Image
Image
6642
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew2549.jpg

BOVEC RAFTING TEAM, BOVEC

Mala vas 106, 5230 , Bovec, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Načrtujete enodnevni izlet ali nekaj dnevne počitnice v dolini Soče? Poskrbeli bomo, da ničesar ne zamudite. Izberite element - voda, zemlja, zrak ali sneg, in se nam pridružite. Prav tako pa lahko tu najdete tudi ideje in navdih za raziskovanje Bovca in okolice.

Smo uigrana ekipa mladih deklet in fantov, ki znamo dobro veslati in poskrbimo, da lepoto naše doline doživite malce drugače. Vsak od nas ima svoja znanja in izkušnje. Vsem nam je skupno to, da smo zaljubljeni v dolino Soče in svoje delo.


Rafting

Se sprašujete, zakaj je rafting pri nas tako priljubljen? Rafting je še vedno najbolj priljubljen način sproščanja adrenalina na reki Soči. Nudi ravno pravo mero rekreacije in osvežitve, doživetja in sprostitve, zabave in osupljivih razgledov.

V našem športnem centru najprej spoznate svojega vodnika, ki vam razdeli obvezno športno opremo. Nato se z našim prevozom odpravimo proti vstopnemu mestu. Vodnik vam še na suhem razloži pravila o varnosti in že smo na Soči. Prvi del poti je mirnejši in vodnik vam pokaže osnovne tehnike veslanja. Potem pa … pogumno čez brzice!


Mini raft

Bi radi sami preverili svoje veslaške sposobnosti? Mini raft je ravno pravšnja izbira za vas. V mirnejših delih reke se lahko prepustite toku in uživate v razgledu iz čolna, v divjem delu pa doživite adrenalinski izziv brzic.

Mini raft je primeren za manjše skupine (2-3 oseb) in  vse tiste, ki bi radi doživeli malo drugačen rafting.


Kanjoning

Kakšna je razlika med kanjoningom in plezanjem? Ogromno vode - in pomnožite stopnjo zabave z deset.


SUŠEC - primeren za začetnike:

Soteska potoka Sušec je veliko naravno igrišče, kjer se slap spremeni v tobogan, tolmunčki pa so idealni za skakanje in čofotanje.

 
FRATRCA - zahtevnejši kanjoning:

Vsi tisti, ki kanjoning enačite z uporabo plezalne vrvi in vam šele 50m visok slap predstavlja pravi izziv, ste vabljeni v sotesko Fratrce v Triglavski narodni park.


Kajak

Kajakaštvo na divjih vodah je ena od  najbolj privlačnih aktivnosti v dolini Soče.

Soča je na različnih predelih primerna za različne nivoje predznanja. Če ste torej začetnik, boste veslali na bolj mirnih predelih. Če imate izkušnje in ste preveslali že kakšno brzico, vas bomo peljali na bolj dinamičen del.


SPUST Z VODNIKOM KAJAKAŠTVA - izlet:

S kajakom vas popeljemo na izlet po različnih delih reke Soče, ki predstavljajo različne izzive, hkrati pa poskrbimo za vašo varnost in veselje. Težavnost odseka reke prilagodimo glede na vaše znanje in želje. Pridružite se nam ob odkrivanju lepot in skritih kotičkov narave, ki jih je moč spoznati le iz kajaka.


KAJAK ŠOLA - tečaj:

Kajakaška šola vas skozi zabaven in tehnično podkovan tečaj popelje do obvladovanja različnih tehnik in zavesljajev v kajaku na divji vodi. Cilj kajak šole je v kratkem času pridobiti konkretno znanje o obvladovanju kajaka in vesla, pa tudi o osnovah varnosti na divjih vodah. Če sanjate o tem, da bi nekega dne sami v kajaku premagovali brzice, je obisk naše kajak šole za vas popoln dopust.


Hydrospeed

Nekateri pač radi čofotamo po vodi. Če bi radi z vsem svojim telesom začutili brzice reke Soče, vam hydrospeed nudi neposreden stik z reko. Spoznajte njihovo moč malo drugače.

Pri plavanju ter premagovanju soških brzic z rečnim bobom v rokah in plavutmi na nogah, vas bo ves čas spremljal in vodil vodnik v kajaku.


Team building


Soška Fronta: "Bitka za Ravelnik"

Spremenite tok zgodovine v edinem pravem tematskem športnem dogodku v Sloveniji.

Piše se leto 1915. Vsa Evropa je že skoraj leto dni ujeta v kaos prve svetovne vojne. V Posočju se je meseca maja odprla nova frontna linija. Prvi večji spopadi med četami Avstro-Ogrskega cesarstva in Kraljevine Italije so se že začeli.

