Image
Image
6553
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1156/nedeljska_kosila_poroke_obletnice_restavracija_dvorec_statenberg_makole__1_-1636650986.png

POROKE, OBLETNICE, RESTAVRACIJA DVOREC ŠTATENBERG, MAKOLE

Štatenberg 89, 2321 Makole, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Gostinstvo dvorec Štatenberg

Restavracija za zaključene skupine nad 40 oseb obratuje vse dni v letu po predhodnem dogovoru oz. rezervaciji na 040 870 835 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

V pritličju dvorca deluje Gostinstvo dvorec Štatenberg, kjer po predhodni najavi za zaključene skupine od 40 oseb naprej, ponujamo svečano kosilo ter večerje, poskrbimo pa tudi za poslovna srečanja, zabave in prekrasno izvedene poroke.
Ob nedeljah, od maja do meseca oktobra, na dvorcu obratuje tudi kavarna, kjer se lahko na grajskem dvorišču razvajate ob omamnem vonju kave ter se posladkate s kakšno grajsko sladico.
Možno je tudi najeti ustrezen prostor za sestanke in druga srečanja (npr. piknik plac). Za skupine je potrebna je predhodna rezervacija.

Poroke na dvorcu
Poroka na dvorcu Štatenberg je pravi prostor za vaš pravljično poroko, če želite opraviti vse na enem mestu. Dvorec je uradni prostor za sklepanje civilne poroke in v samem dvorcu je grajska kapela, kjer je mogoče opraviti cerkveni obred.
Čudovito urejena okolica in prijeten ambient vama bo pričaral poročni dan kot iz sanj.

Grajska klet
Društvo vinogradnikov Makole nudi ogled grajske vinske kleti na dvorcu Štatenberg, ki so jo uredili leta 2001.
V grajski kleti ponujamo degustacijo namiznih ter ostalih vrhunskih vin makolskih vinarjev iz obronkov Haloz. Ob tem pa se lahko pri organizaciji, na željo obiskovalcev, pripravi tudi domače dobrote značilne za naše kraje.
Spoznali boste tudi nekatera orodja, ki so jih nekdaj pri svojem delu uporabljali okoliški vinogradniki ter bogato zgodovino vinogradništva v Makolah.
Prostore grajske kleti je mogoče najeti za razna praznovanja, prireditve in srečanja.

Grajska kavarna
Ko vas pot zanese na Dvorec Štatenberg za kratek čas, se lahko ustavite v naši grajski kavarni. Sprostite se lahko s skodelico aromatične kave ali osvežilne pijače v spremljavi hišnih sladic s čudovitim ambientom na grajskem dvorišču.

 

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Štatenberg 89, 2321 Makole, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Peter Kociper s.p.
Poslovna oblika:
Gostinstvo dvorec Štatenberg, Peter Kociper s.p.
Davčna št.:
91890241
Naslov:
Štatenberg 86, 2321 Makole
Odgovorna oseba:
Peter Kociper
Mobitel:
+386(0)40 870 835
E-mail:
dvorecstatenberg@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Peter Kociper s.p.
Naslov:
Štatenberg 86, 2321 Makole

Kontaktne osebe

Informacije