Image
Image
5562
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3940/bioenergia-christi-gorenja-vas_1690986175.jpeg

WELLNESS GORENJSKA Gorenja Vas Priporočamo

Dolenja Dobrava 4b, 4224 Gorenja vas, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

voski depilacija brez trakov voski supernova neboleča depilacija

Reiki je japonska metoda zdravljenja, ki temelji na prenašanju življenjske energije skozi roke. Beseda "Reiki" izhaja iz dveh japonskih besed: "Rei" pomeni univerzalno ali božansko, medtem ko "Ki" pomeni življenjsko silo ali energijo. Skupaj pomenita "univerzalna življenjska energija."

Reiki verjame v to, da ima vsak organizem sposobnost zdravljenja samega sebe in da se to lahko spodbudi in uravnoteži s prenosom življenjske energije prek rok ter uporabo energijskih tehnik. Reiki zdravilci verjamejo, da ta energija teče skozi njihove roke, ko jih namestijo na ali blizu telesa osebe, ki potrebuje zdravljenje. Ta proces naj bi odpravljal blokade energije, spodbujal sprostitev in vzpostavljal harmonijo med telesom, umom in duhom.

Reiki je pogosto uporabljen kot dopolnilna terapija za lajšanje stresa, spodbujanje sprostitve, pomoč pri lajšanju bolečin, izboljšanje počutja in krepitev imunskega sistema. Med seansami Reikija je običajno, da pacient leži oblečen na mizi, medtem ko Reiki zdravilec položi roke na ali blizu različnih delov telesa.

Pomembno je opozoriti, da Reiki ni nadomestilo za medicinsko nego ali zdravstveno oskrbo. Kljub temu pa se Reiki v številnih krogih uporablja kot dodatek k tradicionalni medicini in alternativnim terapijam. V mnogih državah po svetu je Reiki prepoznan kot oblika alternativne ali komplementarne medicine, ki se pogosto uporablja za spodbujanje dobrega počutja in sprostitve.

Terapija z barvnimi kristali, znana tudi kot kristalna terapija z barvami, je oblika alternativnega zdravljenja, ki temelji na uporabi kristalov različnih barv za spodbujanje zdravja in blaginje. Verjame se, da imajo različni kristali različne energetske vibracije, povezane z različnimi barvami, in da te vibracije vplivajo na telesno, čustveno, mentalno in duhovno ravnovesje.

Anticelulitna terapija je vrsta tretmaja, namenjenega zmanjšanju videza celulita na koži. Celulit je pojav, ki ga opisujejo različne spremembe na koži, ki nastanejo zaradi nabiranja maščobe, vode in odpadnih snovi v vezivnem tkivu pod povrhnjico. Ta nabiranje povzroči neravnine na koži, znane kot "pomarančna koža."

Anticelulitna terapija se lahko izvaja v salonih za lepoto, spa centrih ali doma, in obstaja več različnih tehnik, ki jih terapevti ali estetiki lahko uporabijo za zmanjšanje videza celulita. 

Bioenergija je koncept, ki se nanaša na življenjsko energijo ali vitalno silo, ki obstaja v vseh živih organizmih. Ta energija je po mnenju nekaterih filozofij in alternativnih medicinskih sistemov odgovorna za delovanje, rast in vzdrževanje življenja. Bioenergija ima različna imena v različnih kulturah in tradicijah, na primer "chi" ali "qi" v tradicionalni kitajski medicini, "prana" v ajurvedi in "ki" v japonskih tradicijah.

Osnovna predpostavka bioenergije je, da telo ni zgolj fizično, temveč tudi energijsko bitje, ki ima subtilno energetsko polje ali avro okoli sebe. Ta energijska polja ali tokovi naj bi prenašali življenjsko energijo skozi telo in okoli njega. Ko ta energijski tokovi niso uravnoteženi ali so blokirani, se verjame, da lahko to vodi v telesne in duševne težave.

Šamanska terapija:

Šamanska terapija je oblika duhovnega zdravljenja, ki temelji na šamanskih praksah različnih starodavnih kultur. Šamani so tradicionalni zdravilci, ki imajo v svoji kulturi posebno vlogo kot posredniki med fizičnim svetom in svetom duhov ali energij. Šamanska terapija se osredotoča na obnovitev ravnovesja med telesom, umom in duhom ter odpravljanje negativnih energij ali blokad, ki naj bi bile vzrok za bolezni in težave. Uporabljajo se različne metode, kot so rituali, pesmi, ples in uporaba zelišč ali drugih naravnih sredstev.

Starodavna Tzolkin masaža:

Starodavna Tzolkin masaža temelji na tradicionalni mezoameriški kulturi in je terapevtska metoda, ki uporablja masažne tehnike za zdravljenje telesa in uma. Ime izhaja iz Tzolkin koledarja, ki so ga uporabljali Maji in drugi starodavni narodi v Mezoameriki. Masaža se osredotoča na izboljšanje pretoka življenjske energije in ravnovesje med različnimi aspekti posameznika. Uporabljajo se različne tehnike masaže, energijske tehnike in zvok.

