Image
Image
5256
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew76498.jpg

TOPLOTNE ČRPALKE, KLIMATSKE NAPRAVE DAIKIN, PREZRAČEVALNE NAPRAVE BLAUBERG Priporočamo

Tržaška cesta 40, 2000 Maribor, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

V podjetju E2E d. o. o., skrbimo za uvoz in distribucijo priznanih blagovnih znamk: DAIKIN, BLAUBERG in SPIROTECH. Poskrbimo za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje stanovanjskih ter poslovnih prostorov.

Nudimo toplotne črpalke, sanitarne toplotne črpalke, klimatske naprave in konvektorje Daikin ter lokalne in centralne prezračevalne naprave Blauberg, talno ogrevanje, magnetne filtre, bojlerje, zalogovnike, čistilce in vlažilce zraka …

Odlikujejo nas strokovno znanje in praktične izkušnje. Za izvajalce (monterje, inštalaterje, …) nudimo strokovna usposabljanja, svetovanje in tehnično podporo. Nudimo tudi svetovanja za končne stranke: oglede na domu, brezplačno pripravimo primerjalne izračune investicije in porabe. Prizadevamo si, da stranke pridobijo kakovostne informacije, na podlagi katerih lahko sprejmejo optimalno odločitev.

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke blagovne znamke Daikin ponujajo izjemne izkoristke, tiho delovanje in slovijo po brezhibnem delovanju brez okvar. Pri nas lahko dobite tudi najbolj higienično toplotno črpalko s pretočnim bojlerjem, ki ne potrebuje čiščenja in pregrevanja zaradi bakterije legionele. Ali pa hibridno toplotno črpalko, ki vedno izbere cenejši vir energije. Pred izbiro sistema ogrevanje in velikost toplotne črpalke se posvetujte s strokovnjakom in se pridružite mnogim, ki so na ta način prihranili precej denarja, hkrati pa vgradili ogrevalni sistem, ki ustreza njihovi hiši/stanovanju ter seveda članom njihove družine.

Klimatske naprave

Klima naprave Daikin so v zadnjem času postale še bolj učinkovite, kar jim omogoča tudi novo hladilno sredstvo R32. Ponujajo hlajenje z veliko dodatnimi funkcionalnostmi ali pa ogrevanje z najnižjimi stroški obratovanja, celo do 6-krat ceneje kot z drugimi viri. Pri klimatskih napravah se odločite za »flash streamer« tehnologijo, ki uničuje bakterije in čisti zrak ali pa za senzorje gibanja, ki skrbijo zato, da mrzlega ali toplega zraka niti ne boste občutili. Privoščite sebi in svojim družinskim članom udobje in zdravje na najvišjem nivoju s pravo klimatsko napravo Daikin.

Prezračevalne naprave Blauberg

Prezračevanje prostorov je nujen, sestavni del bivalnega okolja. Brez njegove uporabe se v prostoru pojavijo povišane koncentracije onesnaževalcev z dolgoročnimi negativnimi posledicami, ki so lahko za naše zdravje tudi usodne. S prezračevanjem se obvarujemo pred naštetimi nevarnostmi in zagotovimo svež, kakovosten zrak.

Lokalne prezračevalne naprave so idealna rešitev za stanovanja, vikende, manjše objekte in posamezne prostora. Kompaktne, a učinkovite naprave.
Centralne prezračevalne naprave so naprave primerne za hiše, vikende in stanovanja. Odličen izkoristek, tiho delovanje, visoka zmogljivost.

Servis

S poprodajnimi storitvami (servisi, podaljšano garancijo) preprečujemo nastanek okvar na napravah in tako prispevamo k zadovoljstvu kupcev. Svetovalci podjetja E2E d. o. o., smo vam na voljo v Ljubljani (Leskoškova 11) in Mariboru (Tržaška cesta 40).

Oglejte si naš prodajni program:
Klimatske naprave: https://e2e.si/klimatske-naprave-daikin/
Toplotne črpalke: https://e2e.si/toplotne-crpalke/
Zalogovniki za sanitarno vodo in ogrevanje: https://e2e.si/bojlerji-in-zalogovniki/
Konvektorji: https://e2e.si/konvektorji/
Čistilci in vlažilci zraka: https://e2e.si/cistilci-zraka/
Prezračevalne naprave: https://www.blauberg.si/
Talno in stensko ogrevanje: https://e2e.si/talno-ogrevanje/
Garancija in servis: https://e2e.si/garancija/

Poslovalnice:

E2E d.o.o. Maribor
Naslov: Tržaška cesta 40, 2000 Maribor
Telefon: 02 620 98 05

E2E d.o.o. Ljubljana
Naslov: Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 620 94 33

 

 

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tržaška cesta 40, 2000 Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
E2E, trgovina in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
35071125
Naslov:
Tržaška cesta 40, Maribor 2000
Poslovna enota:
Tržaška cesta 40, 2000 Maribor; Tel: 02 620 98 05
Poslovna enota:
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana ; Tel: 01 620 94 33
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 6100 0002 3961 481 (DH d.d. )
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
040 426 344
Telefon:
+386(0)2 620 98 05 MARIBOR
Telefon:
+386(0)1 620 94 33 LJUBLJANA
Telefon:
+386(0)2 620 98 04
E-mail:
info@e2e.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
E2E, trgovina in storitve, d.o.o.
Naslov:
Tržaška cesta 40, Maribor 2000

Kontaktne osebe

Poslovalnica Ljubljana
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Poslovalnica Maribor
Tržaška cesta 40, 2000 Maribor

Socialno omrežje