Image
Image
4233
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3720/drago-krampl-storitve-z-gradbeno-in-kmetijsko-mehanizacijo-pesnica-pri-mariboru_1701179211.jpeg

GRADBENA DELA, STORITVE Z GRADBENO IN KMETIJSKO MEHANIZACIJO, PESNICA PRI MARIBORU, MARIBOR

Ranca 15, 2211 Pesnica pri Mariboru, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Smo vodilno podjetje na področju gradbene mehanizacije, ki združuje izkušnje, strokovnost in najsodobnejšo tehnologijo. Naše poslanstvo je zagotoviti učinkovite in trajnostne rešitve za gradbene projekte vseh velikosti.

Z našo ekipo visoko usposobljenih strokovnjakov in sodobnim voznim parkom gradbene mehanizacije smo kos izzivom, ki jih prinašajo zahtevni gradbeni projekti. Naša predanost kakovosti, varnosti in zanesljivosti nas postavlja v ospredje industrije gradbene mehanizacije.

Ponudba Gradbene Mehanizacije:

 1. Bagri:

  • Ponujamo široko paleto bagrov različnih velikosti in zmogljivosti, primernih za izkopna, nizkočelna in druga gradbena dela.
 2. Žerjavi:

  • Na voljo imamo različne vrste žerjavov za dvigovanje in premikanje težkih bremen na gradbišču.
 3. Buldožerji:

  • Naši buldožerji so opremljeni s tehnologijo, ki omogoča učinkovito izravnavo terena in izvajanje drugih zemeljskih del.
 4. Teleskopski Viličarji:

  • Za premikanje materialov na višini nudimo teleskopske viličarje z visoko nosilnostjo in veliko mero.
Ponudba:
 • Izvedba zemeljskih del: S strokovno ekipo in napredno mehanizacijo izvajamo zemeljska dela v skladu z najvišjimi standardi. Naše storitve obsegajo izkopavanje, nasipavanje, niveliranje ter odvoz izkopanega materiala.
 • Rušenje objektov: Specializirani smo za varno in učinkovito rušenje objektov različnih velikosti. Uporabljamo sodobno opremo in sledimo okoljevarstvenim smernicam.
 • Asfaltiranje in tlakovanje: V okviru naše ponudbe nudimo tudi storitve asfaltiranja in tlakovanja. S sodobnimi stroji poskrbimo za kakovostno izvedbo, ki izpolnjuje estetske in funkcionalne zahteve.

 • Prevoz materiala: Za lažjo izvedbo gradbenih projektov vam ponujamo tudi prevoz gradbenega materiala na želeno lokacijo. Naši prevozni stroji so prilagojeni za prevoz različnih vrst materialov.

 • Svetovanje in načrtovanje: Naša ekipa strokovnjakov vam stoji ob strani že v fazi načrtovanja. Skupaj bomo razvili optimalno rešitev glede na vaše potrebe in zahteve projekta.

Ne glede na obseg vašega gradbenega projekta smo tu, da vam zagotovimo celovite in zanesljive storitve s pomočjo vrhunske gradbene mehanizacije. Kontaktirajte nas in skupaj bomo uresničili vaše gradbene vizije.
Izvajamo storitve z gradbeno in kmetijsko mehanizacijo.

Odlikujejo nas hitre in cenovno konkurenčne storitve.

Za več informacij nas kontaktirajte.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ranca 15, 2211 Pesnica pri Mariboru, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Drago Krampl s.p.
Poslovna oblika:
Drago Krampl s.p., storitve z gradbeno in kmetijsko mehanizacijo
Davčna št.:
56612010
Naslov:
Ranca 15, 2211 Pesnica pri Mariboru
Odgovorna oseba:
Drago Krampl
Kontaktna oseba:
Drago Krampl
Mobitel:
+386 (0)40 321 347
E-mail:
drago.krampl@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Drago Krampl s.p.
Naslov:
Ranca 15, 2211 Pesnica pri Mariboru

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč