Image
Image
787
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8990/canyoning-soteskanje-maya-team_1706784268.jpeg

CANYONING - SOTESKANJE, MAYA TEAM Priporočamo

Volče 87c, 5220 Tolmin, Goriška, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Canyoning ali soteskanjev neokrnejni naravi v družbi s profesionalnimi lokalnimi vodniki.

Canyoning ali soteskanje se prične v naši agenciji, kjer vam razdelimo vso potrebno opremo. Po tem, ko podpišete izjavo o strinjanju in upoštevanju varnostnega protokola, vas odpeljemo z našim vozilom na start lokacijo. Preoblečemo se v canyoning opremo in že smo pripravljeni na cca 20 minutni pohod na izhodiščno točko. 

Začnemo z varnostnim protokolom nato pa akcija. Za začetek slap ki meri dober meter, nato pa vsak slap višji od prejšnjega. Vaš največji izziv bo 27m visok lepotec, katerega boste premagali s pomočjo vrvi in vašega poguma. Dobrodošli!

CANYONING - SOTESKANJE

Izvajanje aktivnosti: maj - september

Število udeležencev: 10

Za uživanje in pravo otroško razigranost potrebujete le željo po sproščanju adrenalina. Izkušnje niso potrebne.

V agenciji vam bomo razdelili vso potrebno opremo (5-milimetrsko neoprensko obleko – zgornji in spodnji del, čelado, rešilni jopič, zaščitne hlače in neoprenske čevlje). Z organiziranim prevozom vas bomo odpeljali do začetne točke, kjer se boste preoblekli v opremo za soteskanje, vaša suha oblačila pa vas bodo čakala v kombiju. Preoblečeni bomo hodili približno 20 minut do vstopne točke, kar nas bo ogrelo in pripravilo na dve do tri ure trajajočo pustolovščino.

Pot nas bo peljala po gozdni stezici mimo 27-metrskega slapu, ki bo naš največji izziv. Vmes lahko pričakujete še kopico drugih slapov, ki merijo od enega do dvanajstih metrov. Pred začetkom nepozabnega soteskanja vam bodo naši vodniki prikazali in vas naučili vse tehnike za varno soteskanje. Poskrbeli pa bomo tudi za fotografije, ki bodo ovekovečile vse vaše podvige.

Jutranje vodene ture soteskanja izjemoma izvajamo vsak dan ob 8.30 uri, ne glede na to da vam bo rezervacijski sistem ob rezervaciji ponudil možnost rezervacije za ob 9.00.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Volče 87c, 5220 Tolmin, Goriška, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
MAYA TEAM D.O.O.
Davčna št.:
SI24153044
Naslov:
Volče 87c, 5220 Tolmin
Država:
Slovenija
Poslovna enota:
Tolmin
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 3500 1000 1702 165
Odgovorna oseba:
Borut Nikolaš
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
Mobitel:
051 312 972
E-mail:
info@maya.si
Certifikat
Naziv:
MAYA TEAM D.O.O.
Naslov:
Volče 87c, 5220 Tolmin

Kontaktne osebe

Team building

Socialno omrežje