Image
Image
19664
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1998/dominko-ptuj_1695205099.jpeg

PRODAJA NOVIH IN RABLJENIH VOZIL PTUJ, SERVIS, TEHNIČNI PREGLEDI, DOMINKO

Zadružni trg 8, 2250 Ptuj, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Dominko smo pooblaščeni prodajalec in serviser za vozila Volkswagen, Škoda, Audi in Seat, opravljamo tehnične preglede in registracije vozil, sklepamo zavarovalne police vseh pomembnejših zavarovalnic v Sloveniji, odkupujemo pa tudi rabljena vozila za nadaljnjo prodajo.

Na odločitev za nakup vozila iz našega prodajnega centra zagotovo vpliva visoka kakovost vozil Volkswagen, Škoda, Audi in Seat. Še tako dober izdelek pa potrebuje ustrezno vzdrževanje da ohrani dobre lastnosti in svojo vrednost. Več kot 30-letna tradicija servisne dejavnosti družbe Dominko zagotavlja usklajeno organiziranost in opremljenost, predvsem pa stalno izpopolnjevanje osebja ter optimalno vzdrževanje in servisiranje vozil. Obisk našega servisa je prijeten dogodek in mi zaupanja vredni partner.

Prodaja vozil

  • nova vozila
  • rabljena vozila


Center rabljenih vozil
V centru rabljenih vozil ponujamo veliko zalogo rabljenih vozil  različnih znamk in cenovnih razredov. Vsako rabljeno vozilu pregledamo po kontrolnih točkah, v primeru napak, le te popravimo in vozilo tehnično brezhibno pripravimo za vaš ogled.

Prednosti naše ponudbe:

  • menjava staro za novo
  • menjava staro za staro
  • različne možnosti financiranja (kredit, leasing,…)


Servis
S ponosom lahko poudarimo, da imamo servis opremljen z najnovejšo tehnologijo, kader strokovno podkovan, kakovostno opremljene storitve in ugodne cene.  Specializirano pokrivamo področje programa: Volkswagen, Škoda, Audi in Seat.  

Vodilo ob servisu je vaša brezskrbnost. Ob popravilu vozila Vam bomo ponudili kavico, nadomestno vozilo v kolikor bo popravilo vašega vozila zahtevalo dodatno delo in dodaten čas. Obvestili Vas bomo, ko bo vaše vozilo za vas pripravljeno.

Zavedamo se, da potrošniki pričakujejo kakovostno opravljeno delo v hitrem časovnem obdobju, zato se zavzemamo, da poslujemo profesionalno, kakovostno, uporabljamo znanje, ki smo si ga pridobili z dolgoletnimi izkušnjami.

Za delo, ki ga opravimo izdamo garancijsko potrdilo v servisno knjižico. Vsaki stranki ponudimo tudi popust in paketne cene servisnih storitev.  Zato vljudno vabljeni v naše servisne prostore, kjer se lahko  prepričajte, da vam želimo polepšati dan.

Tehnični pregledi
Tehnični pregled vozila pomeni pregled in preizkus vseh naprav in opreme na vozilu brez razstavljanja vozila. Pri pregledu se ugotavljajo podatki o vozilu iz evidence registriranih vozil Ministrstva za notranje zadeve, stanje predpisanih naprav in opreme vozila ter izpolnjevanje drugih pogojev za varno udeležbo v cestnem prometu.


STORITVE IN PONUDBE

Naslednje termine lahko rezervirate na spletu

-Servis po navodilih proizvajalca
-Preverjanje pred tehničnim pregledom
-Menjava koles
-Paketi vzdrževanja
-Preverjanje klimatske naprave
-Popravilo manjših škod

Določite pa lahko tudi termin za popravilo ali vzdrževalna dela.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Zadružni trg 8, 2250 Ptuj, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Dominko podjetje za trgovske, zastopniške, storitveno- proizvodne dejavnosti d.o.o.
Davčna št.:
22076255
Naslov:
Zadružni trg 8, 2250 Ptuj
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0215 0001 5123 748 (NLB d.d.)
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Telefon:
+386(0)2 788 1150
E-mail:
info@dominko.si
Faks:
+386(0)2 7881170
Certifikat
Naslov:
Zadružni trg 8, 2250 Ptuj