Image
Image
11670
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew44687.jpg

BIO LINEA KOZMETIČNI SALON KRŠKO

Cesta 4. julija 71, 8270 Krško

Galerija slik

Predstavitev

BIO LINEA KOZMETIČNI SALON KRŠKO

Z VAMI ŽE OD LETA 1994

V kozmetičnem salonu Mojca Pevec nudimo kozmetične storitve, masažo, depilacijo in pedikuro po naročilu.

Pedikura vključuje oblikovanje in rezanje nohtov, potisk povrhnjice in odstranjevanje odvečne kože na nogah. Z vidika stranke je klasična pedikura čisti užitek, hkrati pa tudi zdravljenje. Kakovostna pedikura je potrebna, ker večino časa stojimo na svojih nogah, zato je pritisk nanje ogromen.

Poleg klasične manikure z lakiranjem ter tudi francoskim lakiranjem nudimo tudi masažo rok ter tudi negovalne maske za roke.

Depilacija je odstranjevanje dlak s toplim, naravnim voskom. Dlake morajo biti dolge vsaj 0.5 cm, da jih lahko temeljito odstranimo. Z voskom odstranjujemo dlake s celih nog, bikinija, predela brazilske, izpod pazduhe, s prsnega koša ali hrbta in z obraza.

Vabimo vas v naš kozmetični salon BIO Linea, kjer boste doživeli ultimativno razvajanje in skrb za svoje telo ter obraz. Naš salon je zasnovan kot pravi kotiček sprostitve in lepote, kjer se lahko popolnoma sprostite in prepustite našim izkušenim rokam, da poskrbijo za vas.

Ob vstopu vas bo pozdravil prijeten ambient, ki se združuje s subtilno aromaterapijo in umirjenimi barvami, kar ustvarja čudovito vzdušje za sprostitev. Naša paleta storitev vključuje:

    Nega obraza: Naše usposobljene roke bodo izvedle temeljit in prilagojen postopek nege obraza, ki vključuje čiščenje, piling, globinsko čiščenje por, masažo obraza ter nanos hranljive maske. Uporabljamo vrhunske izdelke, ki so prilagojeni različnim tipom kože, da dosežemo osveženo, sijočo in negovano kožo.

    Masaža: Poskrbimo za popolno sprostitev telesa in duha. Izvajamo različne vrste masaž, kot so klasična švedska masaža, globoka tkivna masaža, aromaterapevtska masaža in še več. Masaža bo razbremenila napetost, izboljšala prekrvavitev in vam omogočila globoko sprostitev.

    Depilacija: Z depilacijo bomo poskrbeli za gladko in negovano kožo. Uporabljamo najsodobnejše tehnike in izdelke, da zagotovimo čim bolj neboleč postopek depilacije.

    Pedikura: Vaša stopala si zaslužijo posebno pozornost. Poskrbela bom za nego stopal, odstranjevanje trde kože, urejanje nohtov in sproščujočo masažo stopal. Po pedikuri bodo vaša stopala ponovno mehka in urejena.

    Ličenje: Za posebne dogodke ali samo za popestritev vsakdana vam nudimo profesionalno ličenje. Upoštevali bomo vaše želje in vam ustvarili izgled, ki poudari vaše naravne lepote.

Ne glede na to, ali prihajate k nam po napornem dnevu ali pa si želite le razvajanja in osvežitve, bomo poskrbeli, da boste odšli zadovoljni in polni nove energije. Naš cilj je ustvariti oazo miru in lepote, kjer se lahko zares sprostite in poskrbite zase.


PRIPOMOČKI

Obstaja več različnih instrumentov za izvajanje pritiska z drgnjenjem, valjanjem ali pritiskanjem na refleksne cone telesa. Acuball je majhna krogla iz gume z izrastki, ki se segrevajo. Uporablja se z namenom izvajanja pritiska in lajšanja bolečin v mišicah. Energijski valjer je majhen cilinder z izrastki. Držimo ga med dlanmi in pomikanmo naprej in nazaj ter s tem izvajamo pritisk. Stopalni valjer (tudi »krupa chakra«) je okrogel, cilinderski valjer z izrastvki. Postavimo ga na tla in nato ga s stopalom premikamo naprej in nazaj. Piramidna preproga je preproga,na kateri so ostre piramidne izbokline, po katerih hodimo. Hrbtenični valjer je valjer, ki vsebuje magnete, in se uporablja za masažo hrbtenice.

TEHNIK MASAŽE

Pri klasični masaži telesa, se srečujemo z izrazi, ki opisujejo prijeme oz. tehnike masaže. Masažni prijemi so se skozi zgodovino različno poimenovali, v 19. stol. pa je Šved Peter Ling, ki velja tudi za avtorja klasične masaže uveljavil francoske izraze, ki se uporabljajo še danes. To so “efflarage” za gladenje, “petrissage” za gnetenje, “friction” za vtiranje “tapotement” za udarjanje in “vibration” za tresenje.

 STRAST IN KAKOVOST

V kozmetičnem salonu Mojca Pevec nudimo kozmetične storitve, masažo, depilacijo in pedikuro po naročilu.

Naš salon obratuje že kar 26 let kar pomeni že kar 26 let izkušenj z delom, ki ga opravljamo. Ukvarjamo se z maserstvom in se potrudimo da je naša stranka čimbolj zadovoljna z našim delom

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta 4. julija 71, 8270 Krško

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
BIO LINEA BEAUTY Mojca Pevec s.p.
Davčna št.:
71603158
Naslov:
Cesta 4.julija 71, 8270 Krško
Kontaktna oseba:
Mojca Pevec
Govorimo:
 SI
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
biolinea@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
BIO LINEA BEAUTY Mojca Pevec s.p.
Naslov:
Cesta 4.julija 71, 8270 Krško