Image
Image
6409
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4086/26676.jpg

APARTMAJI, EKOLOŠKO TURISTIČNA KMETIJA MIKL, PREVALJE

Jamnica Prevalje 11, 2391 Prevalje, Koroška

Galerija slik

Predstavitev

sobe in apartmaje

Naša kmetija Mikl v Jamnici nad Šentanelom leži na slovenskem delu Koroške (800 m n.v.) tik ob meji z Avstrijo, v občini Prevalje. Na sredini ravnine je stanovanjska kmečka hiša, ob njej gospodarska poslopja, hlev, žaga, drvarnica, skedenj in kašča - koroška etnološka posebnost. Domačijo obkrožajo sadovnjak, travniki, ribnik ter smrekov in borov gozd. Neokrnjeno okolje nudi izjemne možnosti za sprehode. Ohranjamo ekološki način kmetovanja in gospodarjenja, ki deluje v sožitju z naravo.
Način življenja nismo veliko spreminjali. Ohranili smo starobitnost, tako kot so živeli naši starši in dediji, še vedno kmetujemo tako, da smo ljudem, zemlji in živalim prijazni. Tudi hitimo ne kot v dolini. Držimo se načela - počasi se daleč pride. Smo družinam z otroki prijazna kmetija, gotovo jim bodo v veselje domače živali, poskrbeli smo za igrala, pozimi imajo možnost sankanja...

Povezanost ljudi, živali, rastlin in zemlje je značilna prav za življenje na ekološki kmetiji in to bi radi delili z našimi gosti. V neokrnjeni naravi, kjer živi in dela naša družina smo za naše goste uredili dva konfortna apartmaja ter hiško Jurija in Lene.

Turistična kmetija Mikl je izhodišče za pohod v gore, kot so Uršlja gora, Peca,Smrekovec, Raduha...
Gostje lahko igrajo namizni tenis, odbojko, nogomet. Otroci pa imajo na voljo otroško igrišče ( tobogan, gugalnice, peskovnik ) in domače živali (psa, mačke, zajce, kokoši, koze). Jamnica je pravi kraj za ljubitelje pohodništva in gorskega kolesarjenja. Pozimi pa se lahko smučate na bližnjih smučiščih Peca, Ošven in Črna na Koroškem.
Na kmetiji sta tudi dva ribnika, v katerih gostje lovijo postrvi, ki jih lahko pripravijo za večerjo, ali pa jih lovijo samo za šport in sprostitev.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Jamnica Prevalje 11, 2391 Prevalje, Koroška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
STANKO KERT - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI
Davčna št.:
92174906
Naslov:
Jamnica 11, 2391, Prevalje, Prevalje, Koroška
Kontaktna oseba:
Marija Kert
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386 (0)41 842 839
E-mail:
ekokmetija@gmail.com
Certifikat
Naziv:
STANKO KERT - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI
Naslov:
Jamnica 11, 2391, Prevalje, Prevalje, Koroška