Image
Image
7228
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2978/boznar-cebelarstvo-d-o-o-polhov-gradec_1696331621.jpeg

SLOVENSKI MED, MEDENA DARILA, MEDENI LIKER, IZDELKI IZ ČEBELJEGA VOSKA, BOŽNAR ČEBELARSTVO

Polhov gradec 72, 1355 Polhov Gradec, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

SLOVENSKI MED, MEDENA DARILA, MEDENI LIKER, IZDELKI IZ ČEBELJEGA VOSKA, BOŽNAR ČEBELARSTVO

Božnar čebelarstvo d. o. o. je privatno podjetje, ustanovljeno leta 1990. V podjetju je 7 zaposlenih. Imamo dolgoletne izkušnje s področja pridelave in predelave čebeljih pridelkov. Surovine dobimo tudi od zunanjih sodelavcev – čebelarjev . Tako imamo vedno na razpolago vse vrste medu, ki jih lahko pridelamo v Sloveniji. Trudimo se, da kupcem ponudimo najkvalitetnejše izdelke. Ne pozabljamo pa tudi na način ponudbe, kajti dober izdelek zasluži, da ga prodajamo tudi v lepi in kvalitetni embalaži. Naše izdelke lahko kupite v bolje založenih trgovinah po Sloveniji ali pri nas v Polhovem Gradcu.

Kje smo?

Podjetje dela v prostorih Doma čebelarjev v Polhovem Gradcu. Polhov Gradec je manjši kraj v osrčju polhograjskega hribovja, ki vas bo navdušil z neokrnjeno naravo, bogato kulturno in naravno zapuščino in neštetimi možnostmi za izlete in sprehode po okolici. Da je pri nas najlepše, mi že vemo. Vas pa vabimo, da se o tem prepričate sami.

MED

Pristni slovenski med
Vsakodnevna energija za vaše telo
Med, ki nosi blagovno znamko Hiša medu Božnar, je pridelan v Sloveniji. Slovenske čebele, kranjske sivke, so surovino zanj dobile na dišečih travniških cvetovih in v senčnih gozdovih širom Slovenije. Zbrane sestavine so medu dale poseben značaj in svojstven okus. Slovenski čebelarji znamo in zmoremo pridelati različne vrste medu, ki se med seboj razlikujejo po botaničnem in geografskem poreklu. Zato se med razlikuje med posameznimi šaržami. Razlikuje se po barvi, aromi in okusu.

Med je vsestransko sladilo in dodatek jedem. Zaradi visoke vsebnosti grozdnega in sadnega sladkorja daje telesu energijo. Vsebuje tudi minerale, kisline, antibakterijske snovi ter elemente, ki jih človeško telo dnevno potrebuje. Zato med ne sme manjkati v naši prehrani.

ZDRAVJE

Preparati
Zdravje s čebeljimi izdelki
Že od nekdaj so bili ljudje prepričani, da so čebelji pridelki zdravila in da njihova uporaba koristi zdravju ljudi in živali. Vedno več je tudi sodobnih raziskav, ki potrjujejo vsestransko uporabnost čebeljih pridelkov, tako v prehrani kot tudi medicini. Med medenimi preparati boste našli izdelke na osnovi medu, cvetnega prahu, matičnega mlečka in propolisa. Čebeljim pridelkov so ponekod dodane tudi druge, zdravju prijazne sestavine.

KOZMETIKA

Medena kozmetika
Narava vam daje najboljše. Balzam za telo in dušo.
Zdrav in lep videz kože je naša želja ter cilj naše medene kozmetike. V skrbno izbrano podlago smo dodali aktivne snovi iz čebeljega panja, ki s svojimi sestavinami kožo negujejo in hranijo.
Čebelji vosek, med, matični mleček in propolis so idealne surovine za nego kože.

ČOKOLADA

Čokolada z medom in cvetnim prahom
Kombinacija najboljše belgijske čokolade s slovenskim cvetnim prahom bo navdušila tudi najzahtevnejše ljubitelje čokolade.

SLADKI BUTIK

Okus po medu
Izdelki, kjer je med osnova ali sladilo.
Med je bil stoletja prvo sladilo na svetu. Že od pradavnine so bile čebele povezane z mišljenjem in življenjem ljudi. ves čas je imel velik pomen v prehrani, mitologiji, kulturi in medicini. Že od nekdaj je veljal za hrano bogov.

V Hiši medu Božnar smo za vse ljubitelje medu pripravili številne izdelke, kjer je med osnova ali sladilo. V različnih pakiranjih pa so primerni tudi kot darila.

DARILA

Medena darila
Zaželite zdravja z zdravilnimi izdelki iz Hiše medu Božnar
Obdarujte svoje sorodnike, prijatelje in poslovne partnerje z medenimi darili Hiše medu Božnar. Imamo več kot 30 let izkušenj na področju poslovnih daril. Izbirate lahko med različnimi pakiranji in kombinacijami izdelkov v pakiranjih. Medene izdelke lahko personaliziramo z obešanko na kateri je natisnjen vaš znak ali reklamno sporočilo.

VOSEK

Izdelki iz čebeljega voska
Čebelji vosek je ena prvih surovin za izdelavo sveč. Uporabljali so ga že stari Rimljani in si z njegovo uporabo podaljšali dan. Sveča je lahko tudi drobno darilo, s katerim razveselimo ljudi, ki jih imamo radi. Z uporabo voščenih sveč boste v dom prinesli košček narave, saj so čebele surovino za vosek našle na cvetočih travnikih in v gozdovih.
Sveče iz čistega čebeljega voska gorijo zelo počasi in imajo prijeten vonj. Poleg tega pa čistijo prostor negativne energije.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Polhov gradec 72, 1355 Polhov Gradec, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Božnar čebelarstvo d.o.o.
Davčna št.:
21585741
Naslov:
Polhov Gradec 72, 1355 Polhov Gradec
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 191000011511529 Deželna banka Slovenije
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386 (0)1 3640020
E-mail:
info@boznar.si
Faks:
+386 (0)1 3640025
Spletna trgovina:
Certifikat
Naslov:
Polhov Gradec 72, 1355 Polhov Gradec

Socialno omrežje