Image
Image
12694
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew12127.jpg

NAJEMI NAS APARATI ZA IZDELAVO SLADKORNE PENE, KOKIC, PRODAJA BALONOV, IZPOSOJA NAPIHLJIVIH SKAKAČEV

Šubljeva ulica 27, 1234 , Mengeš, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Citron Topolovec Jože s.p. se z dolgoletno tradicijo ukvarja s prodajo sladkorne pene, pop-corna in balonov na terenu po vsej Sloveniji. Skozi celo leto smo prisotni na raznih kulturnih,športnih in zabavnih prireditvah ter na sejmih, veselicah, koncertih, turističnih dnevih, nočeh, paradah in še bi lahko naštevali. Imamo tudi napihljive gradove - blazine za otroško veselje kot so rojstni dan, piknik, živ žav, prireditve, sejmi in idruga presenečenja za razvajanje najmlajših.

Dragi starši, babice, dediji, tete, strici, ste vedeli, da imate možnost za presenečenje ob rojstnem dnevu ali drugem pomembnem dogodku vaših malčkov. Ponujamo vam možnost najema napihljivega gradu za najlepše praznovanjev mestu, ulici ali vašem dvorišču. Ponudimo vam lahko tudi sladkorno peno in popcorn v neomejenih količinah za minimalne stroške. Verjemite, da bo zabava zanimiva in nepozabna. Smo prvi in pravi naslov za izposojo napihljive blazine - gradu! Prepričani smo, da vam in vašim malčkom lahko ponudimo največ.


Ponudba:

Tisk vašega loga na balone ter embalažo:


Izdelava reklamnih balonov ali tisk reklamnih sporočil, logotipov na embalažo popcorna - "kokice". Tak način je najcenejša reklama za vašo podjetje ali dogodek, katerega bo videla cela Slovenija. Za detaljne informacije nam pošljite sporočilo.     

Izposoja aparatov za izdelavo pene ter pop-corna:

Izposojamo aparate za izdelavo sladkorne pene ter popcorna - "kokice" za razne osebne ter poslovne družabne dogodke.

Prodaja motivskih balonov ter dekoracije prostorov:

Napihujemo razne motivske, okrasne, reklamne in dekoracijske balone. Z baloni dekoriramo prostore , kjer poteka družaben ali svečan dogodek.

Izposoja napihljivih skakačev, trampolinov:

Pripeljemo in postavimo napihljivi skakač ali trampolin ter razveselimo vaše otroke, ki bodo glavni v mestu, ulici ali na vašem dvorišču. Zadovoljne stranke pravijo "Popoln užitek v brezkrbni mehkobi."

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Šubljeva ulica 27, 1234 , Mengeš, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Citron - prodaja na sejmih in prireditvah, dejavnost premičnih in provizoričnih gostinskih obratove Jože Topolovec s.p.
Davčna št.:
88815340
Naslov:
Šubljeva ulica 27, 1234, Mengeš
Govorimo:
 SI
Certifikat
Naslov:
Šubljeva ulica 27, 1234, Mengeš