Image
Image
846
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9020/244686453_1520887194931518_7246773439281838617_n-1636462179.jpg

DOSTAVA PIC KOPER IZOLA PIZZERIJA Priporočamo

Krožna cesta 3 , 6103 Koper, Obalno-Kraška

Galerija slik

Predstavitev

Dobrodošli v naši okusni oazi, kjer se vonji sveže pečenih pic in pristno italijansko vzdušje prepletajo v nepozabno kulinarično doživetje. Naša pizzerija je raj za ljubitelje dobrega okusa, kjer se vsak grižljaj spremeni v potovanje po tradicionalnih okusih in sodobnih kulinaričnih trendih.

Svoje poslanstvo vidimo v pripravi pice, ki presega vaša pričakovanja. S posebno pozornostjo skrbimo za izbiro svežih in kakovostnih sestavin, od sočnih paradižnikovih omak do aromatičnih zelišč. Naša peč na lesno drva pici podari hrustljavo testo in neustavljivo omamne arome, ki jih je težko upreti.

Naša ponudba vključuje pestro izbiro pizz za vsak okus. Od klasičnih kombinacij do edinstvenih in drznih oblog, pri nas boste našli nekaj za vsak okus. Naši kuharski mojstri s posebno skrbnostjo sestavljajo vsako pico, da vas vsak grižljaj popelje na kulinarično popotovanje.

Poleg pestre ponudbe pic se lahko prepustite tudi izboru izvrstnih pijač, ki bodo dopolnile vaše kulinarično doživetje. Naš prijeten ambient in gostoljubno osebje vam bosta pričarala prijetno vzdušje, kjer se lahko prepustite užitkom okusa in druženju.

Ne glede na to, ali iščete hitro in okusno malico, družinsko večerjo ali prijetno kosilo s prijatelji, smo tu, da vam zagotovimo okusno in prijetno izkušnjo. Pridite in se prepričajte sami - naša pizzerija je več kot le kraj, kjer se hrani, tu se ustvarjajo spomini ob vsakem grižljaju.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Krožna cesta 3 , 6103 Koper, Obalno-Kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Me Gusta, Lovro Muženič, s.p.
Davčna št.:
20480385
Naslov:
Cesta med vinogradi 5, 6000 Koper - Capodistria
Poslovna enota:
PIZZERIJA Krožna cesta 3, 6103 Koper
Odgovorna oseba:
Lovro Muženič
Kontaktna oseba:
Lovro Muženič
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
Mobitel:
051 201 501
E-mail:
pizzeria.megusta@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Me Gusta, Lovro Muženič, s.p.
Naslov:
Cesta med vinogradi 5, 6000 Koper - Capodistria

Socialno omrežje