Image
Image
12952
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5556/biodobro_spletna_trgovina_prodaja_bio_izdelkov_bio_cemaz_bio_presna_omaka__2_-1643821354.png

BIODOBRO, SPLETNA TRGOVINA, PRODAJA BIO IZDELKOV, BIO ČEMAŽ, BIO PRESNA OMAKA

Predenca 22a, 3240 Šmarje pri Jelšah, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Z VAMI ŽE OD LETA 1998

Želja v nas, da bi zopet občutili prvinskost narave, nas je pripeljala do tega, da delamo z zemljo. Kmetujemo ekološko, naravi prijazno, v zadnjih letih pa se vse bolj nagibamo k miroljubnemu kmetovanju (nadgradnja ekološkega), ki je naš naslednji cilj. Naravi se vedno zahvalimo za podarjeno in ji vračamo tako, da sodelujemo v raznih projektih za ohranjanje okolja. Tudi živali so pri nas vedno dobrodošle in dobijo hrano.

Naša kmetija je manjša netipična kmetija v razvoju, kmetijstva nismo tradicionalno podedovali, ampak izgrajujemo na novo. Trenutno se ukvarjamo s pridelavo in predelavo zelišč, določen delež pridelka pa predstavljajo tudi druga zelenjava in žita.   Naš vodilni izdelek je že dobro poznana čemaževa presna omaka. Vsi naši artikli so pripravljeni v želji, da vam ponudimo čim bolj kvalitetne izdelke, minimalno tehnološko obdelane, sveže in polnega okusa. Naj dobro vplivajo na vaše življenje ter zadovoljijo vaše telo in duha.

Načrtov in idej za naprej je mnogo. Gojiti želimo miroljuben, spoštljiv in pozitiven odnos do soljudi, sodelavcev, živali, rastlin, zemlje, skratka do vsega kar nas obdaja. V tem času velikih sprememb hočemo začutiti naravo in ji pomagati. Prepričani smo, da vam na ta način lahko ponudimo še več in še boljše.

Naša vodilna misel je želja delati dobro za vse, zato dobrodošli na spletni strani biodobro.

Čemaž vsebuje veliko vitalnih snovi (vitamine, minerale in eterična olja), ki čistijo in razkužujejo črevesje, znižujejo krvni pritisk, podpirajo krvožilni sistem, znižujejo nivo holesterola v krvi in pomagajo pri njeni obnovi. V biodobro čemaževi presni omakiso vse blagodejne lastnosti čemaža zajete v enkratno mešanico olja, himalajske kristalne soli in svežih listov čemaža, polnih naravnih arom, ki ji dajejo enkraten, nepozaben okus...

Kje nas najdete?
Naši izdelki se prodajajo v mnogih slovenskih bio trgovinah pa tudi v nekaterih prodajalnah trgovskih verig Mercatorja in Tuša.

Vse naše izdelke je mogoče dobiti tudi na stojnici v Mariboru vsak petek med 9.00 in 12.00 na glavni tržnici v Mariboru.

Sodelujemo tudi na nekaterih večjih sejmih v Sloveniji in v Avstriji, kjer je seveda tudi mogoče kupiti naše izdelke.


VEČ INFORMACIJ NA +386 031 876 803 (JOŽE) ALI NA www.biodobro.eu

NAŠI RECEPTI

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Predenca 22a, 3240 Šmarje pri Jelšah, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
BIODOBRO EKOLOŠKA KMETIJA - JOŽE LIPEJ - DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI
Davčna št.:
19509618
Naslov:
Predenca 22a, 3240 Šmarje pri Jelšah
Odgovorna oseba:
Jože Lipej
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
Mobitel:
+386 (0)31 876 803
E-mail:
biodobro@gmail.com
Certifikat
Naziv:
BIODOBRO EKOLOŠKA KMETIJA - JOŽE LIPEJ - DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI
Naslov:
Predenca 22a, 3240 Šmarje pri Jelšah

Kontaktne osebe

Povpraševanje in svetovanje