Image
Image
8893
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2185/domace-slascice-murn-metlika_1687174806.jpeg

MASLENI PIŠKOTI, ROJSTNODNEVNA TORTA, POROČNA TORTA, DOMAČE SLAŠČICE MURN, METLIKA

Ulica na trg , 8330 Metlika, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

S predanostjo in navdihom se v Domačem slaščičarstvu Murn trudimo očarati vse, ki si vzamejo trenutek časa za kratko potovanje v svet sladkih okusov. Nudimo vam piškote, breskvice, pito, žepke, zavitek, kokos kocke, rumove kroglice, linške oči,..

Jesti dobro pomeni skrbeti za sebe. S predanostjo in navdihom se v Domačem slaščičarstvu Murn trudimo očarati vse, ki si vzamejo trenutek časa za kratko potovanje v svet sladkih okusov. Izdelujemo namreč slaščice in torte po naročilu za različne priložnosti.

Strast, skrbna izbira surovin visoke kakovosti, strokovnost in disciplina v proizvodnih procesih ter pozornost do detajlov. To je filozofija, ki nas usmerja pri odnosu do dela. Veliko pa damo tudi na izgled naših izdelkov. Če ste pripravljeni na nepozabno razvajanje vaših brbončic, se ne obotavljajte in nas preprosto pokličite!

Pekarna in slaščičarski izdelki; Domače slaščice Murn smo pravi naslov za vse ljubitelje dobrih in svežih sladic. Nudimo vam namreč bogat izbor tort…se vam je zahotela jogurtova, ledena, nutellina, sadna ali pa mogoče čokoladna? Bi raje piškote, breskvice, pito, žepke, zavitek… Pripravljamo tudi belokranjsko pogačo, dunajske valove in ruske kape. Prava poslastica pa so naše kokosove kocke, rumove kroglice, linške oči, madžarice…mmmhm.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ulica na trg , 8330 Metlika, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Domače slaščice Murn Andrej Kavčič s.p.
Davčna št.:
24214612
Kontaktna oseba:
Andrej Kavčič
E-mail:
aktrempus@gmail.com
Certifikat