Munay Ki:

Munay Ki je duhovna praksa, ki izvira iz starodavnih inkovskih modrosti v Peruju. To je sistem iniciacij ali posvečenj, ki naj bi osebi omogočil, da sprejme nove ravni zavesti in duhovne moči. Skozi različne iniciacije prejmejo ljudje energetske kode, ki naj bi jih povečale za duhovno rast in osebno transformacijo.

TOK SEN:

Tok Sen je terapevtska tehnika, ki izvira iz Tajske. Gre za posebno obliko masaže, pri kateri terapevt uporablja lesen palčko in lesen kladivo za udarjanje po mišicah in energijskih linijah telesa. To naj bi pomagalo odpraviti napetost, sprostiti mišice in obnoviti pretok energije v telesu.

CHI NEI TSANG:

Chi Nei Tsang je terapevtska tehnika, ki izhaja iz tradicionalne kitajske medicine. Gre za globoko masažo trebuha, ki naj bi spodbudila odstranjevanje toksičnih odpadkov, napetosti in čustvenih blokad iz notranjih organov in trebušne votline. Ta terapija poudarja pomembnost zdravega delovanja trebušnih organov za celotno zdravje telesa.

Qi Gong, joga in meditacija:

Qi Gong, joga in meditacija so različne duhovne prakse, ki izhajajo iz tradicionalnih vzhodnjaških filozofij. Qi Gong je kitajska praksa, ki vključuje gibe, dihanje in meditacijo za uravnoteženje energije v telesu. Joga, ki izhaja iz Indije, poudarja telesne položaje (asane), dihanje in meditacijo za fizično in duhovno rast. Meditacija je praksa umirjanja uma in povezovanja z notranjim miru in višjimi ravnmi zavesti.

Galvanska terapija:

Galvanska terapija je medicinska tehnika, ki uporablja električne tokove za zdravljenje mišičnih težav in bolečin. Električni tokovi se uporabljajo za spodbujanje mišičnih kontrakcij in sprostitve, izboljšanje krvnega obtoka in zmanjšanje bolečin.

Svetlobna terapija:

Svetlobna terapija, znana tudi kot fototerapija, je terapevtski pristop, ki uporablja svetlobne vire za zdravljenje različnih zdravstvenih težav. Lahko vključuje uporabo svetlobnih škatel za zdravljenje sezonske afektivne motnje (SAD), laserske terapije za zdravljenje kožnih težav ali infrardečo svetlobo za lajšanje bolečin. Svetlobna terapija temelji na prepričanju, da lahko svetloba vpliva na biološke procese v telesu in izboljša zdravje in dobro počutje.

    Obrazna maska s 24-karatnim zlatom:
    To je kozmetički tretma, pri katerem se na obraz nanaša maska, ki vsebuje 24-karatno zlato. Zlato naj bi bilo bogato z antioksidanti in naj bi pomagalo izboljšati teksturo kože ter ji dati sijaj in gladkost.

    S toplimi školjkami:
    Gre za masažo, pri kateri terapevt uporablja posebno oblikovane školjke, ki so napolnjene z ogreto vulkansko kamnino. Školjke se nežno drsijo po telesu in sproščajo napetost ter spodbujajo boljšo cirkulacijo.

    Klasična švedska masaža:
    To je ena najbolj znanih in razširjenih masažnih tehnik, ki uporablja dolge in gladke gibi za sprostitev mišic in izboljšanje krvnega obtoka.

    Energijska intuitivna masaža:
    Ta masaža temelji na intuitivnem dotiku in uporabi energijskih tehnik za uravnoteženje energijskega polja telesa ter spodbujanje samozdravljenja.

    Masaža z naravno glino:
    Pri tem tretmaju se uporablja glina za masažo telesa, kar naj bi pomagalo pri izločanju strupov iz kože ter vlaženju in pomirjanju kože.

    Masaža z zelišči:
    Pri tej masaži se uporabljajo posebne vrečke z zelišči, ki so ogrete in nato nežno masirajo telo. To naj bi pomagalo pri sproščanju mišic in blaženju bolečin.

    Starodavna energijska Tzolkin masaža:
    Kot je že bilo omenjeno prej, Tzolkin masaža izhaja iz starodavnih inkovskih modrosti in uporablja masažne tehnike ter zvok za uravnoteženje energije telesa.

    Terapevtska masaža:
    To je splošen izraz, ki opisuje masažne tretmaje, ki so namenjeni lajšanju bolečin, sproščanju mišic, izboljšanju gibljivosti in splošnemu izboljšanju zdravja.

