Image
Image
12698
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew8991.jpg

CVETLIČARNA PTUJ Cvetličarna Vijolica, Aleksandra Vorih s.p

Zagrebška cesta 15, 2250 Ptuj, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

CVETLIČARNA PTUJ Cvetličarna Vijolica, Aleksandra Vorih s.p.

Cvetličarna "Vijolica" na Ptuju – Vaša Oaza Cvetlične Umetnosti

Dobrodošli v cvetličarni "Vijolica" na Ptuju, kjer se cvetje spremeni v čarobne trenutke. Naša strast do cvetja nas povezuje z naravo in umetnostjo, ter ustvarja izjemne cvetlične aranžmaje, ki prinašajo lepoto in radost v vsak kotiček vašega življenja. Prepustite se naši kreativnosti in raznolikim storitvam, ki jih nudimo:

Rezano cvetje in lončnice: V "Vijolici" vas pričakuje bogat izbor svežega in dišečega rezanega cvetja ter številnih vrst lončnic. Vsak cvet pripoveduje svojo zgodbo, mi pa vam pomagamo izbrati pravega za vašo priložnost.

Aranžiranje daril: Ali želite svojim najdražjim podariti darilo, ki bo izražalo ljubezen in skrb? Naša cvetlična darila so popolna izbira za vsako priložnost. Z unikatnimi aranžmaji bomo vaše darilo spremenili v pravo umetnino.

Poročni aranžmaji: Vaš poročni dan je eden najpomembnejših dogodkov v življenju, zato se z veseljem posvetimo vsaki cvetlični podrobnosti. Od poročnih šopkov do čudovite dekoracije vozil in prizorišča – vaše sanje bomo spremenili v resničnost.

Dekoracija poslovnih prostorov, lokalov itd.: Poskrbite za prvi vtis, ki bo zapustil trajen vtis. Naša cvetlična dekoracija je kot dotik eleganc in svežine, ki bo vašemu poslovnemu prostoru ali lokalu dodala poseben čar.

Žalni aranžmaji: Občutki žalosti in spoštovanja zahtevajo dostojanstven izraz. Naše žalne kreacije, kot so venci, ikebane in žarni venčki, bodo izrazili vašo sočutnost in spoštovanje do pokojnika.

Adventni aranžmaji: Praznični čas je čas čarobnosti, in naši adventni aranžmaji prinašajo pravo božično vzdušje v vaš dom ali prostor.

Dekoracija dogodkov: Cvetličarne lahko sodelujejo pri dekoraciji različnih dogodkov, kot so zabave, poslovni dogodki, maturantski plesi itd. Pri tem ustvarjajo cvetlične aranžmaje, ki se ujemajo s temo dogodka.

Darilni boni: Za tiste, ki želijo izbrati svoje cvetlično doživetje, ponujamo darilne bone. S temi boni bodo lahko obdarovanci izbrali cvetje ali druge izdelke, ki jim najbolj ustrezajo.

"Cvetličarna Vijolica" na Ptuju je več kot le trgovina s cvetjem. Smo kreativna ekipa, ki se posveča cvetlični umetnosti in izražanju čustev skozi cvetje. Obiščite nas in se prepričajte sami – vsak cvet je zgodba, vsak aranžma pa je umetnost. Vaše želje so naš navdih, zato se veselimo, da bomo del vaših posebnih trenutkov.

Seveda, tukaj je nekaj klasične ponudbe, ki jo lahko najdete v cvetličarni:

 1. Rezano cvetje: Pestra izbira svežega rezanega cvetja, vključno z različnimi vrstami rož, tulipani, lilijami, nageljni, vrtnicami in še veliko drugih.

 2. Lončnice: Raznolika izbira sobnih in zunanjih lončnic, kot so orhideje, sukulenti, fige, begonije, geranije in še mnoge druge.

 3. Cvetlični aranžmaji: Izdelava cvetličnih aranžmajev za različne priložnosti, vključno z darili, dekoracijami za dom, poročnimi aranžmaji, žalnimi cvetjem in drugimi posebnimi dogodki.

 4. Dekoracija porok: Priprava poročnih šopkov za nevesto in družico, dekoracija cerkve, prizorišča in vozil ter ostali poročni cvetlični aranžmaji.

 5. Dekoracija dogodkov: Izdelava cvetličnih dekoracij za praznovanja, zabave, poslovne dogodke, maturantske plese in druge posebne priložnosti.

 6. Žalni aranžmaji: Priprava cvetličnih vencev, ikeban in drugih žalnih aranžmajev za pogrebe in spominske slovesnosti.

