hialuronsko kislino,…) vidno zmanjša že nastale gubice, povrne koži izgubljeno svežino, okrepi njeno vezivno tkivo, jo regenerira, revitalizira, oži pore in jo »nahrani«.

Revolucionarna kisikova tehnologija, ki omogoča , da z vitamini obogatena hialuronska kislina prodre skozi povrhnjico in globinsko navlaži in obnavlja kožo.

Pomlajevanje obraza s kisikovo terapijo zagotavlja neprimerljive rezultate, kot so takojšnje glajenje obraznih gubic, napetost in navlaženost kože. Izjemni rezultat pomlajevanja obraza s kisikovo terapijo je viden že takoj po prvi kisikovi terapiji.

Kisikova terapija je edinstvena, ker v primerjavi z ostalimi vrstami kisikovih neg, ki pršijo kisik po površini kože, uporablja terapevtski kisik pod hiperbaričnim pritiskom (kisik pod večjim pritiskom), ki v kombinaciji z vrhunskimi preparati nano kozmetike (hialuronsko kislino, vitamini, antioksidanti in aminopeptidi) prodira tako veliko globlje v kožo. Kisikova terapija za odpravo gubic koži pomaga uskladiščiti vlago in obdržati nivo vlaženja.

V manj kot 1 uri je koža po pomlajevalni terapiji s kisikom neverjetno navlažena, kar daje tej negi poseben pomen. Rezultat kisikove terapije je viden takoj.

Kisikova terapija poveča nivo vlage v koži in je primerna nega za vse tipe kože. Še posebej pa je primerna za kožo, ki je suha, dehidrirana in kaže znake prezgodnjega staranja, za občutljivo kožo, kožo poškodovano od sončenja, kožo s pigmentnimi madeži, ter za glajenje drobnih gubic, gub in izboljšanje tonusa kože.


Pomlajevanje z radiofrekvenco

Radiofrekvenca je neinvazivna tehnika, pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globlje plasti kože. To segrevanje privede do trenutnega krčenja vezivnih (kolagenskih) vlaken in obenem stimulira določene celice (fibroblaste), da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna.


Kje je Radiofrekvenca najbolj učinkovita:

Ohlapni koži. Kadar izgubimo maščobo v telesu, pusti za seboj tako imenovan »prazen prostor« , kar v praksi pomeni ohlapno kožo. Radiofrekveca uspešno rešuje ta problem, saj ovelo kožo učvrsti in jo napne.

Zelo je učinkovita pri oblikovanju obraza, vratu

Obnavlja kožo, saj izboljšuje krvni pretok, presnovo in proizvodnjo kolagena.

Kožo na obrazu privija (nateguje) in gladi, kar povzroči zmanjšanje nastajanja drobnih gubic in gube.

Izboljša tonus kože (pomeni povečanje sijaja na obrazu).


Kako deluje radiofrekvenca:

Radiofrekvenca deluje na skrčenje kolagena. Toplota povzroča lokalno krčenje kolagenskih vlaken v srednji plasti kože – imenovana usnjica. Posledica tega pojava je, da kolagen zateguje kožo.

Nastajajo nove tvorbe kolagena. Toplota, ki segreva plast usnjice, vzpodbudi novo proizvodnjo kolagena. Ta učinek lahko pride z zamudo, saj se novi kolagen ne pojavi čez noč. V povprečju je potrebno 3-6 mesecev, da so rezultati vidni.

Ter izboljša se prekrvavitev. Radiofrekvenca izboljša krvni pretok in pretok tekočin v limfnem sistemu. To pripelje do boljše oskrbe celic s kisikom. Posledica je, da celice začnejo izločati več strupov, telo se začne aktivno čistiti.

Rezultat  radiofrekvence je delno opazen že takoj po postopku, na končne učinke pa je potrebno počakati nekaj tednov oz. mesecev.

Z radiofrekvenco zategnemo povešene predele kože obraza in ga tako preoblikujemo, zmanjšamo oz. zgladimo nekatere gube in povečamo sijaj obraza. RF prodre globoko pod površino kože (spodnji dermis, podkožje) in tam vzpodbudi procese, ki povzročijo napenjanje oz. zgladitev kože.


NEGA TELESA


Masaže

Z masažo odpravimo ali omilimo morebitne bolečine v mišicah, sklepih ali vezivnem tkivu. Masaža deluje pozitivno na psihično človeško moč.

