Image
Image
5763
  • Servis in vzdrževanje
  • SERVIS PLINSKIH PEČI, SERVIS PEČI NA KURILNO OLJE IMMERGAS, BUDERUS, BERETTA, SAVIO, SIME
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew81171.jpg

SERVIS PLINSKIH PEČI, SERVIS PEČI NA KURILNO OLJE IMMERGAS, BUDERUS, BERETTA, SAVIO, SIME Priporočamo

Grobelno 56, 3231 Grobelno , Grobelno, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

SERVIS PLINSKIH IN OLJNIH GORILCEV

ELPET SERVIS IN MONTAŽA OGREVALNIH NAPRAV, TER ELEKTRO STORITVE URBAN PETELIN s.p.

V našem podjetju vam nudimo:

OGREVALNA TEHNIKA: Izvajamo redna vzdrževalna dela, popravila in zagone plinskih in oljnih kotlov, sanitarnih toplotnih črpalk ter regulacij ogrevanja.

ELEKTRO STORITVE: Projektiranje in izris elektro načrtov in elektro omar za industrijsko avtomatizacijo in avtomatiziranih objektov. Izris in projektiranje tudi ostalih elektro načrtov po želji naročnika.

Opravljamo redna vzdrževalna dela, zagone in popravila naslednjih proizvajalcev plinskih kotlov:
Buderus, Beretta, Savio, Sime, De Dietrich
Opravljamo redna vzdrževalna dela, zagone in popravila naslednjih proizvajalcev oljnih kotlov:
Buderus
Opravljamo redna vzdrževalna dela, zagone in popravila naslednjih proizvajalcev sanitarnih toplotnih črpalk:
Buderus
Opravljamo redna vzdrževalna dela, zagone in popravila naslednjih proizvajalcev regulacij ogrevanja:
Buderus, Seltron, First

PLINSKI KOTLI

NAMEŠČANJE PLINSKEGA KONDENZACIJSKEGA KOTLA

Zamenjava starega plinskega kotla z novim je v večini primerov možna brez večjih gradbenih posegov. Pri zamenjavi kotla na olje s kondenzacijsko plinsko pečjo moramo odstraniti tudi cisterno za olje. Upoštevati moramo tudi, da za namestitev potrebujemo soglasje dimnikarskega podjetja oz. 
določenih primerih pa moramo obnoviti dimnik. Za uporabo kondenzacijske tehnologije moramo vgraditi dimniške cevi, ki so odporne na vlago in korozijo.

Priporočamo, da se pred zamenjavo starega kotla z novim posvetujete s strokovnjakom glede vaših potreb po toploti oz. topli sanitarni vodi, ali je v vašem konkretnem primeru plinskemu kondenzacijskemu kotlu smiselno priključiti tudi druge naprave in ali lahko pridobite nepovratna sredstva.

Če nameravate obnoviti hišo, ne pozabite, da je pred prenovo ogrevalnega sistema vedno bolje najprej narediti zunanji ovoj stavbe (izolacija, okna in vrata). Zmanjšanje skupnih potreb po toploti na drugi strani niža investicijske stroške, povezane z nakupom novega ogrevalnega sistema. K boljši učinkovitosti pa prispeva tudi zamenjava visokotemperaturnega ogrevalnega sistema z nizkotemperaturnim oz. površinskim (talno, stensko gretje).

Namestitev, servisiranje, vzdrževanje in popravilo plinskega kondenzacijskega kotla lahko izvajajo samo pooblaščeni strokovnjaki, ki morajo upoštevati veljavne predpise ter zakonske določbe in zahteve. Priporočamo, da uporabljate izdelke preverjenih proizvajalcev, ki imajo pooblaščene zastopnike v vašem kraju. Veliko ponudnikov nudi brezplačen ogled in strokovno svetovanje na domu, oz. strokovno podporo pri načrtovanju in pri vlaganju zahtevkov za kredite ali subvencije.

UGOTOVITEV
Kondenzacijska tehnologija je zelo učinkovita, saj izkorišča tudi toploto, shranjeno v kondenzatu, ki je v prejšnjih generacijah plinskih kotlov (nizkotemperaturni, standardni plinski kotli) ostala neizkoriščena. Boljša učinkovitosti hkrati pomeni tudi manjšo porabo plina in nižje izpuste škodljivih snovi v okolje.

OLJNI KOTLI

Oljna kondenzacijska tehnika omogoča zelo varčno in okolju prijazno uporabo kurilnega olja. Weishauptovi kondenzacijski sistemi na učinkovit način pretvorijo gorivo v toploto. V primerjavi z nizkotemperaturnimi sistemi, ki imajo normni izkoristke okoli 95 %, je ta vrednost pri Weishauptovem oljnem kondenzacijskem sistemu pri 105 %.

Oljni kotli so primerni predvsem za tiste, ki bi v starejšem objektu radi zamenjal dotrajan ogrevalni sistem, nimate pa možnosti priključitve na zemeljski plin, vgradnja toplotne črpalke pa je zaradi večjih toplotnih izgub objekta in radaitorskega ogrevanja ekonomsko neupravičena. Ponujamo klasičine oljne kolte, oljne kotle z modrim plamenom ter kondenzacijske oljne kolte nemškega proizvajalca Buderus.

 

ELEKTRO STORITVE:

Projektiranje in izris elektro načrtov in elektro omar za industrijsko avtomatizacijo in avtomatiziranih objektov.

Izris in projektiranje tudi ostalih elektro načrtov po želji naročnika.

Delo opravljamo tudi po osrednji sloveniji.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Grobelno 56, 3231 Grobelno , Grobelno, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
SERVIS IN MONTAŽA OGREVALNIH NAPRAV, TER ELEKTRO STORITVE URBAN PETELIN s.p.
Davčna št.:
12744956
Naslov:
Grobelno 56, 3231 Grobelno
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0001 4587 013 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Kontaktna oseba:
Petelin Urban
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386(0)31 478 709
Telefon:
+386(0)51 233 263
Certifikat
Naziv:
SERVIS IN MONTAŽA OGREVALNIH NAPRAV, TER ELEKTRO STORITVE URBAN PETELIN s.p.
Naslov:
Grobelno 56, 3231 Grobelno