Image
Image
5545
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4870/logonew33671.jpg

NADSTREŠKI ALU INOX KOVANI DEMONT KLJUČAVNIČARSTVO FRANCO DEBERNARDI S.P. Priporočamo

Seča 48, 6320 Portorož, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Ponujamo zanesljive rešitve za zaščito vašega prostora pred vremenskimi vplivi, oblikovano po vaših željah.

Demont Ključavničarstvo Franco Debernardi s.p.

se ponosno razširja na področje izdelave in montaže še dodatnih kovinskih izdelkov, ki vključujejo nadstreške, ograje, varnostne ograje ter dvoriščna vrata. Naša zavezanost kvaliteti in natančnosti se odraža tudi v teh dodatnih segmentih našega delovanja.

Nadstreški

Izdelujemo in montiramo nadstreške, ki ne le ščitijo pred vremenskimi vplivi, temveč tudi estetsko dopolnjujejo vaš prostor. Ne glede na to, ali gre za nadstrešek za avtomobile, teraso ali drug namen, se prilagajamo vašim potrebam, uporabljamo najkakovostnejše materiale ter zagotavljamo trpežne in privlačne rešitve.

Ograje

Naša ponudba ograj je raznolika in obsega tako klasične ograje iz kovanega železa kot tudi moderne ograje iz nerjavečega jekla (inox). Z vrhunskim oblikovanjem in natančno izdelavo ustvarjamo ograje, ki združujejo estetiko, varnost in funkcionalnost. Ograje prilagajamo tako okolju kot tudi vašim osebnim preferencam.

Varnostne ograje

Varnostne ograje so ključnega pomena za zaščito vašega doma ali poslovnega prostora. Naša ponudba varnostnih ograj združuje visoko trdnost, estetski dizajn in funkcionalnost. Poskrbimo, da so naše varnostne ograje v skladu z vsemi standardi varnosti ter hkrati estetsko dopolnjujejo okolico.

Dvoriščna vrata

Dvoriščna vrata so prvi vtis vašega doma ali podjetja, zato želimo, da so estetsko dovršena, trpežna in funkcionalna. Izdelujemo dvoriščna vrata po meri, ki se prilagajajo arhitekturi objekta ter izpolnjujejo vaše želje glede dizajna, varnosti in avtomatizacije.

Pri "Demont Ključavničarstvo Franco Debernardi S.P." verjamemo v celovite rešitve, ki zadovoljijo vse potrebe naših strank. Z našim strokovnim pristopom in predanostjo kakovosti vam zagotavljamo vrhunske kovinske izdelke, ki bodo trajni in funkcionalni, obenem pa estetsko dopolnjujejo vaš prostor.

Izdelava in montaža kovinskih izdelkov, kot so ograje iz kovanega železa in nerjavečega jekla (inox), železne konstrukcije in ostalih izdelkov po naročilu. Dodatne storitve so varjenje aluminija in izdelava nadstreškov iz nerjavečega jekla (inoxa), zvijanje pločevine do debeline 3,5mm in dolžine 2m, rezanje pločevine debeline 5mm in dolžine 2m.

Podjetje "Demont Ključavničarstvo Franco Debernardi S.P." se ponosno predstavlja kot vrhunski ponudnik storitev izdelave in montaže kovinskih izdelkov. Z večletnimi izkušnjami in strastjo do kakovosti smo postali zaupanja vreden partner pri uresničevanju vaših individualnih potreb na področju kovinske obdelave.

Naša osrednja dejavnost obsega izdelavo in montažo široke palete kovinskih izdelkov, vključno z vrhunskimi ograjami iz kovanega železa in nerjavečega jekla (inox), železnimi konstrukcijami ter drugimi kovinskimi izdelki, ki jih izdelamo po natančnih specifikacijah in željah naših strank.

V našem podjetju ne nudimo zgolj standardnih rešitev, temveč se prilagajamo vašim edinstvenim zahtevam. Poleg izdelave po naročilu vam ponujamo tudi dodatne storitve, ki vključujejo vrhunsko varjenje aluminija ter izdelavo nadstreškov iz nerjavečega jekla (inoxa). Naša strokovna ekipa se ponaša z znanjem in veščinami, ki omogočajo izvedbo različnih projektnih izzivov na najvišji ravni kakovosti.

Poleg tega vam nudimo specializirane storitve, kot so zvijanje pločevine do debeline 3,5 mm in dolžine 2 m ter rezanje pločevine debeline 5 mm in dolžine 2 m. S temi tehnikami lahko ustvarimo izdelke, ki so natančno prilagojeni vašim potrebam in specifikacijam.

Pri "Demont Ključavničarstvo Franco Debernardi S.P." smo predani zagotavljanju vrhunskih izdelkov in storitev, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Z nami lahko računate na zanesljive, estetsko dovršene in trajne kovinske izdelke, ki bodo zadovoljili vaša pričakovanja.Naše reference so:

- Hotel Alexander R. Slatina,
- Hotel Sava R. Slatina,
- Hotel Plaza Ljubljana.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Seča 48, 6320 Portorož, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Demont ključavničarstvo Franco Debernardi s.p.
Davčna št.:
45090904
Naslov:
Seča 48, 6320 Portorož - Portorose
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 3000 0001 6396 431 (odprt 5.4.2016, Sberbank d.d.)
Odgovorna oseba:
Franco Debernardi
Kontaktna oseba:
Franco Debernardi
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 718 479
Mobitel:
041718479
E-mail:
demontfranco@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Demont ključavničarstvo Franco Debernardi s.p.
Naslov:
Seča 48, 6320 Portorož - Portorose