Pospešijo krvni obtok. Revitalizirajo. Odpirajo energijske kanale. Razvajajo kožo. Odpravljajo celulit. Masaže učinkujejo!

Klasična ročna masaža zagotavlja niz koristnih učinkov in je zato izjemna naravna pot za pridobivanje ter ohranjanje zdravja. Sprošča napetost v mišicah, spodbuja izločanje odpadnih snovi in posledično zagotavlja hitrejšo regeneracijo tkiv, izboljša sklepno gibljivost, poveča elastičnost kože in izboljšuje splošno počutje. Opazen je tudi lepši videz kože, še zlasti, če jo izvajamo z arganovim oljem.


Tretmaji z radiofrekvenco

Radiofrekvenčna terapija je neinvazivna tehnika pri kateri  s pomočjo radiofrekvenčne energije povzročimo segrevanje globljih plasti kože. To segrevanje privede do trenutnega krčenja vezivnih (kolagenskih) vlaken in obenem stimulira določene celice (fibroblaste), da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. Na ta način v koži posredno obnovimo in pomladimo vezivna (kolagenska) vlakna.


1. Kako deluje radiofrekvenca?

Aparat Oxy Nova z radiofrekvenco deluje na principu temperature, ki povzroči nenadno krčenje in širjenje kolagena in tako poveča njegovo tvorbo v dermisu, kar kožo napne in pomladi. Z temperaturo delujemo v podkožje in na mišico, ki ji dodajamo energijo in pospešujemo proizvodnjo ATP- ja.

ATP je osnovni energijski vir za vse celice v našem telesu. Potrebujemo ga za mišično delo – krčenje, pri telesni aktivnosti za sintezo novih beljakovin in s tem za obnovo mišičnega tkiva.

Odvečne snovi, ki pri tem nastajajo,  pa odvajata limfni in krvni sistem, čemur dodatno pripomoreta primerna masaža in limfna drenaža. Zato ponavadi uporabljamo kombinacijo radiofrekvence  In LPG lipomasaže.


2. Kako  radiofrekvenca vpliva na telo:

Vpliva:

S krčenjem kolagena. Toplota povzroča lokalno krčenje kolagenskih vlaken v srednji plasti kože – imenovana usnjica. Posledica tega pojava je, da kolagen zateguje kožo.

Nastajajo nove tvorbe kolagena. Toplota, ki segreva plast usnjice, vzpodbudi novo proizvodnjo kolagena. Ta učinek lahko pride z zamudo, saj se novi kolagen ne pojavi čez noč. V povprečju je potrebno 3-6 mesecev, da so rezultati vidni.

Ter izboljša se prekrvavitev. Radiofrekvenca izboljša krvni pretok in pretok tekočin v limfnem sistemu. To pripelje do boljše oskrbe celic s kisikom. Posledica je, da celice začnejo izločati več strupov, telo se začne aktivno čistiti.


3. Kako poteka postopek z RF?

Zelo je pomembno, da so kožna tkiva med izvajanjem posegov dobro hidrirana. To pomeni, da je treba dosti pit. Pred tretmanom se predel nežno očisti. Nato se predviden predel namaže z ohlajenim gelom.
Med postopkom, ko terapevt nežno in ritmično kroži po tretiranih predelih, stranka čuti naraščanje toplote. Radiofrekvenčni valovi, ki prodirajo globoko v podkožje, segrevajo dermis na temperaturo 40 do 50 stopinj celzija. Ko se tretma zaključi, se odstrani hladilni gel in se kožo namaže z vlažilno kremo. Stranka se lahko takoj vrne k vsakdanjim aktivnostim.

Pomembno je, da stranka vsaj dva dni po posegu pije večje količine vode (2,5 l do 3 l) in se ne izpostavlja dodatnemu segrevanju kot je savna ali sonce.


Kavitacija
    
Večkrat opazimo na svoji postavi predele, ki se nam zdijo še posebej problematični. Ne glede na vložen trud, čas in disciplino ne bomo dosegli takšnega učinka, ki ga lahko doseže kavitacija. S spremembo režima prehranjevanja in redno telesno vadbo pozitivno vplivamo na počutje, zdravje in zunanji izgled. Vendar smo že genetsko podvrženi nabiranju maščobnih celic na določenih predelih telesa, tako imenovanih problematičnih predelih. Pri odpravljanju maščobnih celic na takšnih predelih, nam je v pomoč kavitacija. Poseben postopek ultrazvočne kavitacije vpliva, na določeno želeno regijo telesa in povzroči razgradnjo maščobnih celic ter njihov prehod v medceličnino ter posledično njihovo izločanje iz telesa.

