Image
Image
5370
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew358.png

CENTER TISKA SMATROS, LJUBLJANA

Dunajska 104 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Smatros Print s svojimi znamkami natisni.si, printaj.me, presnemi.si, copyland.si, mojadarila.com – Originalic  ter diskont-tisk.com ponuja tehnološko sodoben, kakovosten, hiter predvsem pa ugoden način naročanja in izdelave tiskovin, promocijskih materialov in potiska ostalega. 

Natisni.si je glavna stran za poslovne uporabnike, z izjemno široko ponudbo digitalnega tiska, grafične priprave in inženiringa ter ostalih storitev. Skoraj popolnoma digitalna produkcija omogoča izdelavo že od nekaj izvodov dalje, na vrsto materialov, obenem pa skrajša rok izdelave na nekaj ur. Kombinacija različnih tehnologij – digitalni laserski tisk, digitalni solventni tisk, računalniški izrez, lasersko graviranje, ploskovni digitalni tiskalniki in direkten potisk tekstila – vse krmiljeno z računalniško podporo, omogoča izdelavo izjemno širokega spektra izdelkov.

Po petih letih delovanja je s prenovo podobe in spletne strani natisni.si na poti, da postane vodilno spletišče digitalnega tiska ter marketinških storitev pri nas in preko slovenskih meja. Poleg gole izdelave lahko zagotovimo namreč tudi grafično pripravo in oblikovanje, svetovanje o marketinških akcijah ter izvedbo direktne pošte ali v povezavi z našim spletnim oddelkom Smatros Online tudi trans-promo aktivnosti. Sodelovanje s skupino Smatros tako prinaša celovito rešitev, ki je stroškovno optimizirana, speljana pod eno streho ter na najvišji kakovostni ravni.
 
Pridružite se nam na naši poti do vodilnega mesta digitalnega tiska, sodelujmo na poti k odličnosti!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dunajska 104 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Poslovna oblika:
SMATROS, napredne poslovne rešitve d.o.o.
Davčna št.:
12266841
Telefon:
0808475
E-mail:
info@natisni.si
Certifikat