Image
Image
7678
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/2810/logo-1543909191.png

HIDROPONIKA, OSVETLJAVA, SEMENA, GNOJILA,....

Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana

Galerija slik

Predstavitev

SKLADIŠČE ODPRTO: PONEDELJEK- PETEK: 9.00-12.30 in 13.00-17.00

BUDSEASON je med vodilnimi ponudniki vse indoor opreme in pripomočkov za gojenje pri vašem notranjem vrtičku. Z širokim znanjem smo vam vedno na voljo.

PRODAJNI PROGRAM:

 • RAZSVETLJAVA
 • GAVITA Profesional Lighting
 • HIDROPONIKA
 • GROW ROOM
 • GNOJILA
 • MEDIJ ZA RAST
 • PROPAGATORJI
 • PREZRAČEVANJE
 • HARVEST pripomočki za obdelavo pridelka
 • AIR POT IN GARLAND PODSTAVKI
 • UMERJANJE
 • NAMAKANJE
 • CBD

  Prednosti hidroponike

  Dokazano je, da ima hidroponika več prednosti pred klasičnim vrtnarjenjem. Stopnja rasti hidroponske rastline je 30-50 odstotkov hitrejša kot rastlina v tleh, gojena v enakih pogojih. Večji je tudi pridelek rastline. Znanstveniki menijo, da obstaja več razlogov za drastične razlike med hidroponskimi in talnimi rastlinami. Dodatni kisik v hidroponskih gojiščih pomaga spodbuditi rast korenin. Rastline z dovolj kisika v koreninskem sistemu tudi hitreje absorbirajo hranila. Hranila v hidroponskem sistemu se zmešajo z vodo in pošljejo neposredno v koreninski sistem. Rastlini ni treba iskati v tleh potrebnih hranil. Ta hranila se v rastlino dostavljajo večkrat dnevno. Za iskanje in razgradnjo hrane hidroponska rastlina potrebuje zelo malo energije. Rastlina nato s to prihranjeno energijo hitreje raste in obrodi več sadja. Tudi hidroponske rastline imajo manj težav z okužbami s hrošči, glivicami in boleznimi. Na splošno so rastline, pridelane hidroponično, bolj zdrave in srečnejše rastline.

  Hidroponsko vrtnarjenje ponuja tudi številne prednosti za naše okolje. Zaradi nenehne ponovne uporabe hranilnih raztopin hidroponsko vrtnarjenje porabi precej manj vode kot vrtnarjenje v tleh. Zaradi pomanjkanja potrebe se na hidroponskih pridelkih uporablja manj pesticidov. Ker hidroponski vrtnarski sistemi ne uporablja zgornjega sloja tal, erozija površinskega sloja niti ni problem.

  Vas mika in ste v dvomih, za začetek in učenje predlagamo manjši zalogaj, ko osvojite način pridobite znanje in izkušnje lahko svoj hobi popeljete do pravega biznisa.


BUDSEASON je rastoče podjetje vse od leta 2012. Pozdravljamo vse vrtičkarje, od hobi programa pa vse do profesionalnega programa, za gojenje različnih vrst rastlin.
Kjer koli že ste smo tukaj za vas z vsem potrebnim znanjem za nadaljno horti kulturno gojenje na hidroponiki, zemlji ali kokosovih vlaknih.
Trenutno delujemo po spletni prodaji. Kmalu pa bomo dosegljivi za vas tudi na stacionarni lokaciji, kjer si boste lahko ogledali vse hidroponične sisteme ter ostale pripomočke povezane z horticulturo.

BUDSEASON podjetje je nastalo iz same strasti do gojenja rastlin v zaprtih prostorih, saj se zavedamo kako dobro je imeti doma vzgojene kulture čez celo leto. Za nas je poglavitno poslanstvo podajati znanje o notranjem gojenju rastlin vsem, ki so se zato odločili.

Za nas pomeni gojenje rastlin v zaprtih prostorih nedokončana zgodba, saj se vedno znova pojavljavo nove metode in tehnike, ki prihajajo na tržišče.

V primeru, da rabite informacije povezane z opremo, tehniko gojenja ali kakršno koli drugo informacijo smo tukaj za vas. Vprašajte nas!

Skladišče se nahaja na Letaliski 34 v Ljubljani.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
BUDSEASON, trgovina po pošti in internetu, Rok Budiselić s.p.
Davčna št.:
35402725
Naslov:
Polje, cesta V 4, 1260 LJUBLJANA-POLJE
Poslovna enota:
Letališka 34, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0005 1533 282 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Kontaktna oseba:
Rok Budiselić
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 De
Mobitel:
+386 (0)51 425 542
Mobitel:
051425542
E-mail:
info@budseason.eu

Socialno omrežje