Že po prvem posegu, je na tarčnem predelu telesa mogoče videti občutno spremembo. Področja, ki so bila prekrita s celulitom kavitacija napne in zmanjša nezaželen videz celulita. Stranke po postopku kavitacije prav tako opazijo spremembo v obsegu določenih predelov telesa. Kavitacija doseže vidne spremembe že po prvem posegu.

Za spremembo ni dovolj le kavitacija. Po tretmaju se svetuje fizična aktivnost, saj tako bolje pokurimo glicerol in maščobne kisline, ki jih postopek kavitacije prisili v prehajanje v medceličnino in krvni obtok . Prav tako se priporoča uživanje velike količine vode, ki še dodatno pripomore pri čiščenju telesa.

Kavitacija se nikakor ne svetuje nosečnicam in ženskam v zgodnejšem poporodnem obdobju. Prav tako se poseg ne svetuje osebam, ki trpijo za različnimi kroničnimi obolenji na predelu jeter, ledvic, kardiovaskularnim bolnikom , sladkornim bolnikom in podobno. Če bolehate ali ste kronični bolnik, se vsekakor, preden se odločite za postopek kavitacije, posvetujte s svojim zdravnikom ali je kavitacija primerna za vas.

Postopek kavitacije je povsem neboleč in neinvaziven za telo. Med tem postopkom so prizadete le maščobne celice, kar je tudi cilj kavitacije. Ostali predeli telesa kot so živčevje, povrhnjica, ožilje in mišice ostanejo neprizadeti. Postopek je prej prijeten kakor neprijeten. V primerjavi z ostalimi lepotnimi posegi vsekakor uporabniku najprijaznejši in ponuja najboljše rezultate.

Če razmišljate o preoblikovanju telesa ali že aktivno delate na tem področju, a brez večjega uspeha, je kavitacija tisti postopek, ki je ustvarjen prav za vas. O uspešnosti postopka priča vse več uporabnic in uporabnikov, katerih število se iz dneva v dan veča.


Razstrupljanje telesa v termalni kapsuli

Termalna kapsula  združuje suho toploto, infrardečo svetlobo, LED kromaterapijo, aromaterapijo in vibro masažo,v celovito napravo za hujšanje, ki globinsko pregreje in razstruplja telo, zmanjšuje bolečine v kosteh in mišicah, izboljša se obrambna sposobnost organizma in s tem splošno zdravstveno stanje in počutje. V prijetni in učinkoviti terapiji brez napora porabite do 600 kalorij, kar seveda spodbudi hujšanje.


Depilacija
    
Odstranjevanje dlak je postala pravzaprav nuja za vsako žensko, poslužuje pa se je tudi vse več moških.  Postopek se ponavlja vsake 3 do 5 tednov, dlake se postopoma rahlo redčijo, medtem ko zaradi britja postajajo temnejše in bolj močne.

Dlake morajo biti dolge od  0.5 cm do 1 cm, saj je to dolžino dlak najlažje odstraniti s korenino,  Najprej nanesemo gel pred depilacijo, ki kožo razmasti in zmanjšuje možnost iritacije kože, nato s posebnim valjčkom nanašamo smolo, nanjo polagamo trakove in z sunkovitim potegom odstranjujemo vosek in z njim tudi dlake. Po končani depilaciji odstranimo ostanke smole s negovalnim oljem, ki kožo hkrati tudi pomiri, navlaži in izboljša njeno strukturo po depilaciji. Depilacija s toplim voskom je primerna za manjše predele z občutljivo kožo, kot sta bikini in podpazduhe in seveda obrazni predeli.


Manikira

Roke in z njimi tudi nohti so odraz naše negovanosti,so zrcalo človeka in imajo v komunikaciji z drugimi ljudmi izjemen pomen, po drugi strani pa izdajajo tudi našo starost. Izpostavljene so najrazličnejšemu delu, vročini, mrazu, čistilom in drugim sredstvom, ki škodujejo koži, zato jih moramo še prav posebno pozorno ščititi in negovati, da nam bodo v ponos.


