Image
Image
8570
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew13995.jpg

KAVARNA BED & BREAKFAST, DVOR TACEN, LJUBLJANA ŠMARTNO Priporočamo

Pot sodarjev 2, 1211 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Romantičen objem Dvora Tacen. Prijetna okolica, kjer sprostitev in razvajanje nista privilegij. Zunanja sončna terasa z romantičinim, rustikalnim pridihom. Sladko razvajanje ob pestri izbiri slaščic, ki prebudi tiste najslajše okuse. Klepet bo še prijetnejši ob bogati in kvalitetni izbori čajev, aromatična kava pa bo poskrbela za topel občutek dobrodošlice. Umik v edinstveno oazo miru vas bo popeljal v prelepo razvajanje Dvora Tacen.

Sobe


Sobe nudijo posebno udobje, kjer si preteklost in prihodnost podajata roki. Dvor Tacen ponuja gostom intimnost in sproščenost, kakršne so lahko deležni le doma.

V okusno opremljenih luksuznih sobah Dvor Tacen, v prelepi, tradicionalno zgrajeni hiši, v osrčju pristnega naravnega bogastva Tacna, nudimo gostom diskretnost in udobje. S pomočjo našega edinstvenega vrta s pogledom na reko Savo, pa vas povsem nežno »odklopimo« iz neprestane borbe s časom, ki ga narekuje današnje urbano življenje.

V prostornih sobah z velikimi kopalnicami, boste deležni prav vsega udobja, ki ga potrebujete. Poskrbeli smo za izbrano opremo z udobnimi ležišči.

Notranja oprema in talna obloga sta iz naravnega lesa. Udobnost s pristnim stikom z naravo je primerna za  alergike.

Kavarna
V Kavarni Dvor ponujamo odlično kavo blagovne znamke Julius Meinl, ter raznovrstne in kakovostne čaje. Posladkate se lahko tudi z domačimi slaščicami. Nekatere so narejene ročno iz najboljših naravnih sestavin. Namenjeneso  tudi presnojedcem, saj niso niti malo toplotno obdelane.

Pri nas boste našli predvsem sveže dobrote iz domačega kraja: marmelade in med iz Tacna, maslo, jogurt in sir iz kmetije v okolici, sveže stisnjene naravne sokove, rogljički in kruh iz domače peke. Itd.

Ob nastopu poletja našo ponudbo popestri velika zunanja sončna terasa in brezalkoholni ter alkoholni cocktaili ter izvrstni sladoledi. V zimskem času pa vam ponujamo odlično doma kuhano vino, rum punč, jabolčni štrudelj ter toplo limonado.

V času zajtrka ponujamo rogljičke, raznovrstne zelenjavne in mesne toaste, sendviče, sadne palačinke, itd.
V večernem času pa vas pogostimo z narezki in prigrizki, tatarskim biftkom, govejim karpačom, domačimi siri, razne vrste jajčnih omlet ("frtalj") s sezonsko zelenjavo in zelišči,
solatami ter raznovrstno sezonsko ponudbo.

Čas zajtrka: Vsak dan od 7:00 do 11:00

Vir: http://www.dvortacen.si

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Pot sodarjev 2, 1211 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
DVOR TACEN gostinstvo in turizem d.o.o.
Davčna št.:
76188191
Naslov:
Ljubljana - Šmartno, 2 Pot sodarjev 1211
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0203 7025 9489 745 (NLB d.d.)
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 170 140
Telefon:
+386 (0)8 2055610
E-mail:
info@dvortacen.si
Certifikat
Naziv:
DVOR TACEN gostinstvo in turizem d.o.o.
Naslov:
Ljubljana - Šmartno, 2 Pot sodarjev 1211

Socialno omrežje