Image
Image
4317
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew17543.jpg

DST, KLIMATIZACIJA IN PREZRAČEVANJE, STORITVE

Foersterjeva ulica 10 , Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Klimatski sistemi DST d.o.o. je mlado hitro rastoče podjetje, ki se je razvilo na osnovi več kot 35-letnih izkušenj na področju ogrevanja in obrtniških znanj.

S skrbnim  načinom dela in našimi visoko kakovostnimi izdelki našim strankam zagotavljamo najboljšo in široko izbiro paleto produktov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje.
 
Eko zavedanje

Odgovornost do varovanja okolja nas spremlja na vseh področjih našega delovanja. Zavedamo se, da bomo samo skupaj lahko naredili korak v pravo smer in nam zagotovili boljši jutri.
 
Vizija

Razvoj in trženje visokotehnoloških naprav za varčno ter okolju prijazno ogrevanje, hlajenje in prezračevanje je naše glavno vodilo k uspehu. Predanost dejavnosti je ena osrednjih vrednot visoko inovativnega in zanesljivega partnerja, ki si vsakodnevno prizadeva pustiti pečat na področju okolju prijaznih proizvodov.

Klimatske naprave

- Stenske
- Stropne
- Multisplit
- Kasetne
- Prenosne

Toplotne črpalke
- Ogrevanje
- Ogrevanje + hlajenje

Prezračevanje z rekuperacijo


Kakovost zraka je eden najpomembnejših dejavnikov, ki vpliva na sposobnost koncentracije za bivanje, ugodno počutje ali delo v prostoru. Zaradi popolnoma zrakotesnih oken in drugih elementov, ki sicer pozitivno delujejo na zmanjšanje toplotnih izgub, v samih zgradbah ni več naravnega prezračevanja, ki omogoča minimalno kvaliteto zraka. Zaradi tega se pojavljaj višja koncentracija CO2, višja temperatura zraka, pomanjkanje kisika, ponekod še povečanje radona, vlaga in neprijetne vonjave. Zaradi tega je priznano nemško podjetje Zehnder razvilo vrhunske prezračevalne naprave, ki z napravo REKUPERATOR vračajo toploto izrabljenega zraka svežemu zraku tudi do 95%.   PREDNOSTI: 

- povečano ugodje, ki ga omogoča dovod vedno svežega zraka, zmanjšana koncentracija CO2 in odstranjene neprijetne vonjave
- optimalna vlažnost v prostoru in s tem tudi ohranjanje vrednosti nepremičnine
- občutno zmanjšanje toplotnih izgub
- ohranjanje zdravja
- zaščita pred zunanjim hrupom
- državne subvencije EKO sklada

ZEHNDER COMFOSYSTEMS:   Zehnder Comfosystems je domišljen sistem naprav, ki predstavljajo obdelavo svežega zraka in elementov za njegov razvod. Dosega vrhunske prihranke energije za prezračevanje in rekuperacijo vseh vrst zgradb. Vsi proizvodi Zehnder zadoščajo vsem higienskim standardom in presegajo kriterije za dodelitev EKO subvencij. 

- COMFO AIR rekuperatorji od 100 m3/h do 550 m3/h.  Rekuperator je toplotni izmenjevalec, med izstopnim in vstopnim zrakom. (VEČ-povezava na naslednjo stran)

- COMFO FRESH razvodni elementi (VEČ-povezava na naslednjo stran)
- COMFO BOX energetska centrala s toplotno črpalko (VEČ-povezava na naslednjo stran)
- COMFO FOND geometralni izmenjevalec (VEČ-povezava na naslednjo stran)
- COMFO COOL pohlajevalec zraka (VEČ-povezava na naslednjo stran)
- COMFO AIR rekuperatorji od 800 m3/h do 4000 m3/h (VEČ-povezava na naslednjo stran)

ZEHNDER VENTILATORJI


Na voljo so v dveh dimenzijah, in sicer premera 100 mm ter 125 mm in s široko izbiro okrasnih mask. Glavna prednost je v tihem in varčnem delovanju. Izbiramo lahko med tremi modeli (osnovni, z vgrajenim časovnikom in z regulacijo na osnovi nivoja vlage).  

Konvektorji


Solarni sistemi

OKOLJE. KAKO GA OHRANITI?

Energija je imela v zadnjih letih konstantno rast cen. Glede na ceno elektrike, plina in nafte, je izračunano, da le- ta doseže 10-20% povprečnega mesečnega dohodka zaposlenega človeka v Sloveniji. Čeprav tudi sončna energija ne more v kompletu nadomestiti stroška, ki ga je potrebno plačati pri drugem viru ogrevanja, nam vseeno predstavlja kvalitetno alternativo pri zelo uspešnem nižanju mesečnih stroškov in pusti svoj pečat na področju ekološkega zavedanja.

Ogrevanje sanitarne vode
1. Stranske letve v anodiziranem aluminiju
2. Debelina aluminija 0,5 mm
3. Tesnilo iz silikona EPDM
4. Kaljeno prizmatično steklo debeline 4 mm
5. Zelo selektiven absorber. Površina bakra premazana s TINOX
6. Mineralna volna

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Foersterjeva ulica 10 , Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
DST, KLIMATIZACIJA IN PREZRAČEVANJE, STORITVE, D.O.O.
Davčna št.:
12964255
Mobitel:
+386(0)40 508349
Telefon:
+386(0)7 292 62 97
E-mail:
info@klimatskisistemi.si
Certifikat