Pridružite se četam Kraljevine Italije, zavzemite bojne položaje nasprotnika ter spremenite tok zgodovine. Ali pa postanite pravi Avstro-Ogrski cesarski vojak in obranite meje monarhije in njene strateške točke.

Komu je program namenjen?

Podjetjem in vsem zaključenim skupinam, ki se rade aktivno zabavajo. Naš program se od klasičnih teambuilding programov razlikuje po tem, da je namenjen predvsem zabavi. Naš namen ni analiziranje odnosov v vašem podjetju ali skupini, ampak njihovo izboljšanje. Torej ustvarjanje prijetne klime znotraj skupine s prijetnim druženjem, polnim smeha in dobre zabave.

Kaj vas čaka?

Poveljniki v pravih uniformah iz prve svetovne vojne, orientacijski pohod z raznimi pastmi in preizkušnjami, zavzemanje visečih mostov, prava rafting bitka na Soči, zavzemanje nasprotnikovih bojnih položajev, vmes pa veliko iznajdljivosti, domišljije, izzivov, adrenalina, smeha in zabave pod vodstvom izkušenih animatorjev in rafting vodnikov. Vse to na izvirnih lokacijah, kjer so boji Soške fronte dejansko potekali. Na koncu pa podpis premirja z razglasitvijo zmagovalcev.


Jamarstvo

Ste vedeli, da se pod Bovcem skriva svet, ki je prav tako lep kot tisti na površju? Ta v svojih globinah skriva neprecenljivi zaklad. Fosile srčastih školjk.

Odkrijte čarobni svet kraške jame Srnice z nami na način, kot to počnejo "ta pravi" jamarji. Jamarske izlete organiziramo vsak dan po vnaprejšnjem dogovoru. Za prevoz iz Bovca poskrbimo mi, prav tako za čelne svetilke, čelade, karabine in vrvi. Izlete vodijo jamarji z dobrimi izkušnjami, ki bodo poskrbeli za vašo varnost in vam povedali marsikatero zanimivost.

Zaradi varnosti smo omejili velikost skupine na največ 10 udeležencev. Kljub temu pa so naši jamarski izleti primerni za začetnike in od vas ne zahtevajo nobenega predznanja in izkušenj.


Zip Line

Zip line je jeklenica vpeta med drevesa s katero postane gravitacija vaš partner pri letenju. Vštejte v to formulo še hitrost in dobili boste konkretno porcijo adrenalina. In zabave. In skuštranih las.

Naj bo zip line vaš letošnji izgovor za retro frizuro. V Zip Line parku v Bovcu vas čakajo 4 jeklenice dolge od 500 do 700 metrov. Na različnih višinah, tudi do 200 metrov. Tudi hitrosti so zavidljive, do 60km/h.

Če vam hitrost in višina ne bosta vzeli sape vam jo bo gotovo razgled. Mogočne gore vse naokrog, nad vami neskončno nebo, pod vami pa ena najlepših dolin.

Zip line izlete organiziramo vsak dan po vnaprejšnjem dogovoru. Za prevoz iz Bovca poskrbimo mi, prav tako za čelade, pasove in rokavice. Izlete vodijo vodniki z dobrimi izkušnjami, ki bodo poskrbeli za vašo varnost in sproščeno zabavo. Zip line ne zahteva nobenega predznanja in je primeren za začetnike.


Jadralno padalstvo

Preden so vas naučili pravil logike in zakonov gravitacije, ste verjeli, da lahko letite. In imeli ste prav. Kot otrok ni bilo terba spati, da bi sanjali o letenju. Bilo je resnično.

Z nami, še vedno je. Jadralno padalstvo v tandemu je zelo edinstven način lovljenja sanj. Tiho, umirjeno in z izjemnim razgledom na osupljivo deželo Julijskih Alp.

Padalske izlete organiziramo vsak dan po vnaprejšnjem dogovoru. Za prevoz iz Bovca poskrbimo mi, prav tako za čelade in preostalo opremo. Izlete vodijo vodniki z dobrimi izkušnjami, ki bodo poskrbeli za vašo varnost in sproščeno zabavo. Jadralno padalstvo ne zahteva nobenega predznanja in je primeren za začetnike.


Panoramski poleti

Naša dežela je dobro poznana po čudovitih razgledih. Ujamete jih lahko povsod - z reke Soče, visokih vrhov Julijskih Alp pa tudi z doline. A najlepši razgledi na bovško dolino so tisti z neba.

