Image
Image
4625
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4268/28313.jpg

EF ART ATELJE, ŠENTJANŽ

Budna vas 5, 8297 , Šentjanž

Galerija slik

Predstavitev

EF art - atelje vam odpira vrata v popoln, čaroben in neponovljiv svet sodobne umetnosti.

Izdelujemo vitraje, mozaike iz stekla in keramike, poslikave na stenah ter slike v različnih tehnologijah. Pri našem delu upoštevamo  želje naročnikov, skupaj  z arhitekturno situacijo, stilom pohištva, barvami in drugimi tehničnimi vprašanji. Tako  lahko uresničimo vse vaše sanje!
      
Vitraje vgrajujemo v stenske niše različnih oblik, pohištvo, vrata, termo okna, kovane rešetke, stropne luči. Poleg vitrajev, mozaikov in slik ustvarjamo tudi različna svetila, svečnike, nočne svetilke, vaze, pladnje, stenske ure, hišne številke in še mnogo drugih izdelkov.

Nudimo vse umetnostne stile, avtorske skice, visoke tehnične zmožnosti in profesionalno izdelavo! Če si želite nekaj lepega, posebnega in izvirnega kot so  vitraji, mozaiki ali umetniška dela, smo pravi naslov za vas! In ne pozabite, prav vsak naš izdelek je unikat!

Vitraji

Naredimo unikatno obliko Vašega doma!

Oblikovanje in izdelava EF art - ateljeja temelji na sodobni ruski tradiciji  vitrajne umetnosti.  Vitraj ali vitraž (fr. vitre — okensko steklo, od lat. vitrum — steklo)  je del monumentalne uporabne umetnosti likovnega ali ornamentalnega značaja. Zgodovina oblikovanja stekla sega daleč v preteklost. V starih časih je bila v rokah plemičev in duhovščine, ki so vitraje vgrajevali v cerkve, gradove in dvorce. Dandanes pa je vitrajna umetnost dostopna širokemu krogu ljubiteljev vitraja in prav veliko  zanimanje ljudi ji je podarilo novo življenje. Tako je vitraj vstopil v stanovanja, pisarne, hotele, restavracije, bare, salone, trgovine, kulturne dvorane, knjižnice in drugam. S tem je pridobil  na  natančnosti  izdelave, širši motiviki, novim tehničnim improvizacijam in drugje. Lahko ga srečamo kot del kuhinjske omare, klubske mizice ali ekrana za radiatorje in kamine. Idealen je kot  stropna luč, niša v steni, okno, vrata, zimski vrt, španska stena, pravzaprav so meje njegove uporabe odvisne samo od naše domišljije. Njegova umetniška vrednost  je skupek znanj in sposobnosti umetnika ter natančnosti izdelave.

EF art - atelje nudi več različnih vitrajnih tehnik (klasična, tiffany, fuzija), v katere  vgrajujemo še facete, kristale, smaragde in druge materiale, kar nam daje neomejen spekter možnosti.

Elena Sigmund, umetnica

Vse  umetniške projekte vodi profesorica likovne pedagogike, oblikovalka vitrajev in slikarka Elena Sigmund. Delo v ateljeju temelji  na njenem talentu, posebnem videnju materiala in visokem profesionalizmu. Elena se razlikuje od  danes delujočih umetnikov oblikovalcev vitraja. Ne kopira risb, ampak na podlagi natančnega poznavanja zgodovine te umetnosti oblikuje lastne kompozicije, ki jih prilagaja  sodobni notranjosti. Elenina dela  jasno izražajo njen prepoznavni umetniški podpis.

Franci Sigmund, tehnolog, menedžer za delo s strankami

EF art - atelje vodi Franci Sigmund. Skrbi za tehnologijo izdelave vitrajev in mozaikov, izmere, vgradnje in  montaže izdelkov.  Na vsa vaša vprašanja o izdelavi, možnostih vgradnje in  naročilih vam bo z veseljem odgovoril, če ga pokličete na telefonsko številko +386 51 339 285 ali mu pošljete e-pošto na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Budna vas 5, 8297 , Šentjanž

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Ef Art Atelje, Franci Sigmund s.p. vitraži, mozaiki
Davčna št.:
95319743
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)51 339 285
E-mail:
info@ef-art.net
Certifikat

Socialno omrežje