    Chi Nei Tsang abdominalna masaža trebuha:
    To je terapevtska masaža, ki izhaja iz kitajske tradicionalne medicine in se osredotoča na masažo trebušnih organov za izboljšanje prebave, sprostitev in uravnoteženje energije v telesu.

Parna ali biozeliščna savno:

Parna savna, imenovana tudi turška savna, je savna, kjer se zrak segreva na visoko vlažnost (običajno nad 90%) pri zmerni temperaturi (običajno med 40°C in 50°C). V tej vrsti savne se običajno uporablja generator pare za ustvarjanje vlage v zraku. Para v savni pomaga odpreti pore kože, spodbuja potenje in čiščenje telesa, kar lahko prispeva k sprostitvi in izboljšanju počutja.

Biozeliščna savna je različica parne savne, kjer se dodajo naravna zelišča ali eterična olja v generator pare. Ta dodatek daje zraku aromatične in terapevtske lastnosti zelišč, kar lahko poveča sprostitveni učinek terapevtske seje.

Finska savna:

Finska savna, imenovana tudi suha savna, je tradicionalni tip savne, ki izhaja iz Finske. V finski savni se zrak segreva na visoko temperaturo (običajno med 70°C in 100°C), vlažnost pa je nizka (običajno pod 20%). Ta vrsta savne uporablja kamne, ki so segreti s pomočjo peči ali električnega grelca, da se doseže visoka temperatura v notranjosti savne. V finski savni se običajno izvaja ciklično ogrevanje, pri čemer se obiskovalci vstopajo v savno, nato pa se ohladijo z ohladitvijo v bazenu, tušu ali na prostem. Ta postopek se ponavlja večkrat, kar prispeva k sprostitvi mišic, odpiranju pore in izboljšanju cirkulacije.

Obe vrsti savne imata svoje zdravstvene in sprostitvene koristi, odvisno od posameznih preferenc in potreb. Obe savni pomagata pri izločanju strupov iz telesa, izboljšanju cirkulacije, sprostitvi mišic, čiščenju kože in splošnem izboljšanju počutja. Pomembno je, da se pred obiskom katere koli vrste savne posvetujete s svojim zdravnikom, še posebej, če imate kakršne koli zdravstvene težave, kot so srčne bolezni, visok krvni tlak ali težave z dihanjem.

Osnovna pedikura in lakiranje nohtov na nogah:

Osnovna pedikura je kozmetični postopek za nego stopal. Vključuje namakanje stopal v toplo vodo, oblikovanje nohtov, odstranjevanje odmrle kože, nego obnohtne kožice ter masažo stopal. Po zaključku osnovne pedikure se lahko na nohte nanese izbrana barva laka za nohte.

Osnovna pedikura in masaža nog:

Ta postopek zajema osnovno pedikuro (kot je opisana zgoraj) ter dodatno masažo nog. Masaža nog se osredotoča na mišice in tkiva na nogah ter pomaga pri sprostitvi in izboljšanju prekrvavitve. To lahko prispeva k zmanjšanju napetosti v nogah ter izboljšanju splošnega počutja.

Voski depilacija brez trakov voski supernova neboleča depilacija:

Voskanje je postopek odstranjevanja neželenih dlak iz kože s pomočjo voska. V primeru voska Supernova gre za metodo, ki naj bi bila neboleča in učinkovita pri odstranjevanju dlak. Voskanje brez trakov pomeni, da se vosek nanaša neposredno na kožo in se nato odstrani, ko se strdi, brez uporabe papirnatih trakov. To je alternativna metoda klasičnemu voskanju s trakovi. Postopek voskanja odstrani dlake pri korenini, kar omogoča daljši čas, preden se dlake ponovno pojavijo na obdelanih področjih. Ker je voskanje odstranjevanje dlak pri korenini, je lahko na začetku nekoliko neprijetno, vendar naj bi se koža sčasoma navadila na postopek.

Pomembno je, da se pred vsakim kozmetičnim postopkom posvetujete s strokovnjakom ali licenciranim terapevtom, še posebej, če imate kakršne koli alergije, kožne težave ali druge zdravstvene pomisleke. S pravilno nego in uporabo kakovostnih izdelkov je mogoče doseči dobre rezultate pri negi stopal, odstranjevanju dlak in izboljšanju videza kože.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dolenja Dobrava 4b, 4224 Gorenja vas, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
BIOENERGIA CHRISTI, NEGA TELESA, KRISTINA ŠESEK S.P.
Davčna št.:
38387239
Naslov:
Dolenja Dobrava 4b, 4224 Gorenja vas
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1919 0501 1575 140 (odprt 8.1.2015, DBS d.d.)
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
041316220
E-mail:
christi.negatelesa@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
BIOENERGIA CHRISTI, NEGA TELESA, KRISTINA ŠESEK S.P.
Naslov:
Dolenja Dobrava 4b, 4224 Gorenja vas

Socialno omrežje