 7. Adventni aranžmaji: Ustvarjanje adventnih venčkov, cvetličnih dekoracij in prazničnih aranžmajev za božično obdobje.

 8. Dekoracija poslovnih prostorov: Oblikovanje cvetličnih aranžmajev za pisarne, hotelske preddverje, restavracije in druge poslovne prostore.

 9. Dostava: Možnost dostave cvetja na želeni naslov, kar omogoča strankam, da presenetijo svoje bližnje.

 10. Izdelava cvetličnih lončkov in šopkov: Priprava pripravljenih cvetličnih lončkov in šopkov za hitre nakupe.

 11. Darilni boni: Možnost nakupa darilnih bonov, ki omogočajo prejemnikom, da si sami izberejo svoje cvetlično doživetje.

 12. Svetovanje: Strokovno svetovanje strankam pri izbiri cvetja glede na priložnost, okus in skladnost barv.

Pomembno je vedeti, da se ponudba cvetličarn lahko razlikuje glede na njihovo lokacijo, velikost in specializacijo. Pred obiskom cvetličarne je vedno priporočljivo preveriti njihovo spletno stran ali jih kontaktirati neposredno, da se prepričate o njihovi trenutni ponudbi.
Cvetličarna "Vijolica" na Ptuju je osredotočena na ustvarjanje unikatnih in čustveno bogatih cvetličnih doživetij. Naša ekipa cvetličarjev je predana temu, da uresniči vaše ideje in ustvari izdelke, ki bodo odražali vašo osebnost in namen. Obiščite nas in doživite čarobnost cvetja skozi našo široko paleto storitev in ponudbe.

Tukaj je seznam nekaterih pogosto najdenih rožic ki jih lahko najdete v cvetličarnah:

 1. Vrtnice (Rosa): Klasične in priljubljene rože, ki prihajajo v različnih barvah in velikostih ter izražajo ljubezen, spoštovanje in različna čustva.

 2. Tulipani (Tulipa): Pomladne cvetlice s široko paleto barv, ki simbolizirajo občudovanje in veselje.

 3. Lilije (Lilium): Elegantne in dišeče rože, ki prihajajo v različnih oblikah in barvah ter predstavljajo čistost in prefinjenost.

 4. Nageljni (Dianthus): Cvetlice s številnimi cvetnimi listi, ki simbolizirajo ljubezen, pripadnost in zvestobo.

 5. Orhideje (Orchidaceae): Eksotične rože, znane po svoji lepoti in eleganci, ki predstavljajo redkost, ljubezen in luksuz.

 6. Geranije (Pelargonium): Klasične lončnice z barvitimi cvetovi, ki so idealne za okenske police in vrtove.

 7. Begonije (Begonia): Sočne rože s cvetovi različnih oblik in barv, ki prinašajo živahnost v notranje in zunanje prostore.

 8. Azaleje (Rhododendron): Grmičaste rastline z obiljem barvitih cvetov, ki se pogosto uporabljajo za dekoracijo in darila.

 9. Krizanteme (Chrysanthemum): Jesenske cvetlice s pestro paleto barv, ki predstavljajo dolgoživost in obilje.

 10. Sukulenti (Succulentae): Sočne rastline, ki shranjujejo vodo v svojih listih in so priljubljene zaradi svoje enostavne nege.

 11. Spathiphyllum: Lončnice z belimi cvetovi in zelenimi listi, znane tudi kot "ženska sreča" zaradi svojega čistilnega učinka na zrak.

 12. Kaktusi (Cactaceae): Sukulenti s trni, ki so znani po svoji vzdržljivosti in različnih oblikah.

To je samo nekaj primerov rož in rastlin, ki jih lahko najdete v cvetličarnah. Ponudba se lahko razlikuje glede na letni čas, lokalno okolje in trenutne trende.

Cvetličarna "Vijolica" na Ptuju je osredotočena na ustvarjanje unikatnih in čustveno bogatih cvetličnih doživetij. Naša ekipa cvetličarjev je predana temu, da uresniči vaše ideje in ustvari izdelke, ki bodo odražali vašo osebnost in namen. Obiščite nas in doživite čarobnost cvetja skozi našo široko paleto storitev in ponudbe.

PTUJ CVETLIČARNA VIJOLICA, CVETLIČARSTVO PTUJ CVETLIČARNA VIJOLICA

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Zagrebška cesta 15, 2250 Ptuj, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Cvetličarna Vijolica, Aleksandra Vorih s.p.
Davčna št.:
53844190
Naslov:
Zagrebška cesta 15, 2250 Ptuj
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0422 5011 2971 315 (NOVA KBM d.d.)
Kontaktna oseba:
Aleksandra Vorih
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
059 015 644
Certifikat
Naziv:
Cvetličarna Vijolica, Aleksandra Vorih s.p.
Naslov:
Zagrebška cesta 15, 2250 Ptuj