Raziščite svet z neba in občutite svobodo letenja. Za vas je naš partner Janez let, pripravil posebno ponudbo - panoramske polete nad Julijci in reko Sočo. Panoramske polete na soško dolino organiziramo vsak dan, po predhodnem dogovoru. Letala vzletijo z bovškega letališča.

Ponujamo tri različne letalske izlete:

• polet nad Bovcem in slapom Boka
• polet nad Krnom in dolino Trente
• polet nad Triglavom, Krnom in bovško dolino


Skoki s padalom

Imate radi občutek, ko vam adrenalin požene kri po žilah. Mogoče se ne boste nikoli znebili metuljčkov. Lahko pa jih naučite kako leteti v formaciji.

Doživite prosti pad z višine 4.000 metrov in se dotaknite neba. Od zadnjega tedna v juliju in do sredine avgusta je v Bovcu organiziran skydiving kamp. Torej, če vas ni strah višine, skočite z letala varno pripeti na inštruktorja. Skoke vodijo padalci z veliko izkušnjami, ki bodo poskrbeli za vašo varnost in sproščeno zabavo. Skoki s padalom ne zahtevajo nobenega predznanja in so primerni za začetnike.


Vikend paket

BRT vikend paket je visoko-energijski 3 dnevni program po zelo ugodni ceni. Privoščite si nekaj dni odklopa v našem kampu. Za pravo doživetje pa bo itak poskrbela Soča. Možne so tudi namestitve v hotelih ali apartmajih.

BRT vikend paket se prične s piknikom na vrtu za našim športnim centrom.V soboto dopoldan se udeležite rafting avanture na reki Soči. Po kosilu se prepustite lepotam narave, posončite na plaži ob Soči ali si privoščite kratek sprehod. Do večernih ur je na vrsti odbojka na mivki. Sledi zabava v klubu Črna ovca. Zjutraj vas predramimo z adrenalinskim kanjoningom.


Sankanje

Smo edina športna agencija, ki nudi dnevno in nočno sankanje s Kobariškega Stola. Od decembra do marca vsako leto organiziramo sankanje za vse tiste, ki imajo radi dobro zabavo na snegu in se radi od srca nasmejejo.

Iz Bovca vas pripeljemo s kombiji, nato pa pot nadaljujemo z jeepi, tako da vam ni treba skrbeti za prevoz. Naši vodniki vam najprej pokažejo, kako se sanke upravlja. Naše sanke so namreč športne športne, narejene prav posebej za tovrstne podvige. Zato se kar precej razlikujejo od sank, s katerimi se spuščate iz domačih hribov. Nato pa gremo v akcijo. Po progi se spustimo trikrat – prvič za ogrevanje, drugič za vajo in tretjič zares.

Tako dnevno kot tudi nočno sankanje je primerno za manjše otroke. Naši najmlajši gostje so stari le tri leta.


Krpljanje

Krpljanje je eden najlepših zimskih športov. S krpljami je hoja po novozapadlem snegu čisti užitek. Pridružite se nam na enem od naših sprehodov po odmaknjenih kotičkih naše doline. Nudimo tudi nočno krpljanje za vse tiste, ki boste čez dan raje smučali na Kaninu.

Za prevoz iz Bovca in nazaj bomo poskrbeli mi. Prav tako vam bomo priskrbeli za krplje iz sodobnih lahkih materialov. Vodnik, ki vas bo spremljal vam bo najprej razložil osnovne tehnike krpljanja potem pa se boste  odpravili na idiličen zimski sprehod.


Pasja vprega

Zakaj se ne bi sankali malo drugače? Naj vaše sani vlečejo psi, ki v tem uživajo, vi pa medtem lovite sapo in se počutite kot pravi pustolovci.

Povezali smo se z Mednarodno šolo za Mushing iz Bele Peči (Trbiž), ki ima 40 prijaznih huskijev za vleko sani, usposobljene inštruktorje in potrebne izkušnje. Organizacijo sankanja prepustimo njim, ker se na to spoznajo in so pravi profesionalci, mi pa poskrbimo za prevoz iz Bovca na Trbiž. Vaše sanke bosta vlekla 2 psa, ves čas pa bo z vami tudi inštruktor, ki vam bo pomagal pri vodenju.

Zaradi organizacije prevoza iz Bovca je najmanjše število udeležencev 6. Pokličite nas tudi, če ste sami. Morda se lahko pridružite kakšni skupini.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Bovec Rafting Team, Adis Hrovat s.p.
Davčna št.:
62176641
Kontaktna oseba:
Adis Hrovat
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 338 308
Telefon:
+386(0)41 338 308
E-mail:
bovec.rafting.team@siol.net
Faks:
+386(0)5 3896374
Certifikat

Socialno omrežje