Image
Image
4772
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew43914.jpg

ETRE BELLE KOZMETIKA, DOMŽALE

Levstikova cesta 30, 1230 , Domžale, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

être belle je nemško podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju dekorativne in preparativne kozmetike.

Izdelki être belle so na voljo v več kot 50 državah sveta, od tega samo v Nemčiji to kozmetiko uporablja preko 3000 kozmetičnih salonov.

Ideja être bella je, kozmetičnim salonom in strankam ponuditi nevsakdanje, visokokvalitetne in učinkovite proizvode, ki bodo odgovarjali vsem tipom kože.

Vsi proizvodi so narejeni iz čistih in visokokvalaitetnih sestavin, zapakirani v lično in atraktivno embalažo ter dosegljivi po dostopnih cenah.


OBIŠČITE SPLETNO TRGOVINO etre-belle.si!


purity Intense - linija za nego nečiste in mastne kože

Učinkovita, inovativna nega za obraz, vrat in dekolte, primerna za nečisto, mastno in aknami obremenjeno kožo.

skinvision

4-dimenzijsko zmanjševanje gubic, visokotehnološka linija za antiaging nego

Intenzivno korekcijski, prestižni proizvodi s pomlajevalnimi kompleksi matičnih celic, pridobljenih iz jabolka, grozdja in alpske vrtnice. Globoko prodirajoči lifting peptidi in platina, najdragocenejša kovina na svetu. Pozabite na svojo pravo starost in odkrijte štiri visokoučinkovite proizvode, ki skupaj delujejo v boju proti znakom staranja v vseh štirih dimenzijah.

  • Po 1 dnevu – sijoče sveža koža
  • Po 1 tednu – vidno bolj gladka koža
  • Po 1 mesecu – vidno mlajša koža

hyaluronic - hialuronska kislina v treh oblikah

Hialuronska kislina tretje dimenzije - učinkovita alternativa injekcijam hialuronske kisline

Trojni učinek – hrani – gladi – vlaži

Zakaj se naša koža stara?

Se spomnite kakšna je bila vaša koža, ko ste bili stari 20 let? Imela je dobro razvito odpornost in sposobnost skladiščenja dovolj vlage. Narava je razvila prefinjen sistem za učvrščevanje kože in prepreko naravnega izhlapevanja vlage. S hialuronsko kislino in kolagenom – oba proizvaja telo samo – koža ostane čvrsta in naravno mladostna.

Na žalost pa se nekje po 25 letu proizvodnja lastne hialuronske kisline in kolagena zmanjšata. Pri 40 letu je proizvodnja hialuronske kisline zmanjšana na 40%, pri 60 letu pa na 10%. Interakcija med hialuronsko kislino in kolagenom ne deluje več gladko. Posledice so vidne: pomanjkanje elastičnosti in gubanje.

Za preprečevanje neljubih učinkov smo pri kozmetiki être belle razvili nov interaktiven sistem sestavin – trojno kombinirana hialuronska kislina z bio-tehnološkimi aktivnimi sestavinami.

Intenzivno sončenje, voda, vročina in veter na koži pustijo posledice. Koža postane suha in luskasta. Te negativne posledice učinkov okolja, tako kot staranje, povzročajo zmanjšanje vsebnosti hialuronske kisline v vezivnem tkivu. Rezultat: izguba tonusa, ohlapna koža in intenzivno gubanje.

Z uporabo hyaluronic³ sistema aktivnih sestavin lahko te posledice močno omilite. Proizvodi être belle hyaluronic³ vsebujejo večstransko hialuronsko kislino v kombinaciji s sestavinami s takojšnjim učinkom za učvrščevanja kože in lifting, rezultat pa je mladostna in čvrstejša koža.

Sončna linija

Koža kot vaš največji organ, brani vaše telo pred vplivi okolice. Kot branilec na prvi črti je tako izpostavljena tudi največjemu sovražniku - UV žarkom. Zaščitite ta dragoceni del vašega telesa pred izsušitvijo, škodljivimi vplivi UV žarkov in prezgodnjim staranjem z zaščitnimi sredstvi kozmetike être belle!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Levstikova cesta 30, 1230 , Domžale, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Etre Belle kozmetika Vinko Mačinković s.p.
Davčna št.:
13142631
Mobitel:
+386(0)41 642 645
Mobitel:
+386(0)31 642 645
Telefon:
+386(0)1 7244075
E-mail:
info@etre-belle.si
Faks:
+386(0)1 7244076
Certifikat