Pedikura

Noge nosijo naše telo, a jim posvečamo le malo pozornosti in mnogokrat imamo zanemarjena stopala, nohte ali kožo. Z redno in pravilno nego nog sami dejavno vplivamo na naše zdravje in počutje, po dobri pedikuri pa se počutimo kot prerojeni.

Bolečine zaradi vraščenih nohtov, kurjih očes in otiščancev so popolnoma nepotrebne, kar velja tudi za zadebeljene ali glivične nohte in trdo ali razpokano kožo na podplatih.

V zeliščni kopeli se noge sprostijo in zmehča koža. Nato odstranimo trdo kožo ter, če je to potrebno tudi otiščance in kurja očesa. Sledi nega nohtov, ki vključuje krajšanje in oblikovanje nohtov, odstranjevanje obnohtne kožice, če so nohti zadebeljen jih z brušenjem stanjšamo ter jih, če je to potrebno (največkrat v primeru glivičnih nohtov) dopolnimo z gelom. Vraščene nohte saniramo z pravilnim striženjem.

Po želji nohte tudi polakiramo. Na koncu sledi prijetna sprostitvena masaža stopal. Naša pedikerka je izšolana tudi za nego diabetičnega stopala. Po dobri pedikuri se počutimo kot prerojeni.


OBLIKOVANJE TELESA


Ultrazvočne meritve sestave telesa z ADIPOMETROM in svetovanje

Adipometer združuje ročno ultrazvočno ročko z inovativno programsko opremo za natančno in dosledno skeniranje maščobnega tkiva. Z adipometrom lahko gledamo in spremljamo telesno maščobo, izgubo maščobe in mišično maso. Ultrazvok omogoča adipometru odkriti pravo maščobno debelino v vsaki merilni točki. S tem, ko izvajamo meritve na različnih točkah na telesu, lahko določimo natančen odstotek telesne maščobe.


Vadba 2 v 1 Vacu Therm aparatih

Vacutherm vadba je vadba z novim konceptom vadbe za ženske in moške.
Osnova vadbe so kardio naprave z dodanim elementom Vakuuma in Infra Rdeče svetlobe, ki omogočajo doseganje največje telesne aktivnosti. Edinstvena kombinacija » VacuTherm 2 v 1« združuje vakuum in infrardečo svetlobo za izboljšanje stanja celulita, izgubo odvečnih kilogramov in izboljšanje celotnega videza telesa.


Vadba Vacunaut pod vakuumom    

Imate probleme z mehko kožo? Se vam nabira maščoba na trebuhu ali bokih? Od plavalnega obroča do ploskega trebuha –z VacumTreningom.

Pri obdelovanju kritične cone na trebuhu niso nujno potrebni mučni trebušnjaki. Vakuumska obleka je v kombinaciji z blagim treningom za izgorevanje maščob neprimerno bolj učinkovita. Opremljena je z mrežo tlačnih komor, v katerih se izmenjujeta nadtlak in podtlak, s tem pa načrtno delujeta točno na srednji del telesa. Prav tukaj se prekrvavitev močno stimulira.

Vakumska terapija je metoda za lokalno izgorevanje maščob na škodljivih delih telesa: zadnjici, stegnih, trebuhu in bokih. Izgorevanje maščob in viden učinek dosežemo s kombinacijo vakuuma in gibanja. Z vakumom izboljšamo prekrvavitev škodljivih delov in s tem omogočimo telesu, da porabi maščobo tam, kjer je z navadnim treningom ne bi mogli izgubiti.


Vadba
    
Funkcionalna vadba temelji na funkcionalnosti posameznih gibov. Nanaša se na vzdrževanje ali izboljšanje funkcije posameznika. Vadba zahteva tako statično kot dinamično produkcijo mišične sile.

