Image
Image
5120
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew43986.jpg

DOMAL PROJEKTIRANJE, PROIZVODNJA IN MONTAŽA, D.O.O., KOMENDA

Potok pri Komendi 18, 1218 , Komenda, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Smo podjetje, ki se ukvarja s projektiranjem, proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva iz aluminija.

Naši sistemi nudijo široko paleto proizvodov in tehnologij, ki omogočajo rešitev kakršnihkoli arhitekturnih in strukturnih problemov.

Sistemi ponujajo projektantu veliko prožnosti pri projektu; od zgradb v historičnem stilu v harmoniji s sosednimi objekti do najmodernejših trgovskih centrov s posebnimi tehničnimi in estetskimi zahtevami.

PROIZVODNI PROGRAM

 • krilna, drsna in zložljiva okna
 • vhodna in notranja vrata
 • drsna in zložljiva harmonika vrata
 • suho montažna okna in vrata
 • zapiranje balkonov
 • protipožarna vrata EI30 in EI60
 • zimski vrtovi
 • nadstreški
 • predelne stene
 • steklene ograje
 • sanitarne stene
 • strukturalne fasade
 • polstrukturalne fasade
 • prezračevane fasade
 • jeklene konstrukcije

Fasade

Kako pomembna je fasada, še posebej pri poslovnih stavbah, je jasno vsakem arhitektu. Najboljši učinek zagotovo dosežemo s  postavitvijo toplotno izoliranih okenskih fasad.

Zasteklitev je povsod izvedena z EPDM tesnili. V odvisnosti od okovja in vstavljenega stekla izpolnjujejo okna zahteve varnostnih razredov SF I, SF II…

Odlikujejo pa jih odlična izolativnost in seveda prilagodljivost vsakemu projektu (oblika, izvedba, barva…).

Okna

Sodobni načini gradnje in novi, inovativni in okolju prijazni materiali postavljajo naša ALU okna v položaj ključnega elementa zgradb. Nove zakonitosti pri gradnji zahtevajo, "svetlejše" in bivanju prijaznejše prostore ter energijsko varčne zgradbe. Med pogojnike za dosego teh kriterijev je tudi izbira pravih oken.

Naša ALU okna:
- visoka stabilnost in nosilnost profila,
- visoka stopnja zvočne izolativnosti,
- pisan spekter barv oken
- zelo dolga življenjska doba oken,
- zasteklitev je povsod izvedena z  EPDM tesnili. 

Podrobnejše podatke pa najdete na VIP straneh, ki so v prvi vrsti namenjene arhitektom.

Vrata

Vhodna vrata so velikokrat pika na i pri vsaki zgradbi. Naša vhodna vrata odlikuje odličen design, prilagodljivost projektom in ne nazadnje tudi varnost. Tudi pri vhodnih vratih je zasteklitev izvedena z EPDM tesnili. Naša vhodna vrata so tako tudi energijsko varčna kot tudi skoraj večna, saj je življenjska doba izjemno dolga.

Zimski vrtovi

Zimski vrtovi so nekaj posebnega, saj lahko naročnik sprosti svojo domišljijo, ki mu jo mi uresničimo. Ne samo, da tako pridobite na bivalnem prostoru, temveč sam ta prostor dobesedno zadiha z naravo in okolico.Pri zimskih vrtovi je izjemnega pomena izbira materialov, pravilno načrtovanje in izjemno natančna izdelava oz postavitev.

Predelne stene

Najpogosteje se za tako rešitev uporabe naših predelnih in sanitarnih sten odločajo tisti, ki si želijo hitre, enostavne, čiste in kvalitetne rešitve svojih potreb po spremembi obstoječih prostorov ali pa novih. Seveda je tudi tu prepuščeno vse vašemu izboru kot ideji, saj je prilagodljivost izjemno enostavna.

Požarni sistemi

Stene
Protipožarna stene morajo biti narejene v skladu z vsemi protipožarnimi standardi, da bi jih kot take lahko tudi ponujali trgu. Kljub temu pa vam ob upoštevanju vseh teh standardov lahko ponudimo širok izbor protipožarnih sten v smislu prilagajanja vašim zahtevam ali dani situaciji.

Vrata
Protipožarna vrata morajo biti narejena v skladu z vsemi protipožarnimi standardi, da bi jih kot taka lahko tudi ponujali trgu. Kljub temu pa vam ob upoštevanju vseh teh standardov, lahko ponudimo širok izbor protipožarnih vrat izjemno lepega designa, ki ga lahko na podlagi vaših zahtev še dodatno prilagodimo.

PVC okna in vrata

Zaradi prilagajanja trgu in povpraševanju po kvalitetnih PV oknih in vratih smo pričeli tudi z izdelavo le teh. Tako kot ALU program oken in vrat tudi ta program izdelave PVC oken in vrat temelji na izdelavi po naročilu iz najkvalitetnejši materialov.

Ostalo

 • Jeklene konstrukcije
 • Steklene ograje
 • Nadstreški
 • Zapiranje balkonov
 • Prezračevalne fasade

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Potok pri Komendi 18, 1218 , Komenda, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Domal projektiranje, proizvodnja in montaža, d.o.o.
Davčna št.:
52482740
Telefon:
+386(0)1 8343488
E-mail:
domal@siol.net
Faks:
+386(0)1 8343489
Certifikat