Prednosti:

• stopnjevanje težavnosti vaj,
• kompleksnost izvedbe posameznih vaj,
• stopnjevanje intenzivnost,
• krepitev več mišičnih skupin hkrati,
• boljše mišično ravnovesja,
• izboljšanje medmišične koordinacije,
• izboljšanje sklepne stabilnost.
• Namen funkcionalne vadbe
• izboljšati kardiorespiratorno vzdržljivost
• pridobiti funkcijsko mišično zmogljivost,
• izboljšati gibčnost,
• izboljšati koordinacijo,
• pridobiti funkcijsko sposobnost hitrosti izvedbe,
• izboljšati mišično moč,
• izboljšati nevromišični nadzora,
• izboljšati agilnosti,
• preoblikovanje telesa,
• dvigniti nivo energije posameznika,
• vzpostaviti posameznikovo samozavest,
• vzpostaviti posameznikovo samozaupanje pri opravljanju želene funkcije


Vadba na vibracijski plošči

Vibracijska vadba je kombinacija telesne vadbe in vibracij, ki se uporablja pri zdravljenju in preprečevanju številnih obolenj in težav, učinkovita pa je tudi pri hujšanju, izboljšanju tonusa kože in odpravi celulita. Kot taka predstavlja pravo revolucijo v športu, medicini in kozmetiki, zato je dandanes priljubljena in razširjena po celem svetu.

Vadba s pomočjo vibracijske tehnologije je primerna praktično za vsakogar, ne glede na starost, psihično in nevrološko stanje in je tako primerna tudi za tiste, ki se zaradi različnih razlogov ne morejo posluževati klasičnih oblik vadbe. Kot samostojna vadba ali kot sestavni del in dopolnilo klasične vadbe za moč in kardiovaskularne vadbe daje primerljive rezultate v precej krajšem času kot klasične oblike vadbe. Z njo je mogoče krepiti celotno telo, saj deluje na vse mišične skupine in jih enakomerno stimulira. Dokazano je, da je mogoče v samo 10-ih minutah vibracijske vadbe doseči tako dobre rezultate kot pri uri klasičnega treninga.

S pospešenim treningom na vibracijski napravi dosežemo številne ugodne učinke na telo:

takojšnji učinek pospešene cirkulacije, povečana mišična moč in prožnost, izboljšana gibljivost, zmanjšanje celulitnih oblog

zvišanje kostne gostote, ublažitev mišičnih bolečin in hitrejša regeneracija, poveča nivo hormona sreče.

20 minutna vadba celega telesa za vse generacije, pomanjkanje časa ni več izgovor, da se ne bi počutili in izgledali fit! Vadba poteka pod nadzorom vaditelja!


TRX vadba

TRX je revolucionarna oblika vadbe, ki je v osnovi zelo preprosta, a hkrati izjemno učinkovita. Vadba je sestavljena iz vaj, ki so v veliki meri podobne vsakodnevnim gibom, vaše edino orodje pa predstavlja najlonska vrv, na kateri pravzaprav visite.

Vadba je varna!

Pri vadbi s TRX-om uporabljamo le lastno težo, zato je popolnoma varna. Izvajamo gibanja, katerim le povečujemo težavnost s spremembo naklona in stabilizacije telesa. Vadba tako NI odvisna od zunanjih obremenitev, ki zaradi visoke sile lahko povzročijo navore v sklepih in posledično tudi povečajo možnosti poškodb.


Zdrava prehrana, svetovanje in prehranska dopolnila PhD

Prehrana in zdravje sta tesno povezana. S prehranjevanjem lahko zdravje varujemo in hkrati preprečujemo zvišan krvni tlak, zvišan holesterol in zvišan sladkor v krvi ter debelost, ki so dejavniki tveganja za nastanek kroničnih bolezni, predvsem srčno žilne bolezni, rakave bolezni , sladkorno bolezen tipa II in druge.

Namen podjetja PhD Nutrition je zagotoviti inovativne športne prehranske dodatke, ki majo krasen okus in hkrati nudijo izjemen učinek.

Podjetje PhD Nutrition se kot proizvajalec in ponudnik vrhunskih prehranskih dodatkov zaveda, da je pomen v stroki in znanju, kar sestavlja njihova razvojna skupina, ki je odgovorna za razvoj športnih prehranskih dodatkov. Predvsem se posvečajo razvoju izdelkov, ki koristijo športnikom in rekreativcem.


DELOVNI ČAS


Ponedeljek – petek: 10.00 – 17.00 in po dogovoru
Sobota, nedelja: po dogovoru.

Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

4.5 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • zadovoljna

    ,

    sproščeno okolje, profesionalne storitve, fajn punce, vse super

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Na gradu 6, 2390 , Ravne na Koroškem, Koroška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Belafit center zdravja in lepote d.o.o.
Davčna št.:
31892698
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386(0)40 512 220
Mobitel:
+386(0)31 365 734
Telefon:
+386(0)2 6211 658
E-mail:
center@belafit.si
Certifikat